Cherokee problém s motorom

Diskusia ohľadne vozidiel značky Jeep

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

jojo73
Dátum registrácie: 03.07.2007 18:31
Zdieľať na Facebook

Cherokee problém s motorom

Príspevok od používateľa jojo73 »

Zdravím, som majiteľo, Jeep Cherokee 2,5TD 85 KW, r.v. 1995. Mám problém s tím, že stratšne dlho točí motor kým naštartuje a to aj keď naťahám naftu a je jedno či je teplý alebo studený. ďakujem.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

To je oznamovacia veta,a otázka sa dá iba predpokladať.Čo je ale horšie,že neobsahuje absolutne ani škrt o km,o stave motora ktorý by šiel aspoň trochu odhadnúť,o tom či vec súvisí z akýmkolvek servisným úkonom alebo problém nastal z čista jasna.To nemá zmysel,len otázok by som Ti tu napísal na celú stranu.Toto je prípad pre jasnovidca
sbf
Dátum registrácie: 06.02.2009 10:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sbf »

dakujes za co, ze mas problem?
vacsina ludi ich nechce mat ak si medzi nimi treba viac popisat tvoj kar. na zaciatok skus obist palivovy filter, daj tam na skusku taky plastovy priehladny ci su tam bubliny
jojo73
Dátum registrácie: 03.07.2007 18:31
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jojo73 »

NO veľa som sa nedozvedel, ale skúsim opísať stav : vozidlo mám cca mesiac, myslel som si, že je to padaním nafty, motor má 207800km, nič netečie, nič neplatí, len v mynulosti a to mi povedal predchádzajúci majieť, že praskla hlava v dôsledku nedostatku vody a tak vymanil obe. Inak po naskočení vozidla to j. cca 15 sekúnd točí motor ide v pohode, má ťah a nedymí.
pidizvi
Dátum registrácie: 20.09.2011 12:42
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pidizvi »

asi to nema iskru :3035:
ivannss
Dátum registrácie: 08.05.2010 15:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ivannss »

Ja som mal na Grande r.v. 96 s tym istym motorom podobny problem, vymenil som zhavice a startoval na prvu šupu, ale potom sa zacali vacsie problemyˇ(cerpadlo, hlavy a pod.) a tak isiel grand prec, prieserovy motor tato 2,5 v nafte.
xj
Dátum registrácie: 04.08.2009 08:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xj »

Treba vymenit pal-filter alebo skontrolovat zhavice.Ja mam tiez Cherokee 2,5TD a nikdy som nemal problem stym a to uz je 3 Cherokee u nas.Vyborne auto.
sbf
Dátum registrácie: 06.02.2009 10:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sbf »

ak to tazko startuje aj ked je teply motor zhavice preboha nechaj tak. dolezite je ako sa to sprava pri nastartovani - ci to len toci, alebo aj pomaly naskakuje ale nie a nie chytit. ak to len toci nieco ti brzdi prisun paliva, mozno nedostatocna kompresia - mozno nieco povolene, nevypinajuce egr, zasekla cievka na cerpadle. ak pomaly naskakuje niekde ti to nasava vzduch, mozno sa ti dostava voda do valca.
ivannss
Dátum registrácie: 08.05.2010 15:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ivannss »

Samozrejme mne to robilo problem zo zaciatku len za studena, preto tie zhavice, az ked zacalo haprovat cerpadlo uz bol problem pri kazdom startovani ci studenom ale aj pri zohriatom motore.
Napísať odpoveď

Návrat na "Jeep Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný