BMW f30 - ochranný plech proti rozstreku
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 04.09.2009 23:48 Zdieľať na Facebook
BMW f30 - ochranný plech proti rozstreku
Zdravím všetkých, riešim dilemu ohľadom ochranných plechov proti rozstreku na prednú nápravu 312mm kotúče. Nikde som nenašiel náhrady ani na nemeckých stránkach všade ponúkajú len na 340mm kotúče preto začínam rozmýšľať ci to nebude kompatibilné aj na moje. Nejde mi do hlavy ze 99% f30 ma bežné kotúče ale nedajú s ana ne kúpiť tie plechy iba ak tak originál. Nemá s tým niekto vás skúsenosť? Ďakujem
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: BMW f30 - ochranný plech proti rozstreku
take nieco kupis na prednu napravu vacsinou len original.zadna sa da aj druhovyroba.
a inac naco to tam davat ak to tam nebolo z vyroby
ak su original tie plechy dodavane len pre 340mm kotuce a ty mas 312 nieco to bude mat spolocne z velkostou disku.
napr kotuce 300mm auto unesie disk este R16 ale auta co maju kotuce uz --neviem to presne-- ale napr kotuce 320mm tam idu min R17 disky,R16 disk tam nedas.brzdovy strmen to nedovoli.
cize auta co maju 340mm kotuce budu mat minimalne R17 alebo mozno uz aj R18 disk.
inac napr fordy nemaju v predu ziadne ochranne plechhy na kotucoch a vsetko funguje roky rokuce.moze tam hadzat na to vodu nonstop,original kotuce a dosky idu vzdy bez problemu.za akehokolvek pocasia a teploty.
-
- Dátum registrácie: 04.09.2009 23:48 Zdieľať na Facebook
Nakoniec som to riskol a objednal tie 340mm a sadlo to nevadí to ničomu.
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
no ak mas na aute R18 kolesa tak tomu nemoze vadit nic.prekvapenie moze nastat len ak sa da mensi disk.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní