BMW 435i coupe

Diskusia ohľadne vozidiel značky BMW

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: BMW 435i coupe

Príspevok od používateľa tatkotom »

Od veci ovšem.
251 - nemám žiadny dôvod dávať nejaké odkazy. Načo?
db69 - zaujímavá úvaha, zvláštny myšlenkový pochod...
251
Dátum registrácie: 27.04.2024 15:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 251 »

Nemas ziadny dovod a hlavne nemas nie ze naco ale hlavne co sem dat. Asi poznas firmu Fuchs ja som olej od tej firmy pouzil, ak zoberiem olej originalny s logom automobilky tak sama automobilka ma k tomu oleju 2 moznosti originalny a jeden typ fuchs, ktory ten isty je v originalnej flasi lebo fuchs ho pre automobilku vyraba, nejde len tak ale ide konkretne specialne, je urceny pre suciastku. Teraz, ja mam zobrat nieco co v zivote ten olej nestretlo a nema nejaku oficialnu podporu ani od vyrobcu oleja ani automobilky a je iste, ze firma nikdy netestovala ucinok a mam to tam naliat, cosi co moze sa liat kdekolvek bez ohladu s cim sa to zmiesa a kam to ide. Vsak to ma vsetko len ozubene kolesa.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Kde si zobral, že Ty máš niečo niekde zobrať a niekam naliať? Prosím odcitovať.
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

tatkotom napísal: 02.05.2024 21:02 Od veci ovšem.
251 - nemám žiadny dôvod dávať nejaké odkazy. Načo?
db69 - zaujímavá úvaha, zvláštny myšlenkový pochod...
to nebolo na nikoho konkrétneho.Bol to len príklad .Je to anonymné fórum ako každe iné. aNevieš kto Ti to píše. A hlavne argumentovať napr v servise "šak na fore mi povedali že to je tak". Alebo si vybrať podla rady na fore auto.Je to tu origo krčmová debata(to nieje v zlom) Každý napíše anonymne svoje skúsemosti .Ale nie je možné si to overť.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

100% súhlasím.
Ja verím výlučne tomu, čo som si zmeral, overil, o čom som sa presvedčil sám.
Aj veľké firmy občas v niečom zavádzali a zavádzajú.
Krčmová debata je na väčšine fór.
O tom asi radšej sem, nech nepridávame k zasieraniu konkrétnych vláken: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876
251
Dátum registrácie: 27.04.2024 15:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 251 »

Hovoris mi to konkretne ty. Keby som sem prisiel, ze mam nejake zvuky od diferencialov, rozvodovky tak mi to ponukas, nejaku "univerzalnu masticku" za super cenu.

Preto sa pytam nieco o tej firme co to vyraba, nech si viem precitat, nech viem vidiet, nejaku spolupracu s niekym na niecom je xy lz druhov olejov do kadecoho co sem moze ale sem uz nie a to sme nalicko rocnikovo len napr. inde ale ten isty typ, som rozdielne kde do toho smie ale tam nesmie preto sa to robi konkretne a nie jeden 75w85 napr. lebo to do.ebem s obycajnym. Vsak mame api a 75wxy lebo sa to znici. A to co tam patri je presne aditivovane a urobene konkretne v nejakej spolupraci. Toto som chcel vediet tu firmu a nejaku jej fabriku a spolupracu a vyvoj. Nie len reklamne taraniny.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Nevidím nikde Tvoj príspevok o nejakých zvukoch niekde.

Sem: https://forum.autobazar.eu/viewtopic.ph ... d#p1039778

Alebo sem: https://forum.autobazar.eu/debata-o-vse ... l#p1038876

Alebo správou a kľudne Ti dám kontakt, môžememe prebrať aj telefonicky kedy kam čo a kedy nie a prečo, no asi až budúci týždeň.
Nikomu neponúkam žiadnu mastičku a už vôbec nie univerzálnu tak nepodsúvaj nepravdy, prosím. Nemienim tu ďalej polemizovať.
...
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Neviem, ci sa pamätáte, niekedy okolo roku 95-2000 sa ponúkal pripravok do oleja, ktorý údajne vyvinula ruská armáda pre svoje potreby.

Bol dokonca test, kedy vypustili z motora takto ošetrený olej, ale, že úplne a motor bežal ďalej, neviem, nepamätám, či 15 minút, pol hodinu, ale bežal ďalej.

Aj dnes sú na yutube videá, kde sa do jednoznačne klepkajuceho motora naleje " niečo " a motor počuteľne stichne.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Mám a viem o tom dosť. No naozaj nie v tomto vlákne.
LINKy kde a kedy sú vyyšie.

Návrat na "BMW fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných