Elektromobil
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Re: Elektromobil
dnes som dal 41km na bicykli
musíš sa hýbať,jasné,pokiaľ pracuješ máš málo času,ja vstávam o pol6 teraz, v lete o pol5 už po polhodine idem do hôr 10-15km 3-5hodín,potom raňajky, na bike idem v nedeľu ale nie po ceste, 50-100km podľa terénu.
Ako si si vychoval, tak máš
môžeš aj dobre vychovať,dav ich stiahne,ja som to držal na krátko a teraz sa aj tak ich názory ani počúvať nedajú.
ale aj tak si nefandím že ma bude srať čo bude v 2035
ak by som nasledoval svojich predkov 87-99,tak by som rok 35 preskočil v ,,poho,,aj rok 50,ak nebude vojna bude to zaujímavá doba vzhľadom na to čo som posledne videl.

musíš sa hýbať,jasné,pokiaľ pracuješ máš málo času,ja vstávam o pol6 teraz, v lete o pol5 už po polhodine idem do hôr 10-15km 3-5hodín,potom raňajky, na bike idem v nedeľu ale nie po ceste, 50-100km podľa terénu.
Ako si si vychoval, tak máš
môžeš aj dobre vychovať,dav ich stiahne,ja som to držal na krátko a teraz sa aj tak ich názory ani počúvať nedajú.
ale aj tak si nefandím že ma bude srať čo bude v 2035
ak by som nasledoval svojich predkov 87-99,tak by som rok 35 preskočil v ,,poho,,aj rok 50,ak nebude vojna bude to zaujímavá doba vzhľadom na to čo som posledne videl.

-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Ľuboš - prečo urológ? Síce nie 40 no dlhé roky som jazdil leto/zima na bicykli, mopedoch a urológa kamaráta nemám.
Jojko - otec umrel pred 50-kou, mama v 85-ke, dúfam že sa prikloním na jej stranu s dožitým vekom.
Jojko - otec umrel pred 50-kou, mama v 85-ke, dúfam že sa prikloním na jej stranu s dožitým vekom.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
jojko1001
toto bol taký výlet okolo váhu ,po rovine
inak dávame 30km trasy s 1000m prevýšením a s toho 20 km tlačim bicykel hore kopcom
samozrejme jazdím na "favorite" .terén neterén .Už som 2x rozsekal dušu
toto bol taký výlet okolo váhu ,po rovine
inak dávame 30km trasy s 1000m prevýšením a s toho 20 km tlačim bicykel hore kopcom
samozrejme jazdím na "favorite" .terén neterén .Už som 2x rozsekal dušu
-
tatkotom
Pokiaľ nie svoju... 
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
-
db69
luboš kondíciu prostaty máš vo svojich rukách a rukách manželky.
Ale to sme už úplne niekde inde
Ale to sme už úplne niekde inde
-
jojko1001
no pekne športovci,držím palce. na váh tiež chodievam,do madunic sa doveziem,zložím bike a smer TN, v PN pivko, pri rybníkoch druhé TN otočka a v PN to isté inak jazdím karpaty,kedže to mám za humnom a chodníkov je tu dosť možnosti záhorie aj PK,BA
a kedže viete že dosť píšem o EV, tak čo určite nie ebike, bike má byť o športe,relaxe poprípade po meste na nákup, práca atd miesto auta. v munchene je dosť rozšírené bike vpredu také nejaké ,,táčky,,tam mamičky majú svoje deti,starší psov a ,,rozvažači ,,jedlo pizzu dokonca je tu dosť bike taxi,ale to už je trojkolka. možno toto je cesta ako sa vyhnúť EVčkám
no lenže já nebývam v meste

-
db69
jojko1001
ono to stými ebike nie je také čiernobiele.
S ebikom sa dostaneš tam kde sa s normálnym nedostaneš alebo tlačiš tak ako my .A urobíš aj viacej km.
A tá fáma že "len sa vezieš" ? treba si to skúsiť
My sme si požičali ebiky od kamoša na Oravskej Lesnej .Po rovine som to vypínal a do kopcov si musel ťahať aj pri max podpore jak kôň
Prestaneš točiť pedálmy ,stojíš!
Ale furt spôsobujem pozornosť s mojim 100 ročným bicyklom "PUCH" z Flohmarktu za 100 šilingov
favorit mi v mladosti ukradli
ono to stými ebike nie je také čiernobiele.
S ebikom sa dostaneš tam kde sa s normálnym nedostaneš alebo tlačiš tak ako my .A urobíš aj viacej km.
A tá fáma že "len sa vezieš" ? treba si to skúsiť
My sme si požičali ebiky od kamoša na Oravskej Lesnej .Po rovine som to vypínal a do kopcov si musel ťahať aj pri max podpore jak kôň
Prestaneš točiť pedálmy ,stojíš!
Ale furt spôsobujem pozornosť s mojim 100 ročným bicyklom "PUCH" z Flohmarktu za 100 šilingov
favorit mi v mladosti ukradli
-
jojko1001
ja mám panský Zündapp svetlá,blatníky všetko a ešte aj dynamo ťažký je jak ,,hov.do,, ano sú v karpatoch kopce kde ani najmenšia prehadzovačka nie je dosť malá a tak tlačím,jasné že som to skúšal,brat má dva, jeden motor vpredu a druhý vzadu,ale došlo mi to asi rovnaké,ťažko to môžem posúdiť, ale možno si to doprajem k 70tke,ked náhodou ešte nebudem potrebovať ten elekt.vozík kedže ,,športom trvalej invalidite,, já len že či je to vážska cesta,alebo karpaty ml.chlapci 90% len ebike a pritom vidíš že má dobre cez sto kg.

-
jojko1001
ESA Logistika
Prvý elektrický ťahač Mercedes-Benz eActros 600 na Slovensku, a zároveň jeden z prvých piatich v Európe.
LIDL Slovensko
“Po prvých dňoch nasadenia dostal eActros 600 v rámci rozvozu ťažké misie, ktoré výborne zvládol a dosiahol výborné čísla,
takže už budeme stretať aj takéto stroje,je to celkom zaujímavé ako tá doba ide dopredu, možno sa dožijeme aj vznášadiel na to by bodlo našim šupanom a štátu nemuseli by opravovať cesty

Prvý elektrický ťahač Mercedes-Benz eActros 600 na Slovensku, a zároveň jeden z prvých piatich v Európe.
LIDL Slovensko
“Po prvých dňoch nasadenia dostal eActros 600 v rámci rozvozu ťažké misie, ktoré výborne zvládol a dosiahol výborné čísla,
takže už budeme stretať aj takéto stroje,je to celkom zaujímavé ako tá doba ide dopredu, možno sa dožijeme aj vznášadiel na to by bodlo našim šupanom a štátu nemuseli by opravovať cesty

-
tatkotom
Snívaj ďalej - jedna lastovička leto nerobí. Ani tri 
Ono je dobre, že pribúdajú EV no na masívne rozšírenie chýbajú podmienky a tak skoro nebudú. Opakujem sa síce no znova - zvýšiť výrobu a kapacitu distribučných vedení o 50% sa nedá príkazom v pár rokoch či sa to niekomu páči, alebo nie.
Ono je dobre, že pribúdajú EV no na masívne rozšírenie chýbajú podmienky a tak skoro nebudú. Opakujem sa síce no znova - zvýšiť výrobu a kapacitu distribučných vedení o 50% sa nedá príkazom v pár rokoch či sa to niekomu páči, alebo nie.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Aký dojazd má ten elektrický kamión? Ako dlho a akým prúdom sa nabíja? Akú hmotnosť majú batérie čiže o koľko nižšiu nosnosť má potom celá súprava? Baterky v osobnom aute nejakej veľkosti a na nejaký účel som ochotný s výhradami akceptovať, ale elektrický kamión s momentálne dostupnými baterkami? 
-
tatkotom
Psí hlas do neba neide
(...ochotný akceptovať...)
(...ochotný akceptovať...)
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Neskutočný pokrok za ten čas, elektrické autobusy úplne vytlačili spaľováky...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot], Google [Bot] a 9 neregistrovaných