Chevrolet Captiva 2,2d automat 2013

Diskusia ohľadne vozidiel značiek Chevrolet a Daewoo

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Ridick030
Príspevky: 167
Dátum registrácie: 15.11.2012 10:53
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Ridick030 »

Prečo si to auto kupoval?Mal si aspoň nejakú testovaciu jazdu?Trebars aj s iným modelom ale aspoň s tou motorizaciou ktorú si chcel kúpiť.
Nechápem ako niekto vysoli ťažké prachy za auto,a potom narieka že mu to neťahá.
hjundai
Príspevky: 2711
Dátum registrácie: 21.03.2010 07:39
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hjundai »

Podľa štylistiky aspoň viem aké typy ľudí si kupujú takéto autá - chce niečo veľké aby ho bolo vidieť ale na prémiové nemá tak aspoň toto. Najradšej by bol keby to jazdili za 5l,0-100 za 8sec., všetko dokonalé vnútri aj zvonku, ebenové drevo,4 zonová klíma a za cenu Dacie.
To ani nemá zmysel komentovať takže pekný deň všetkým čo majú Chevroleta/Opla a viac spokojnosti v hlave.
myotis
Príspevky: 921
Dátum registrácie: 27.11.2013 17:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa myotis »

kilowatty nie su sicko.... hlavne ze bolo nove ta ne?

Ja sa cudujem ludom ktory taketo serble vobec kupuju, za tazke prachy a potom nariekaju. To ze to vychvaluju do nebies aj ked je to totalny odpad to chapem, predsa si nepripustia ze kupili serbel a v mysli sa pomaly presvedcia ze nova fabija je lepsia ako susedov osem rocny cukrikovy Eckovy Mercedes :::

Ale tak moje peniaze su to neni tak mam aspon prcu

lol
Ja viem, som skodoradostna svina


Inac podla mna a mojho skromneho nazoru, mne sa Chevrolety z vonka celkom pacia. Na to ze to je totalny lacak co drzi pokope asi silou vole, tak z vonku to vyzera fajn. Ale vnutri :342a:

Stvorrocne Aveo, a vnutri zodrate uplne vsetko.
Volant na plast, palubovka bez farby, sedacky poparane. Madla oskriabane, saltpaka zodrata.
Proste humus.
To ma starsi pan na pohodovu jazdicku, ziaden mladik co by tam robil orgie alebo dral to ako WRXku.

Takze asi tolko.
Vsade bol, vsetko videl...
...a kde nebol, tam sa chysta
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Ale otázka na sťažovateľa....čo myslíš koľko by mala taká prerostlá krava žrať ? za 6 litrov nebude jazdiť žiadne také podobne veľké auto. A ostatok skrátka je to tak ak sa kupuje podľa ceny. Na niečom musí byť ušetrené.
laco1871
Príspevky: 4554
Dátum registrácie: 22.03.2012 19:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa laco1871 »

Zadavateľ temy by si mal ujasniť NAČO to auto chce POUŽÍVAŤ a pri tomto používaní zhodnotiť jeho vlastnosti,
nie že gombíky nie sú osvetlené....
a štupel do stredku koesa stojí 50 e...
to má nejakú vypovedaciu hodnotu ???
audy
Príspevky: 146
Dátum registrácie: 13.03.2010 17:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa audy »

NEROZMYSLAJ- PREDAJ.
lorak777
Príspevky: 1617
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

tak ja raz neviem... preco si to kupoval? Ked je to jazdenka, tak cca do 2-3 rokov este vydrzi, nie je taka opotrebovana, kto to auto prekukne, tak rychlo preda, ale potom... Vsetko zle - akozekoza, plasty, spinace, packy, motor, spotreba, volant zodraty hned, sedaky vytahane a pod. To auto len klame telom, je exterierovo relativne pekne, ale pozor, je tazke, takze spotreba pri mierne prevazujucej mestskej jazde ide horeeee. A ten motor bohvieco nevydrzi. A kto si mysli, ze je to naozaj Chevrolet, tak ten nech si to uzije. O original chevrolete sa aveu, ani captive nesniva, je to len znak a znacka. To uz stokrat radsej jazdeny Outlander, alebo X3. Drzim ti palce, aby si to aspon dobre predal.
markoimportauto
Príspevky: 1458
Dátum registrácie: 25.09.2006 12:08
Bydlisko: Spojené bratislavské emiráty
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa markoimportauto »

Martin Vnuk napísal:
VLADY napísal:Ale otázka na sťažovateľa....čo myslíš koľko by mala taká prerostlá krava žrať ? za 6 litrov nebude jazdiť žiadne také podobne veľké auto. A ostatok skrátka je to tak ak sa kupuje podľa ceny. Na niečom musí byť ušetrené.
Ale ved ne ni taká veľká to je len dojem ktorý ma to auto vzbudzovať je len o 2 cm dlhšia ako X3 a x3 je širšia spotrne 6rokov starého BMW je 6,5 dokonca v Captive ma byť niečo ako eco motor, Outlander je taký istý a spotreba 6-7 l.
Outlander a spotreba 6-7L??????????????? To si mal asi na mysli 2.0TDI v kombinácii s "bakuľou" pri jazde dolu kopcom, však? :)
Ináč, podľa môjho skromného názoru si mal pri výbere Captivy priveľké očakávania...
Ako bolo spomenuté:
predposledný facelift je pomerne pohľadné auto, dalo by sa povedať na úrovni doby. O interiéri sa to už povedať nedá, tam sa okrem stredového panela toho oproti pôvodnej Captive veľa nezlepšilo.
Trochu však udivuje výtka na tenké kormidlo a jednozónovú klímu: to sú predsa položky totálne jasné, ktoré si musel pred kúpou vidieť, nie? Alebo si si to auto objednával snáď klikaním cez net? Inak, posledny facelift Captivy 2014- ma A/C dvojzonovu...
Treba to vozidlo jednoducho brať také, ako je. O žiadnu prémiovku sa totiž nejedná ani omylom. Tu je ľahká matematika:
ak by si chcel niečo podobné "premium quality & image", tak jednoducho musíš nadobúdaciu cenu Captivy násobiť cca dvoma. Samozrejme je v tomto výpočte zohľadnený fakt, že u prémiovky podstatnú časť výslednej ceny tvoria "fajnovosti" a výbava, ktorú u Captivy berieš tak nejak automaticky...
Apropo cena ND:
uvedomuješ si vôbec, z akej strašnej diaľky sa väčšina tých dielov dováža a že sa na ne ako mimo EU produkty viaže aj nejaké to clo a šaškovanie s tým spojené???? Skús si len tak námatkovo porovnať ceny porovnateľných ND povedzme na takého japonského Landcruisera. Myslím, že budeš následne potrebovať kyslíkový prístroj a elektrošoky, aby si tie ceny rozchodil...
Bez ohľadu na skutočnosť, že Toyota je akosťou "trochu" vyššie ako low-costový Chevrolet, sú špecifické diely exteriéru a interiéru (najmä plasty) extrémne drahé aj u iných značiek. Predovšetkým pre to, že väčšinou pasujú iba na jeden konkrétny typ vozidla, ktorý sa navyše vyrába v pomerne malých počtoch (prípad Captivy). Mimo toho v aftermarkete takýto diel neexistuje, tj nulová konkurencia.
Preto si myslím, že argumentovať "cena dielov je vysoká" pri zrovna takejto nepodstatnej a tiež minimálne frekventovanej, špecifickej položke je značne zcestné až nezmyselné.
Radšej daj do placu ceny spotrebného materiálu (brzdy, remene, ložiská, filtre...) a porovnaj s inou SUV/TERÉNNOU japonskou alebo kórejskou konkurenciou. Tú terénnu konkurenciu som pritom nezdôraznil náhodou. Mnohí občania majú totiž zlozvyk porovnávať ceny ND osobných tragačov (najmä tých masovo vyrábaných) s podstatne dimenzovanejšími dielmi SUV/offroad.
Aby si potom nebol nakoniec prekvapkaný, aké na ND lacné auto vlastne máš...
P.S: to zamŕzanie skla zvnútra nie je normálne. Ak je tragač v záruke, tak treba reklamovať u výrobcu. Môže sa jednať o netesnosť skiel (hlavne čelného), alebo dverových gumových tesnení. Ale nie je vylúčené ani to, že sú pripchaté odvodňovacie kanáliky a voda sa dostáva trvale do interiéru cez nasávanie kabíny. Stáva sa to najmä ak tragač parkuje pod stromami.
Zažil som už aj prípad vyskočenej hadice kondenzu klímy a ten sa veselo valil do interiéru pod koberec a následne vznikal efekt aký popisuješ...
www.carsale.sk výkup, import-export vozidiel: nové, demo, jazdené so zárukou Preprava vozidiel z / do EÚ Registrácie dovezených vozidiel
mladychevroletak
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 12.01.2014 19:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mladychevroletak »

ja mám chevrolet spárk a jazdí to a pravdu povediac chevrolet dízel bych nebral a aj celkovo ropáka je to zbytočné.
a môžem sa opýtať koľko má captiva najazdené.
jakobz
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 12.06.2009 14:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jakobz »

To že tvoja Captiva stála 32tis EUR nič nemení na tom že v základe stála polovicu z toho čo základná X3. Takže podľa toho musia byť aj očakávania. Ten znak Chevrolet je iba také pozlátko.

A originálne diely má každá značka drahé. A práve také prkotiny ktoré inak nové nezoženieš extrémne predražené.
Opel Vectra GTS 3.2 V6
jakobz
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 12.06.2009 14:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jakobz »

Mám pred sebou cenník z roku 2013 (základné ceny)

X3 xDrive 20i = 39 400EUR
Captiva 2,4 LS = 18 890EUR

To len na margo tej dvojnásobnej ceny...
Opel Vectra GTS 3.2 V6
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Je zaujímavé, že nič z toho som nezažil NA ŽIADNOM AUTE, ktoré som vlastnil a to každé odišlo so stovkami tisícmi km.

Mám však otázku - drvivú väčšinu z toho, čo si opísal, si si nemohol vyskúšať pri skúšobnej jazde? To, že je volant tenký, to, že nesvieti niektorý gombík, to, že "motor nemá ťah", tieto veci si si pri skúšobnej jazde nevšimol? Ak sa kupuje auto za veľa peňazí, je doslova povinnosťou urobiť poriadnu skúšobnú jazdu - aj za dňa, aj za tmy (napr. z toho dôvodu, ako ďaleko dosvieti, akej farby svietia budíky, tlačidlá, či to neťahá oči a pod.). Skrátka urobiť aspoň 30km trasu, veď na to sa to volá skúšobná jazda a práve na to slúžia predvádzacie vozidlá.
jaster-83
Príspevky: 1445
Dátum registrácie: 16.09.2010 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jaster-83 »

ja neviem co by si cakal od korejsko-nemeckeho americana
1U5 AVU, 6U1 AMH, 6Y5 ASY, N15 GA14DE, 3B6 AVF, C4(B7) 9H06
jakobz
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 12.06.2009 14:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jakobz »

Martin Vnuk napísal:V krátkosti vieš h.... nenapísal som že bmw je 2013 rok výroby po druhé porovnám ojazdené s novým a po tretie keď kupujes auto s predajne tak cena je iná a dá sa aj dohodnúť na cene,ale ty to všetko vieš.
A takýto vôl sa tu sťažuje...

Teraz nech si Tvoj tatko alebo dedko čo si to kupoval vyberie podobnú haraburdu;-)
Opel Vectra GTS 3.2 V6
xsrvts
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 09.01.2014 22:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xsrvts »

:40bd: :40bd:
1. spotrebe sa nediv nakolko sa jedna o tazke auto s nahonom na vsetky... a podla najazdu ocividne jazdis vacsinou mesto
2. klima je podla mna bezne fungujuca ako na ostatnych autach s podobnym systemom
3. gombiky bez podsvitenia :4090: co si gramblavy a nevies si zapamatat kde su? resp. nahmatat?
4.DPF... co cakas od moderneho dizla pri mestskych jazdach??? lol
5. zamrzanie v zime vyriesis tym ze si oklepes topanky a nebude sa ti tvorit vlhkost z mlaky co mas pod nohami

a zvysok sa uz asi ani neda okomentovat lebo ako vidno ludska hlupost vazne nema hranice :4012:

Návrat na "Chevrolet + Daewoo fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný