bmw 5 alebo audi A6

Neviete si rady aké auto kúpiť, ktoré bude pre Vás najvhodnejšie ? Diskusia o konkrétnych značkách

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Napísať odpoveď
Bepino
Dátum registrácie: 14.06.2010 16:41
Zdieľať na Facebook

bmw 5 alebo audi A6

Príspevok od používateľa Bepino »

Rozhodujem sa medzi týmito typmi. Chcem diesel - mám lacnú naftu, nejazdím veľa - mám služobné no mám rád priestranné a pohodlné autá na víkend. Mám k dispozícii cca 4000eur. Čítal som mnoho diskusií o vydarenosti jednotlivých typov a ročníkov. Uprednostním kombi. Som zúfalí a prosím o osobné rady a skúsenosti.... :zg282:
ivko1
Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ivko1 »

Zúfalí ? Teraz ? Zúfalstvo ešte len príde , navrhujem priestarnnú A6 2.5TDI, hlavne že máš za lacno naftu, aspon si budeš vedieť odložiť na prípadný servis
Bepino
Zdieľať na Facebook

Vidím, že nikto teda skoro nikto nereaguje, mám pocit, že tie skúsenosti máte nie dobré a ťažko povedať mám poruchové auto, alebo,,, :28b7:
ivko1
Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ivko1 »

Vykašli sa na "premiovky" lacná nafta ešte nie je všetko, kúp si vydojený Passat s 1.9TDI, v prípade problémov bude servis podstatne lacnejší ako u vydojenej A6 či 5-er
Bepino
Zdieľať na Facebook

No práve ja mám taký vydojený passat 1.9 TDI no práve mám obavu, že cena zletí že ho nepredám ani za pár eur. Ináč je veľmi pekný spoľahliví, no už ma zunoval myslím....
Napísať odpoveď

Návrat na "Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: stevo512 a 6 neregistrovaných