dovoz auta norsko
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
uwa0905352366
- Dátum registrácie: 04.10.2025 22:50 Zdieľať na Facebook
dovoz auta norsko
Zdravím,najde sa niekto kto by mi prihlásil auto VILLYS,je to taká stará pick up dodávka z Norska.Majiteľ je v norsku a vraví že zariadi dovoz na slovensko,ale potreboval by som nad tým dohľad aby som niečo neprehliadol a zbytčne neprišiel o peniaze.Radšej zaplatím dobrého človeka tu.ďakujem.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: dovoz auta norsko
Majiteľ zariadi dovoz? Fakt? A auto dovezie odťahovka až tebe pred dom, tej ho aj vyplatíš, že? Dobrák od kosti, takých u nás nenájdeš! Len rýchlo, aby ti ho niekto nevyfúkol! 
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
A možno mu zaplatia za to, že ich toho zbaví 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
chlapi ,tomu sa hovorí závisť.
prečo by mu niekto neurobil takú službu alebo prečo by niekto nemohol zdediť X milionov z Nigerie?
ale ako popisuje to auto ,tak také som nikde nenašiel
tieto fejkové témy su strašné.Ale vždy splnia účel.
prečo by mu niekto neurobil takú službu alebo prečo by niekto nemohol zdediť X milionov z Nigerie?
ale ako popisuje to auto ,tak také som nikde nenašiel
tieto fejkové témy su strašné.Ale vždy splnia účel.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
...pokecame... ;)
-
uwa0905352366
- Dátum registrácie: 04.10.2025 22:50 Zdieľať na Facebook
Páni chcel som radu,ale tak ako to tu čítam, je to forum kecov,musí predsa ešte existovať na svete dobrá vôla a slušnosť.Alebo sa mýlim,je tu už len zloba a len každého doslovne,prepáčte slovensky-ojebať a obrať bez práce o peniaze,Chcel som zistiť či existuje reálna šanca na takýto akt,ale asi nie.Som sklamaný.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
nikto tu nikomu nenadáva.
nepísal si či budeš platiť dopredu, a čakať či to vyjde.nepišeš či si sa osobne stretol s predavajúcim a auto fyzicky videl atd..........
popripade daj foto toho auta,čo to je za zázrak
na akt existuje vždy reálna šanca,ale väčšinou to končí sklamaním
nepísal si či budeš platiť dopredu, a čakať či to vyjde.nepišeš či si sa osobne stretol s predavajúcim a auto fyzicky videl atd..........
popripade daj foto toho auta,čo to je za zázrak
na akt existuje vždy reálna šanca,ale väčšinou to končí sklamaním
-
prochy894603
- Dátum registrácie: 24.09.2025 19:30 Zdieľať na Facebook
CHOD do toho nic sa nestane len prides o peniaze.
a potom mozno dostanes rozum.

-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
ved toto sa tu preberalo nedávno,stačí sa poučiť z minulosti

-
prochy894603
KOLKO mas rokov.... mas vlastny rozum.uwa0905352366 napísal: ↑05.10.2025 18:45 Páni chcel som radu,ale tak ako to tu čítam, je to forum kecov,musí predsa ešte existovať na svete dobrá vôla a slušnosť.Alebo sa mýlim,je tu už len zloba a len každého doslovne,prepáčte slovensky-ojebať a obrať bez práce o peniaze,Chcel som zistiť či existuje reálna šanca na takýto akt,ale asi nie.Som sklamaný.
-
prochy894603
-
Petzi
- Dátum registrácie: 19.08.2008 17:29 Zdieľať na Facebook
Niečo podobné som mal dovoz auta jedného z Francúzska a čudujte sa svete auto mi prišlo ako bolo na fotkách a majiteľ auta zariadil dovoz auta až pred môj dom. Bol to Peugeot 206 Gti za 6500e
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
To ale neznamená že tvoja dobrá skúsenosť je pravidlom.
V dnešnom svete kde na Teba číha podvod z každej strany.
V dnešnom svete kde na Teba číha podvod z každej strany.
-
leonNL
- Dátum registrácie: 16.09.2009 16:05 Zdieľať na Facebook
Zadavatel, pomozeme ti, ale mohol by si sa rozpisat viac. Predavajuci ti posle auto odtahovkou a ty zaplatis za auto po kontrole auta a papierov pri prevzati soferovi? Toto by som bral. Ale…! Ak ide o typicky podvod typu: predavajuci ti posle auto ale najprv posli peniaze ako zalohu, niekomu s kym si len pises a nejde o nejaky existujuci autobazar, ide o podvod! Neviem ako ty, ale ja si nemyslim, ze v Norsku sa najde dobrodinec, ktory na vlastne naklady zorganizuje prepravu svojho auta cez celu Europu nejakemu slovacikovi v domneni, ze odtahovka sa k nemu vrati prazdna s peniazmi v obalke… Ale vravim, ak je toto ochotny spravit, tak smelo do toho, nemas co stratit pokial nebudes platit dopredu. Takze skus situaciu popisat trochu detailnejsie aby sme ti mohli pomoct. Ja som raz kupoval jednu kasnu v Nemecku tak, ze som za nu dopredu poslal celu sumu, islo o 3000€. Predtym ale som mal niekolko videohovorov s dotycnym a videl som cez kameru predavajuceho aj co kupujem. Napriek tomu som mal bobky celou cestou k nemu, ci nejdem s odtahovkou zbytocne, nastastie ma cakal s pripravenou kasnou aj papiermi tak ako sme boli dohodnuti.
PS: prihlasoval som uz auto aj zo Svedska, Danska a aj z Norska, takze ak auto budes mat doma, nebude s tym problem.
PS: prihlasoval som uz auto aj zo Svedska, Danska a aj z Norska, takze ak auto budes mat doma, nebude s tym problem.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných