1 012 629
inzerátov
Pridať inzerát

Dacia Logan 1,2 , 2015 - autorádio

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Dacia fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
tt600re@post.sk
Založený: 04 december 2007
Príspevky: 11
Nabehané: 1 hod 15 min
Predmet: Dacia Logan 1,2 , 2015 - autorádio PríspevokZaslal: 12.07.2017 19:52   
Dobrý deň,mám problém s autorádiom originál namontovanom výrobcom v Dacii Logane. Keď naštartujem auto rádio hrá celkom potichu a na každú jazdu musím pridávať hlasitosť na páčke pod volantom.Po vypnutí a opätovnom štarte zasa hrá potichu. Moja otázka je či sa nedá nejako prednastaviť hlasitosť na rádovo väčšiu ...tak aby som nemusel každú jazdu to riešiť...
Ďakujem Vám pekne za rady.
Citovať
laco1871
Vážený člen - Gallardo (157)
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 2678
Nabehané: 16 dní 20 hod 55 min
PríspevokZaslal: 13.07.2017 06:30   
Skus sa pohrabať v nastaveniach rádia, hlasitosť pri zapnutí

je tam taka položka....

Na paneli stlačíš tlačidlo CONFIG , vyberieš Nastavenia radia , a nastavíš...
Citovať
diskyke
Založený: 18 september 2014
Príspevky: 21
Nabehané: 2 hod 22 min
PríspevokZaslal: 13.07.2017 14:27   
No hlavne by to malo byť v záruke, či? V Servise Ti to hádam nastavia.
Citovať
laco1871
Vážený člen - Gallardo (157)
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 2678
Nabehané: 16 dní 20 hod 55 min
PríspevokZaslal: 13.07.2017 17:14   
prečo by mal hneď utekať do servisu,

nastavenie rádia

patri do pravomoci majiteĺa -uživateľa rovnako ako posunutie, či spustenie sedačiek...
Citovať
djdg
Nová tvár - Trabanto (3)
Založený: 28 december 2012
Príspevky: 79
Nabehané: 10 hod 44 min
Bydlisko: Žilina
PríspevokZaslal: 13.07.2017 22:30   
Kedže Dácia prebrala technológiu z firmy Renault ktorá využíva pre audio špecifické nastavenie, v tomto prípade je to funkcia ktorá vždycky pri opätovnom naštartovaní vozidla zvolí predvolenú hlasitosť a v menu to nezmeníš. Má to svoje opodstatnenie pretože pokiaľ prídeš do cieľa a budeš mať nastavenú vysokú hlasitosť tak pri opätovnom naštartovaní ti hlasitosť nespôsobí šok :) Bohužiaľ v nastaveniach sa to nedá zmeniť
Citovať
tt600re@post.sk
Založený: 04 december 2007
Príspevky: 11
Nabehané: 1 hod 15 min
PríspevokZaslal: 16.07.2017 17:59   
Mne pôsobí šok stále pridávanie hlasitosti na rádie po naštartovaní!!!! Pri vybavovaní v meste teda riadny!! Raz takú technológiu šlahnem o múr a kúpim iné rádio!
Citovať
oco13
Legenda - Ford T (511)
Založený: 14 december 2008
Príspevky: 5023
Nabehané: 3 mes 2 dní 13 hod
Bydlisko: okr.nové zámky
PríspevokZaslal: 16.07.2017 18:33   
To nie je samotným radiom , je to dané konfiguráciou repro,radio, ovladanie pod volantom. Nemá to len renault majú to aj iné značky.Mne sa takto stišuje Sony...... , zvykol som si
_________________
Spotreba? kolko nalejem tolko zožerie
Citovať
VLADY
Vážený člen - Gallardo (212)
Založený: 11 september 2007
Príspevky: 4948
Nabehané: 29 dní 6 hod 9 min
Bydlisko: najväčšia dedina....BA
PríspevokZaslal: 17.07.2017 08:15   
Zaujímavé že mám CLIO a to je tiež Renault a mne to nerobí jak si nastavím tak mám celý čas. Ale je pravda že ja rádio nevypínam skrátka je furt zapnuté nie že zaparkujem vypnem rádio a vypnem motor že by preto?
Skus nevypinať radio predtym než vypneš motor.
Ale ja mám aj nastavovanie hlasitosti podla rýchlosti možno je to vec rádia toho ktorého typu a modelu. Skus sa pohrať s tým nastavením v menu . A v prvom rade kuk návod od rádia .
_________________
Renault a Suzuki - stelesnenie mojich túžob....
Citovať
tt600re@post.sk
Založený: 04 december 2007
Príspevky: 11
Nabehané: 1 hod 15 min
PríspevokZaslal: 17.07.2017 14:40   
Tak chlapi mám originál návod ku rádiu od Dácie.Kniha tučná,veľa jazykových variant,no v každom jazyku len základný popis a zbytok si vycucaj z prsta! O nastavení nič.....A keď ho zapnem,všetko v angličtine......paráda. A o nejakom nastavení iného jazyka vôbec nič!
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Dacia fórum