Citroen Jumpy Numéro de VO: 8363275

Všetky otázky a problémy týkajúce sa dovozu vozidiel

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

uwa0940966718
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 05.05.2016 17:39
Zdieľať na Facebook

Citroen Jumpy Numéro de VO: 8363275

Príspevok od používateľa uwa0940966718 »

Po piatich týždňoch ignorovania mojej požiadavky a po dnešnom emaile , ktorý teda trvalo niekomu zodpovednému napísať 5 týždňou som sa rozhodol pre iný typ komunikácie. 24.7.2016 som kúpil vozidlo Citroen Jumpy od spoločnosti Autorola. Vozidlo bolo na inetrnete predávané ako 3 miestne. Vozidlo som vyplatil a priviezol na Slovensko podotýkam bez dokladov tie partner Autorola k vozidlu v čase preberania nedokladá. Po absolvovaní STK na Slovensku som bol nemilo prekvapený tvrdením , že bohužial vozidlo je vo Francúzsku odkiaľ vozidlo pochádzalo 2 miestne. NA toto som nebol nikde a nikým upozornený. Dnes po 5 týždňoch som dostal odpoveď , že moja reklamácia mala byť uplatnené do 24 hodín. Pýtam sa prečo mi toto teda nikto nebol schopný napísať za 5 týždňov? Ako si mám skontrolovať vozidlo pri prebratí s dokladmi, keď ich nepriložíte? Ďakujem za odpovede Litavský :3020: :3020: :3020:
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

a preco si kupoval auto bez toho aby ti aspon nahliadnut dali do dokladov?
markoimportauto
Príspevky: 1458
Dátum registrácie: 25.09.2006 12:08
Bydlisko: Spojené bratislavské emiráty
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa markoimportauto »

Si riadny kus vola pán Jozef.
Bez urážky.
Nač sa cpeš a registruješ sa niekam, kam nepatríš?! Zas ďalšie veľké krvavé oči, že ušetríš nejaký päták. Ale ako bežný ludik bez skúseností ako to tam chodí neušetríš vôbec nič. Práve naopak. Ja tú spoločnosť poznám až príliš dobre a viem aké majú striktné a nemilosrdné podmienky, ktoré dosť často nedokážu akceptovať ani tí najotrlejší obchodníci, pre ktorých je tá platforma výhradne určená. Tam jednoducho ako neobchodník nemáš čo hľadať. Zjavne si sa do nej dostal nejakým podvrhom. Tak ti preto treba!

Toto, čo si uviedol je smiešne a zaoberať sa tým u nich určite nikto nebude. Smiešnejšie je to o to viac, že si sa s tým vytasil tu na tomto fóre. Normálne som v prvom momente nevedel či sa mám smiať, alebo plakať... Fakt trápne. Tie vaše emajlíky a večné vypisovanie. Nekonečné vyčkávanie na odpoveď stupídnej otázky, ktorá preto nikdy nepríde. Spisovatelia...
Čo vlastne od tohto fóra, kde 99% ľudí nemá šajn o tejto spoločnosti, vlastne očakávaš? Si si trochu pomýlil adresu sa mi zdá. Toto nie je fórum nejakého kompetentného úradu (SOI), ani lampáreň (kde by si skôr pochodil ako tu).
Si jednoducho úplne vedľa s týmto príspevkom, jak sa hovorí močíš úplne mimo misu.

Jedna ľudová múdrosť hovorí:

ševče, hľaď si svoje kopyto a nerob to, čo nevieš alebo sa tomu nerozumieš. Takže keď robíš v tom svojom Lučenci trebárs kuchyne na mieru, tak sa venuj kuchyniam na mieru a nerieš dovoz jazdenky na vlastnú päsť. A už vôbec nie takýmto extrémne riskantným spôsobom.

Inak, celkom by ma zaujímalo:
ako to, že si sa vôbec odhodlal kúpiť niečo takéto: ojazdené na diaľku - iba na základe fotografii????
Odrazu to nikomu nevadí???? Moji zákazníci totiž nad jazdenými vozidlami "na objednávku", ktoré nemôžu osobne vidieť na vlastné oči, oblapkať si ich či sa na nich previezť, jednoducho ohŕňajú nosmi. Tak sú už dnes ľudia fajnoví. Pred pár rokmi sa pritom autá kupovali na diaľku bežne a to iba na základe nejakých rozmazaných fotografii či nekvalitného záznamu VHS. A to boli navyše podstatne opotrebovanejšie kusy - občanom to nevadilo, brali všetko rad radom a veselo sa na nich potom vozili.
Dnes je situácia úplne iná. Ani dokonalý popis jazdenky, zaujímavá cena či nájazd km blízko nového ich nepresvedčí. Dokonca ani dodatočné poistenie proti vzniku skrytých závad, ktoré viem na takúto jazdenku po dovoze urobiť nimi nepohne.
A odrazu sa dozvedám, že nejaký chytrák oklame registračných pracovníkov na obchodníckej platforme, uľapí jazdenku na diaľku a ešte k tomu bez základných tech. informácii. Úplná čerešnička na torte potom je, že to tu ešte zverejní a naivne očakáva, že mu niekto v jeho hlúpej chamtivosti pomôže.
Fakt nevychádzam z úžasu...

P.S: aby si bol v obraze, s akým rizikom sa pracuje, tak vedz, že som minuly rok vyklopil 3.380€ za nový motor u vozidla, ktorého stav dotyčná spoločnosť v popise okomentovala "možné skryté vady". Čiže som nemal ako na diaľku vedieť, že agregát je K.O. Pochopiteľne pri vyššie spomínaných jednostranných podmienkach spoločnosti boli moje TELEFONICKÉ stažnosti a reklamácie zmetené zo stola a "claim was refused by the seller". Tak a mal som "zarobené"...
Takže buď rád, že si rád s tým tvojim malicherným problémom. Mohol si dopadnúť podstatne horšie. Trebárs aj tak, že by ti tragač dodali s odpadnutým typovým štítkom (čo aktuálne riešim). To by si sa smiechu tiež nezdržal.


ADMIN, DÚFAM ŽE JE Z TOHTO ZREJMÉ, AKÁ ZBYTOČNÁ TÉMA VYTVORENÁ ZADÁVATEĽOM TERAZ VZNIKLA a JE PRUDKO ODPORÚČATEĽNÉ JU VYMAZAŤ.
www.carsale.sk výkup, import-export vozidiel: nové, demo, jazdené so zárukou Preprava vozidiel z / do EÚ Registrácie dovezených vozidiel
nosteq
Príspevky: 4
Dátum registrácie: 08.02.2009 13:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa nosteq »

a teraz si aspon ludia prečitaju že kupit dobre auto a ako tak mat ZISK nie je samozrejmost alebo pravidlo , byva tam aj casto strata. najviac na tomto bussinese zaraba STAT cez poplatky a dane.
mam skusenost aj s autorolou a viem ako to je pre info
Napísať odpoveď

Návrat na "Dovoz vozidiel"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných