Covid 19, verzia 3

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

jano2707
Dátum registrácie: 09.10.2017 23:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jano2707 »

napisem tu este poslednu vec a koncim...

.To fakt verite ze ked budete doma v karantene ze korona co? prestane existovat?  keby to takto funguje.Tak po celorocnych dezinfekciach prestane existovat kazdy virus.Aj sezonna chripka.A stalo sa? no nestane.1rok sa takto ochranite.a dalsi ju mate v silnejsej podobe.Virusy sa znicit nedaju.Nam vlastne aj pomahaju.Zavrite sa niekde do labaku na 2mesiace a zite v takom prostredi a potom chodte medzi ludi..skoli vas len to ze zafuka vietor.preco si asi myslite ze v tom sterilnom prostredi nemozu byt neustale? no pre toto.A taketo debaty su snad u vsetkeho

na tesle riesia elektroauta.Ja som to tam rozpisal cele preco su tie emisie blbost a nemyslim si ze zo mna mali 2X radost.Milovnici zeleneho sveta presviedcaju ten zvysok sveta ze ich auta chrania svet..a zase milovnici motorov im argumentuju ze aha ake emisie ma kamion,lietadlo,lod,vlak.a aj ta elektraren... Za mna CELE ZLE..

tu temu treba postavit tak.Vadia nam vlastne tie emisie? No jasne ze nie..ved k..rva je to prirodny element...Keby sa kazdy z vas logicky zamyslel..tak chape ze keby emisie funguju podla ekologov ci bruselskych sialencov..tak tu okolo nas lietaju oblaciky dymu..Ale to sa nedeje.pretoze tie emisie si reguluje priroda sama.Pravda je že nik a nič neovplyvní prírodný chod prvkov a ich látok.Ak by to bola pravda, že človek ovplyvňuje chod atmosféry, biosféry a celých chemických procesov, ktoré príroda prísne riadi, už dávno tu nie je život. Toto všetko je pod prísnou kontrolou prírody a to treba chápať. Voľné elektróny riadia a podliehajú reakciám, za vzniku iných prvkov. Sú zakomponované do všetkých reakcií a vyrovnávajú podiel látok. Sama atmosféra sa očisťuje a môžete ju zadymiť ako len chcete....Europoslancom som odporucal aby si vzali..pristroj na emisie..a sli do prirody..ze dostanu slabsi infarkt.Ked zistia ze tie emisie maju vsade. keby som ja EKo ochranar..najlahsie pre mna je..dostavat peniaze zato ze chranim zeleny svet..pretoze ten sa obnovuje sam bez pomoci cloveka..Takto sa to ma postavit..a nie ze vlak ake ma emisie ci lietadlo..ale ze od samotnej podstaty je to blbost..a to iste je aj covid..Politikom sa vyhrazali ze ak ohrozia ludi..budu mat kriminal..tak dali to do ruk lekarom a tu to mate..vela lekarov ani nevie co covid je.Oni vlastne nevedia vobec nic,len predpisovat lieky.... takze s koronou sa treba naucit zit.

Nikdy ste ju neriesili..a existovala tu medzi vami..nezmysli o 2-3-25vlne si treba nechat pre seba.Lebo takto to nefunguje...A MP3turbo ked uz pises o vedcoch to ty mas akoze pristup ku vedeckym webom? pretoze to mat nemozes..a keby mas.Tak vies ze od zaciatku su v tazkej ignoracii a mlcanlivosti....lebo musia..

Ale to tak funguje vo vsetkom...divili by ste sa kolko zdravych ludi poslu na chemoterapiu len preto aby zinkasovali peniaze za nieco s cim si telo poradi same..a to nebudem ani dalej radsej rozoberat ako to konci a co potom nasleduje...a logiku v tom nehladate..a tu hladate logiku ze cely svet sa zblaznil..ako keby sa to stalo 1X v zivote

a to trapne cipovanie o nom sme uz pisali..cast ti skopirujem- Ďalej sa šíria rôzne blbosti o tom, že vakcína bude obsahovať čip na sledovanie pohybu ľudí, ktorý nám v rámci imunizácie aplikujú do tela. To je asi najhlúpejšia vec na svete, ktorú som videl. Taký čip by musel byť dostatočne malý, aby prešiel ihlou, ktorá má priemer od 0,2 – max po 0,7 mm. Ďalej by musel byť na to špeciálne zostrojený čip, ktorý by disponoval anténou na vysielanie vlnových dĺžok. Aj to by prispelo k jeho nadstavbe a vyžadovalo by to chirurgický zákrok. A v poslednom rade by musel mať špecifické materiály na odolanie imunitnej reakcie, čo vôbec také niečo neexistuje. Ak by aj také niečo existovalo, čo je nemožné (scifi), tak by už neprešiel injekčnou ihlou. Kto také niečo šíri má zrejme trošku v hlave pomýlené.

podme robit testy nakazy na H1N1 alebo H3N2
A ked ho budete mat vsetci..potom co?

Nemocnica? karantena? ockovanie? V roku 2019 ste to rozchodili.v roku 2020 robite paniku .

napreduje to slusne..
:d :D :d :D
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...pleties jedno cez deviate...Jano...hybaj ku mne,ukazemTRi,ako zomiera clovek na covid a verim,ze zmenis nazor a ani nie na covid,ale na cely zivot...Moji pacienti nemaju horucky,nemaju sracku, a ani ine priznaky,ako pri obycajnej chripke /milujem ludi,ktori prirovnavaju covid k obycajnej chripke,takychto pacientov s priznakmi je len par /.Vacsina bezpriznakovych ma najprv problem s dychavicnostou,zacnu ta boliet klby,stratis chut a cuch,sada ti to na pluca a srdce...Ked si sadnes na lavicku,uz z nej nemusis vstat...Covid uz s nami zostane navzdy,aj dalsim generaciam,ktori sa musia s tym vyrovnat,ale sediet necinne a cumiet do blba a rozmyslat o tom,co bude zajtra a pisat picoviny a prezentovat bezmpozgove videa konkretne mne nepomozu...Hmm--.5 rokov vravis ?Kde si sa docital ?Neposledy som sa dopocul,ze virus privliekli...dinosaury...do Sulovskych skal...
xentry
Dátum registrácie: 29.06.2018 17:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xentry »

O cipoch je najlepsi, hlavne, ze nikto nema nikdy so sebou mobilny telefon :)
ziarska-alu
Dátum registrácie: 27.06.2020 12:39
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ziarska-alu »

Myslel som, že vševetko je najväčší idiot v tejto téme, ale jano sa mu minimálne vyrovná.
jano2707
Zdieľať na Facebook

Tie ich hlupe videa,odkazy,nezmyselnosti,cipovania,ekonomiku ja neriesim.A ja som ti to ani neposielal.

Ach ano...On sa replikuje a imunita nici bunky. Ale mame vela mechanizmov aby sa to zastavilo tu virusovu replikaciu, ale imunita to nacne a bakterie a ostatne viry sa pridruzia le vzdy hlavne bakterie idu na rad

Ja ti pisem ze tu existuje covid 5rokov..a citat som si to na rozdiel od vacsiny ludi tu nemusel 
zameraj sa na Streptococca pyogenes 25 a viac mortalita alebo mycoplasma pneumoniae rozmedzie 31 - 60 %..
a mame ovel ahorsie virusy a ty na covid 0,26%
A nehovoriac aj o ostatnych ako adenovirus, cytomegalovirus H3N2 a ine.

Takze co riesis? ak ti vadi smrt zmen pracu.Alebo daj sa ku patologom.Tak zistis na co ten clovek zomrel naozaj..a covid to urcite nebol
jano2707
Zdieľať na Facebook

no vsak presne..hacknam ti mobil a nepotrebujem cip keby si tak mega zaujimavy pre mna..

Vidis to.Nevieme kam povieme idiot.Taka klasika tohoto fora :d :D

Dobre.drzte sa tu..a chrante sa

Spolu to zvladneme :d :D
vsevetko
Dátum registrácie: 19.03.2017 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa vsevetko »

xentry napísal:O cipoch je najlepsi, hlavne, ze nikto nema nikdy so sebou mobilny telefon :)
Ten mobilný telefón môžeš odložiť do šuflíka, pred čipom sa už nikde neschováš. Digitálny koncentračný tábor bez hraníc...RTVS propaguje čipovanie https://www.youtube.com/watch?v=zyQF7JL0syQ

RTVS znova propaguje čipovanie https://www.youtube.com/watch?v=_UVAv5UdbyE
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

Rudi, kedze si v prvej linii...mne tu chybaju ine info, napr vekove zlozenie pacientov na jiskach, na kyslikoch, v drevenych spacakoch :41c2:

ja tomu cim nas krmia ne-ve-ri-m, lebo bez komplet informacii je to manipulacia! vymyslaju si vlastne bludy, ked 65+ pacienta pocitaju za troch, to co su za bulharske pocty ? jeden jojo je pozitivny 184 dni !!!! kolko razy je v statistike sa pytam ? jeden raz, alebo kolkoraz ho vysturaju ?

preco nam naraz tak zalezi na pozitivnych ?? doteraz co mi pamat siaha, medicinu zaujimal iba chory clovek! ako bolo spomenute kazdy z nas si vozi svoji mikrofloru a faunu nie len svoje bunky, coho sucastou su kludne potencialny zabijacke druhy pre inych, oslabenych jedincov, ked u prenasaca nemusia robit vobec nic, co stymi ludmi u ktorych sa napr covid takto udomacni ?? :zg282:
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

...bajo,budem sa snazit odpovedat strucne...Tie vysledky zalezia od viacerych faktorov.Najistejsie su PCR-testy,ktore sa zvazaju do laboratorii.Niektore /Cyto na Tehelnej v BA/ vykona test a vysledok mas do 6 hodin/,ale vo vacsine pripadov sa vysledok dozvies do 5 dni.V praxi to znamena,ze v pripade,ze si pozitivny,mozes za tych 5 dni nakazit dalsich xxx ludi.Potom urad zistuje tvoje kontakty za posledne 2 tyzdne,je to problematicke,ono totiz staci,ked v obchodaku stojis vo fronte,na ulici,jednoducho hocikde,kde su ludia.Dohladavanie je nemozne,nastava tzv.retazova reakcia...Co sa tyka poctu vyliecenych,zaratavaju sa do nich nielen ti,co su v spitali,ale aj ti,ktori povedzme prekonali domacu karantenu a ich test bol negativny.Pocet hospitalizovanych stupa a bude aj stupat/tak samo aj umrtnost/,neda sa vyratat piemerny vek,povedzme od 40 do xxx,vsetko zalezi od imunity daneho pacienta,poniektori 80-rocny nie su na plucnej ventilacii,ale 50-60 rocny ano...Vacsinou primari nemocnic znizuju stavy chorych,dokonca personal ma zakazane o nich hovorit,poniektore zase zvysuju zamerne stavy,aby nemuseli reprofilizovat oddelania,lebo je to nakladna zalezitost,takze si mozes z toho gulasu vybrat.Co sa tyka umrtnosti.Nie su to denne stavy,ale zber dat trva minimalne tyzden,vsetci musia prejst pitvou a udokumentovat,ze skonal naozaj na covid.Antigenove testy sa vykonavaju najcastejsie,ale uprimne...,som si isty,ze cast ludi nam unikla ich nepresnostou,takze testovany moze mat dobry pocit,ze ma negativny certifikat /hlavne pre zamestnavatela/,ale v skutocnosti nema zaruku,ze je zdravy.A tu nastava dalsi retazec...,do nekonecna.
vsevetko
Dátum registrácie: 19.03.2017 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa vsevetko »

Kanadská ministerka zdravotníctva Christine Elliott sa dala očkovať v priamom prenose aby inšpirovala ludí sa očkovať. Malo to len jednu chybičku, očkovanie bolo bez ihly. https://www.facebook.com/illuminatis4/v ... 242394379/
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

...vsevetko...,keby zalezalo odomna,mas uz davno BAN ...za nic nehovoriace videa,treba pozriet aj original,nielen illuminatov...Ale to ponecham na adminov...V mojej sekcii by si to nepredychal...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Rudi - treba poznať aj názor opozície, ako inak by sme spoznali triedneho nepriatela?
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

rozmyslam ze co s tymi penezi, co nam ostanu, ked nebudeme moci nakupit kktiny na poslednu chvilu pod stromek :zga28:
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Neostanú - ešopy to istia. :40bd:
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

V tescu a spol mozes...tam sa vsetci stretneme.
Tie opatrenia od 19.teho... bajo vyjadri sa :) .
Zamknuté

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný