Citroen Xsara - nestartuje

Diskusia ohľadne vozidiel značky Citroen

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

zlobrik323
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 05.01.2017 08:22
Zdieľať na Facebook

Citroen Xsara - nestartuje

Príspevok od používateľa zlobrik323 »

Mam citroen xara 1,8 benzin rv 98 a pocas jazdy mi normalne zhasne motor. A nejde nastartovat. A pri rj cvaka rele. Ked prestane nastartujem a idem hned dalej. Kupil som take iste nove a robi to dalej. Ked mi to zhaslo dalsi krat dal som tam to stare a auto nsstartovalo a islo dalej. Tak teraz vymienam dve rele medzi sebou a obcas aj niekam pridem????????. Robila sa aj riadiaca nova. Teraz rozmyslal ze ci tam to rele nieje nejake co tam nepatrilo a niekto v min. dal ine. Dakujem za odpovede.Zabudol som to rele zopina rj a cerpadlo v nadrzi. A potrebujem zistit ake tam dava vyrobca.
EASY206
Príspevky: 476
Dátum registrácie: 03.04.2011 12:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa EASY206 »

To,ze relatko cvaka este neznamena ze dosluhuje.Cvakanie relatka znamena chybu na kostre cize skontroloval by som kabelaz okolo baterky,ukostrenie na kasni a pod.Robila sa aj riadiaca nova???to co akoze znamena,ze bola vymenena riadiaca za novu?Ked ti zhasina motor pri jazde,znamena ze bude zrejme problem s davkou paliva,filter ako je natom?problemom u tychto Citronov boli cerpadla v nadrzi(potrapili benziny aj hdi-cka)
zlobrik323
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 05.01.2017 08:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa zlobrik323 »

Riadiaca nova pre to lebo nekomunikovala z diagnostikou. Vobec uplne odisla ale co to sposobilo to netusim. Cerpadlo aj filtre nove. Len to cvakanie. A jed cvaka to je aj niekolko min pokial prestane. Tak to riesim prehodenim rele a zas ficim. Kabelaz prezreta ok.
Napísať odpoveď

Návrat na "Citroen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných