DSG prevodovka - oprava
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 15.09.2013 14:50 Zdieľať na Facebook
DSG prevodovka - oprava
Ahojte,
chcem Vás poprosiť o radu - na vozidle Škoda Superb 2.0TDI 147kW modelový rok 2021 začalo hádzať DSG prevodovku do núdzového režimu (idú len rýchlosti 2, 4, 6 a R). Diagnostika načítala chybu P175E00. Máte s tým niekto skúsenosti, čo to môže znamenať?
Prípadne viete mi poradiť nejaký servis, ktorý mi to vie dať seriózne do poriadku za rozumnú cenu? (ideálne okolie Poprad, Stará Ľubovňa, ale lokalita nehrá rolu, keďže auto je stále pojazdné). Kľudne odporučte aj do súkromnej správy, ak sa to tu náhodou nemôže napísať verejne.
Za každú radu, ktorá by pomohla vyriešiť tento problém Vám vopred Ďakujem!
chcem Vás poprosiť o radu - na vozidle Škoda Superb 2.0TDI 147kW modelový rok 2021 začalo hádzať DSG prevodovku do núdzového režimu (idú len rýchlosti 2, 4, 6 a R). Diagnostika načítala chybu P175E00. Máte s tým niekto skúsenosti, čo to môže znamenať?
Prípadne viete mi poradiť nejaký servis, ktorý mi to vie dať seriózne do poriadku za rozumnú cenu? (ideálne okolie Poprad, Stará Ľubovňa, ale lokalita nehrá rolu, keďže auto je stále pojazdné). Kľudne odporučte aj do súkromnej správy, ak sa to tu náhodou nemôže napísať verejne.
Za každú radu, ktorá by pomohla vyriešiť tento problém Vám vopred Ďakujem!
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: DSG prevodovka - oprava
Autolabs RK
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
Len zo zvedavosti, prezradíš, koľko má auto najazdené?
-
- Dátum registrácie: 15.09.2013 14:50 Zdieľať na Facebook
Ale samozrejme, že prezradím - má cca 110tis.km.
Kamarátovi sa toto isté stalo pri 130tis.km (DSG od VW group je proste shit).
Aj v tom prípade pomohla len výmena mechatroniky, čiže predpokladám, že podľa tohto chybového kódu to bude rovnaký prípad.
No trepať auto cez pol Slovenska v núdzovom režime sa mi nechce, preto hľadám riešenie čo najbližšie k PP.
Aj v tom prípade pomohla len výmena mechatroniky, čiže predpokladám, že podľa tohto chybového kódu to bude rovnaký prípad.
No trepať auto cez pol Slovenska v núdzovom režime sa mi nechce, preto hľadám riešenie čo najbližšie k PP.
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
To co tomu skutocne je sa dozvies az po diagnostike.
Ale mokre DSG nemavaju problem 200 tis a viac aj bez vymeny oleja.
Ale mokre DSG nemavaju problem 200 tis a viac aj bez vymeny oleja.
-
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
slahac1 napísal: ↑05.05.2025 10:18 Ale samozrejme, že prezradím - má cca 110tis.km.

OLEJ sa meni kazdych 60 000km. menil si ho.

-
- Dátum registrácie: 16.12.2011 14:56 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 16.12.2011 14:56 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18 Zdieľať na Facebook
"Doživotný" olej v prevodovke znemná, že "do konca životnosti auta". Lenže výrobca nepovie, že za životnosť auta sa považuje 6 rokov alebo 150 000 km - čo sa skôr dosiahne.
No a samozrejme, ak niekto čo len raz prešvihne nejaký termín servisnej prehliadky, záruka padá a dovidenia.
No a samozrejme, ak niekto čo len raz prešvihne nejaký termín servisnej prehliadky, záruka padá a dovidenia.
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Presne toto prevažná väčšina ľudí nechápe.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
asi nieco mate s kamosom spolocnu udrzbu aut ked vam tie dsg padaju tak skoroslahac1 napísal: ↑05.05.2025 10:18 Ale samozrejme, že prezradím - má cca 110tis.km.

kamos ma superba rok tusim 2017 laurina klementa 147kw dsg nieco cez 380 000km prevadzkuje to na dialniciach auto jazdi bezne 4 osoby + batozina,nemecko lieta aj 240km/h a ziadny problem z prevodovkou a napravami ma to obute na R19.
auto dava servisovat uz viac rokov v poprade spominal ze sa vola nejak MK autoservis neviem presne nazov treba sa popytat.vravel ze robia sluzobne emecky aj pre tatravagonku.on je s nimi spokojny lebo mal predtym iny servis a vsetko coho sa dotkli sa do par tyzdnov znova pokazilo.
-
Tak ale... automatická prevodovka je ideálna tam, kde ju v podstate netreba - na diaľnice.
A UNAH (úplne na hovno) tam, kde by sa hodila najviac keby sa nehovadila - mesto s krátkymi úsekmi od červenej po červenú, zápchy a podobné radovánky.
A UNAH (úplne na hovno) tam, kde by sa hodila najviac keby sa nehovadila - mesto s krátkymi úsekmi od červenej po červenú, zápchy a podobné radovánky.
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 13.04.2009 19:52 Zdieľať na Facebook
Nemecko lieta aj 240km/h......ďakujem za ranné pobavenie
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Karči toť nedaleko odemňa na obchvate Podhajskej namerali Fabii 210km/h , bolo to v celom bulvare, tak prečo by blázen nemohol ísť v dojčlande 240 km/h. Kolko motorkarov dáva na tiktok aj 300vku.

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
Pokial to má maximálku podľa výrobcu 236 tak s vetrom za prdelou alebo v miernom klesaní to tých tachometrových 250 asi dá.
Dôchodca.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných