Citroen Berlingo - ABS senzor
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
dzungar
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:54 Zdieľať na Facebook
Citroen Berlingo - ABS senzor
Ahojte.. svieti mi na Berlingu ABS.. v servise mi tvrdia že je zlý snímac ABS a kružok ABS na zadnej náprave.. zároven mi tvrdia ze je potrebne vymenit aj ložisko lebo krúžok je jeho súčasť a aj zadné brzdy lebo to je súčasť ložiska.. je to naozaj takto alebo sa dá ten snimac ABS s krúžkom vymenit samostatne.. opravu mi vyčíslili na 500eur.. dakujem
Citroen Berlingo 2015 1,6 68kw
Citroen Berlingo 2015 1,6 68kw
-
pacok
- Dátum registrácie: 21.07.2009 13:05 Zdieľať na Facebook
Re: Citroen Berlingo ABS senzor
Na VW group pekne vidno v chybach ci sa jedna o chybu alektricku alebo mechanicku
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: Citroen Berlingo ABS senzor
Vzadu to ma tusim kotuc s loziskom a kruzkom, idealne to vymenit cele, nie kazdy to vie funkcne prelisovat.
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Re: Citroen Berlingo - ABS senzor
Mne vyhodilo 1,5 rok 2015 zadný náboj je integrovaný do celku z kotúčom a ložiskom ktoré má magnetický krúžok pre abs,cenu 185 /ks pokiaľ k tomu dajú nové platničky (nutne) tak to je plne primeraná cena celkom solidná.Nutnosť je meniť obe strany naraz.
On by sa ten magnetický krúžok lahko skontroloval,ale...ak by išiel náboj dole z osky bez toho,že zadná polka ložiska neostane na náboji,tj rozíde sa ložisko.A to sa stane vždy že pri sťahovaní sa zničí.Ak by nie,skontrolujú sa polarizácie (sever/juh) musia byť opticky prístupné,potom to,ide.Tu je to blbé,pre kontrolu treba stiahnuť,a to sa poškodí.Takže už potom je to kontrola poškodeného...dobré nie ?! Dnes je to už debilna na debilinu.
On by sa ten magnetický krúžok lahko skontroloval,ale...ak by išiel náboj dole z osky bez toho,že zadná polka ložiska neostane na náboji,tj rozíde sa ložisko.A to sa stane vždy že pri sťahovaní sa zničí.Ak by nie,skontrolujú sa polarizácie (sever/juh) musia byť opticky prístupné,potom to,ide.Tu je to blbé,pre kontrolu treba stiahnuť,a to sa poškodí.Takže už potom je to kontrola poškodeného...dobré nie ?! Dnes je to už debilna na debilinu.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Načo reagovať pod príspevkom BOTA ktorý je len reklamou na dáku pičovinu?
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Otázka je správna...načo reagovať ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných