BMW 435i coupe
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: BMW 435i coupe
Od veci ovšem.
251 - nemám žiadny dôvod dávať nejaké odkazy. Načo?
db69 - zaujímavá úvaha, zvláštny myšlenkový pochod...
251 - nemám žiadny dôvod dávať nejaké odkazy. Načo?
db69 - zaujímavá úvaha, zvláštny myšlenkový pochod...
-
251
- Dátum registrácie: 27.04.2024 15:58 Zdieľať na Facebook
Nemas ziadny dovod a hlavne nemas nie ze naco ale hlavne co sem dat. Asi poznas firmu Fuchs ja som olej od tej firmy pouzil, ak zoberiem olej originalny s logom automobilky tak sama automobilka ma k tomu oleju 2 moznosti originalny a jeden typ fuchs, ktory ten isty je v originalnej flasi lebo fuchs ho pre automobilku vyraba, nejde len tak ale ide konkretne specialne, je urceny pre suciastku. Teraz, ja mam zobrat nieco co v zivote ten olej nestretlo a nema nejaku oficialnu podporu ani od vyrobcu oleja ani automobilky a je iste, ze firma nikdy netestovala ucinok a mam to tam naliat, cosi co moze sa liat kdekolvek bez ohladu s cim sa to zmiesa a kam to ide. Vsak to ma vsetko len ozubene kolesa.
-
tatkotom
Kde si zobral, že Ty máš niečo niekde zobrať a niekam naliať? Prosím odcitovať.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
to nebolo na nikoho konkrétneho.Bol to len príklad .Je to anonymné fórum ako každe iné. aNevieš kto Ti to píše. A hlavne argumentovať napr v servise "šak na fore mi povedali že to je tak". Alebo si vybrať podla rady na fore auto.Je to tu origo krčmová debata(to nieje v zlom) Každý napíše anonymne svoje skúsemosti .Ale nie je možné si to overť.
-
tatkotom
100% súhlasím.
Ja verím výlučne tomu, čo som si zmeral, overil, o čom som sa presvedčil sám.
Aj veľké firmy občas v niečom zavádzali a zavádzajú.
Krčmová debata je na väčšine fór.
O tom asi radšej sem, nech nepridávame k zasieraniu konkrétnych vláken: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876
Ja verím výlučne tomu, čo som si zmeral, overil, o čom som sa presvedčil sám.
Aj veľké firmy občas v niečom zavádzali a zavádzajú.
Krčmová debata je na väčšine fór.
O tom asi radšej sem, nech nepridávame k zasieraniu konkrétnych vláken: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876
-
251
- Dátum registrácie: 27.04.2024 15:58 Zdieľať na Facebook
Hovoris mi to konkretne ty. Keby som sem prisiel, ze mam nejake zvuky od diferencialov, rozvodovky tak mi to ponukas, nejaku "univerzalnu masticku" za super cenu.
Preto sa pytam nieco o tej firme co to vyraba, nech si viem precitat, nech viem vidiet, nejaku spolupracu s niekym na niecom je xy lz druhov olejov do kadecoho co sem moze ale sem uz nie a to sme nalicko rocnikovo len napr. inde ale ten isty typ, som rozdielne kde do toho smie ale tam nesmie preto sa to robi konkretne a nie jeden 75w85 napr. lebo to do.ebem s obycajnym. Vsak mame api a 75wxy lebo sa to znici. A to co tam patri je presne aditivovane a urobene konkretne v nejakej spolupraci. Toto som chcel vediet tu firmu a nejaku jej fabriku a spolupracu a vyvoj. Nie len reklamne taraniny.
Preto sa pytam nieco o tej firme co to vyraba, nech si viem precitat, nech viem vidiet, nejaku spolupracu s niekym na niecom je xy lz druhov olejov do kadecoho co sem moze ale sem uz nie a to sme nalicko rocnikovo len napr. inde ale ten isty typ, som rozdielne kde do toho smie ale tam nesmie preto sa to robi konkretne a nie jeden 75w85 napr. lebo to do.ebem s obycajnym. Vsak mame api a 75wxy lebo sa to znici. A to co tam patri je presne aditivovane a urobene konkretne v nejakej spolupraci. Toto som chcel vediet tu firmu a nejaku jej fabriku a spolupracu a vyvoj. Nie len reklamne taraniny.
-
tatkotom
Nevidím nikde Tvoj príspevok o nejakých zvukoch niekde.
Sem: https://forum.autobazar.eu/viewtopic.ph ... d#p1039778
Alebo sem: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876
Alebo správou a kľudne Ti dám kontakt, môžememe prebrať aj telefonicky kedy kam čo a kedy nie a prečo, no asi až budúci týždeň.
Nikomu neponúkam žiadnu mastičku a už vôbec nie univerzálnu tak nepodsúvaj nepravdy, prosím. Nemienim tu ďalej polemizovať.
...
Sem: https://forum.autobazar.eu/viewtopic.ph ... d#p1039778
Alebo sem: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876
Alebo správou a kľudne Ti dám kontakt, môžememe prebrať aj telefonicky kedy kam čo a kedy nie a prečo, no asi až budúci týždeň.
Nikomu neponúkam žiadnu mastičku a už vôbec nie univerzálnu tak nepodsúvaj nepravdy, prosím. Nemienim tu ďalej polemizovať.
...
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Neviem, ci sa pamätáte, niekedy okolo roku 95-2000 sa ponúkal pripravok do oleja, ktorý údajne vyvinula ruská armáda pre svoje potreby.
Bol dokonca test, kedy vypustili z motora takto ošetrený olej, ale, že úplne a motor bežal ďalej, neviem, nepamätám, či 15 minút, pol hodinu, ale bežal ďalej.
Aj dnes sú na yutube videá, kde sa do jednoznačne klepkajuceho motora naleje " niečo " a motor počuteľne stichne.
Bol dokonca test, kedy vypustili z motora takto ošetrený olej, ale, že úplne a motor bežal ďalej, neviem, nepamätám, či 15 minút, pol hodinu, ale bežal ďalej.
Aj dnes sú na yutube videá, kde sa do jednoznačne klepkajuceho motora naleje " niečo " a motor počuteľne stichne.
-
tatkotom
Mám a viem o tom dosť. No naozaj nie v tomto vlákne.
LINKy kde a kedy sú vyyšie.
LINKy kde a kedy sú vyyšie.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných