BMW svolává čtyřválce a šestiválce kvůli zapalovacím cívkám

Sem móžete poukázať na zaujímavý web v oblasti auto-moto, nie reklama...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

BMW svolává čtyřválce a šestiválce kvůli zapalovacím cívkám

Príspevok od používateľa Sliedic »

BMW svolává do servisů vybrané automobily se čtyřválcovými a šestiválcovými motory kvůli vadným cívkám. Svolávací akce se celkově týká více než 244.000 automobilů.

Svolávací akcí postižené vozy jsou takové, které mají pod kapotou čtyřválec patřící do rodiny N43, nebo benzinový šestiválec (rodina N53). Obě jednotky jsou atmosférické a používají přímé vstřikování. Svolávané automobily dále spojuje to, že byly vyrobeny v letech 2007 a 2008.

Svolávací akce se dotkne řady 1, řady 3, řady 5 a řady 6, které byly vyrobeny v daných letech a jsou poháněny některým z daných agregátů. Ve všech případech se tedy jedná o minulé generace těchto modelů.
Viac: http://www.auto.cz/bmw-svolava-ctyrvalc ... vkam-67822
duro8
Dátum registrácie: 26.02.2007 15:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa duro8 »

Hlavná vec že za taku 5-tku vysolíš vyše 40 000,-eur a sa sere tak isto jak ostatne džady.... :41c2:
camry
Dátum registrácie: 27.04.2007 20:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa camry »

rozmýšľam, že za 40 tisíc eur čo bude za 5-ka??...Asi taká 4 ročná ako tie konkrétne chybné kusy z 2007-2008. Lebo minule som si zo srandy skladal novú generáciu Mercedesu triedy A a vyšla ma po redukcii motorizácie a nejakých drobností na skromných 41 tisíc eur..
dotynka
Dátum registrácie: 04.11.2008 20:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dotynka »

Typujem, že to až také zlé nebude s tým BMW :3035:
Acon
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Zvolávačka [img]http://landroverforum.klape.cz/forum/im ... lleyes.gif[/img] Takže odteraz budú "odborníci" varovať každého kupujúceho s tým, že tie ročníky nebrať, sú to poruchové kur.vy a vlastne celé BMW ide do pekných sra.čiek [img]http://landroverforum.klape.cz/forum/im ... ooning.gif[/img]
bopol
Dátum registrácie: 29.03.2010 14:47
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bopol »

Mercedes A za 40tis a motor 1,5dci od renaultu.
autocentrumkk
Dátum registrácie: 20.01.2011 00:01
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autocentrumkk »

Kamarátovi sa jebú cievky na E65 745i už dlhšiu dobu.A jebú sa mu stále .Darmo ich vymieňa.Sedmy majú zato také skvelé ceny........
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

>> Hlavná vec že za taku 5-tku vysolíš vyše 40 000,-eur a sa sere tak isto jak ostatne džady....

nesere sa. Musis si uvedomit zopar drobnosti:

a) jedna sa o 244.000 kusov, to je vyroba automobilky za jeden mesiac
b) Folcgangenu a Audyne sa seru cievky uz od roku 2001
c) nejako si nepamatam na zvolavacie akcie kde by Folcgagen COKOLVEK 5 rocne [!!!!] vymenil zadarmo
d) nejako si nepamatam na zvolavacku cievok Folcgagenu a Skody vobec, na 1.2htp hadam neexistuje jediny majitel ktoremu by sa este cievka neposrala a to su teda ine miliony kusov

cize tak... bmw si za svojimi produktami stoji. Dokazom je toto a napriklad bezplatna [!!!!!!] vymena swirl klapiek aj po siestich rokoch kedy uz auto bolo hrubo mimo zaruky.

Skus mi povedat kolko vstrekovacov, ktore su zjavne posrate a skapu skor alebo neskor, vymenil alebo zvolal FauVe, Skoda a Audi pre 2.0tdi motory. Nehovoriac ze to su DESIATKY MILIONOV kusov, na rozdiel od JEDNEHO PARU STOTISICOV pri BMW.

Okrem toho, v neposlednom rade mi mozes najst na akomkolvek fore alebo internete alebo akomkolvek inom zdroji nestastnych a nespokojnych majitelov akehokolvek BMW s pokakanymi cievkami, skackajucimi trhajucimi nestartujucimi motormi. Skus to, schvalne. A ja ti potom najdem nejake pokazene 1.2HTPcky, dobre ?

Vies, podla toho ako sa automobilka postavi k problemom ktore jej auta MOZU MAT alebo maju sa pozna vztah k zakaznikovi. Okrem Toyoty a BMW nikto na svete nedokazal toto co teraz predviedlo bmw.

Vies o tom ze na fabiach mozu fatalne zlyhat brzdy ? Pocul si o zvolavacej akcii ? Vies o tom ze Oktavky mozu zacat horiet kvoli palivovemu systemu ? Pocul si o zvolavacej akcii ? Okrem ineho som o nej pisal na tomto fore minimalne trikrat, zaregistroval si aspon to ?

Tak vidis...

Tu mas na "kvalitu v style Renolt":

http://77.247.224.52/renault/

pozri si druhy subor, to je pristup v style "ak sa zakaznik velmi moc stazuje a vykrikuje v predajni ze mu skapalo cerpadlo za SIALENE PRACHY, tak potom importer laskavo skusi posudit ci ten vymr*da&*ny zakaznik ma pravo ma ZLAVU pri vymene dielu". Ked je zjavne zlyhavajuci commonrail na taketo riesenie, tak to je cele na plač.

Ktory pristup sa ti paci viac, bmw alebo renault/skoda/folcgangen passat 2.0tdi ?

Kamaradi, zapamatame si poucku a stokrat odrecitujeme pred spanim a vstupom do kostola : "BMW JE SUPERKVALITNA FIRMA ktora MAXIMALNE ZODPOVEDNE stoji za svojimi vyrobkami". A mozete potichu dodat "na rozdiel od mladej boleslavi" ale to uz nemusite.

A potom porozmyslaj ake sikovne je BMW ked len pri 244.000 kusoch doslo na potencialnu [!!!] chybu cievok ktora sa nikdy neprejavila masovo.
Acon
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

a) jedna sa o 244.000 kusov, to je vyroba automobilky za jeden mesiac
Mesačná produkcia BMW vo všetkých závodoch na výrobu áut (čiže aj Mexiko, rusko, Rakúsko, USA, Južná Afrika) je cca 130 000ks ;-) No realita môže byť iná. Papier znesie...
duro8
Zdieľať na Facebook

mp3turbo....... mne sa BMW páči ma najlepšie jazdne vlastnosti vôbec.......ale čo sa týka spolahlivosti tak to pochybujem.......nejde o to že sa tam niečo kazí....ide o niečo horšie tam sa nekazí nič iba ta necha auto na krajnici......ostatne značky ako Fiat, VW a pod. sa kazia ale ta do ciela nieako dovezu.....ale BMW, Mercedes určite nie...iba klaknu na ceste a možeš dat trojholnik za seba......viem o čom hovorím......úprimne jazdím dlhe trasy denne a raz za čas vidim iba BMW odstavene na dialnici....bez srandy.....
dotynka
Dátum registrácie: 04.11.2008 20:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dotynka »

Mp3 turbo - Excelentne napisane :300f:
Naposledy upravil/-a dotynka v 29.06.2012 02:53, upravené celkom 1 krát.
Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Duro8 - zase na druhej strane vyvodzovať nejaký záver z toho, že z času na čas vidíš BMW odstavené na krajnici, je máličko pritiahnuté za vlasy, nemyslíš? :-)

To vôbec nemusela byť porucha vozidla, len možno zlá údržba. Alebo cikpauza majiteľa... Dal kapotu hore, aby mu ho zatiaľ niekto nešlohol :-)
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

>> nejde o to že sa tam niečo kazí....ide o niečo horšie tam sa nekazí nič iba ta necha auto na krajnici......
>> ostatne značky ako Fiat, VW a pod. sa kazia ale ta do ciela nieako dovezu.....ale BMW, Mercedes určite nie...

kludne to mozes povedat tym piatim skodovkam a passatom ktore som ako jedine videl na odtahovkach pri ceste do Zadaru a naspat. Aj tej ceskej rodine s ktorou som kecal... namiesto 2.0tdi passaku kombi im priniesla odtahovka kratku fabiu 1.2htp :) penu na papuli cloveka som videl dvakrat v zivote.

Jemu a jeho manzelke naraz.
bona1
Dátum registrácie: 06.09.2007 11:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bona1 »

Clapci kolega to velmi vystizne napisal nadomnou,aj rozumne(troska dal uber wagenom, ale inak má pravu) nerozumiem ale preco pisu sem ludia co maju uz vyse 1000 aj 2000 prispevkov, a casto krát nezmyselné veci,poukazujuce na svoje nevedomosti. poznám ludi,co hned odsudzuju znacky aut, preto lebo....
Autá od roku 2004 hore su uz uplne mimo spolahlivosti,a zivotnosti. su robené na záruku,alebo zivotnost leasingu.
VW motory s preskakujucimy rozvodmi (ano,zazil som zopár po slusnich ludi,aj sme zhanali diely,bohuzial) na 3,0 tdi, 2,7 tdi 4,0 tdi? 1,2 tsi? zvolávacky? akciove balicky na kontrolu podobnych veci? kolko ste zazily?
Neviem ale starostlivos o zákaznika je uplne inde pri Mercedes,Bmw uplne inde nez pri Koncerne.
duro8
Zdieľať na Facebook

...jednoducho je jedna vec istá kupujem si auto za viac než 40 000 eur v tom domnení že si kupujem spolahlive a klvalitné auto.....ani zo srandy sa pri takych velkých položkách nesmie stat nič.....i ked som si vedomí že v podstate take velke peniaze neplatím za spolahlivost ale kvalitne pouzite materialy (koža, drevo atd) a za to že niekto si ryžuje na niečom čo vobec nema taku hodnotu.....

Návrat na "Zaujímavé stránky, odkazy"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných