BMW 430i
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
jakubrelovsky159
- Dátum registrácie: 25.03.2025 17:31 Zdieľať na Facebook
BMW 430i
Zdravím chcel by som sa opýtať či ma niekto skusenosti s BMW 430i zvažujem kupu tohto auta lebo ma oslovilo, viem že to je 4-valec a pozeral som aj po 440i čo je 6-valec ale chcel by som vedieť ako su tieto 2 modely servisovo či tam je veľky rozdiel a tak ďalej bude to moje druhe auto pracujem v nemecku kde chodime firemnym a na doma chcem mať svoje chcel by som vedieť nejake skusenosti viem že všade sa piše ak maš na opicu musiš mať na banany ale len chcem viedieť nejake skusenosti pretože nechcem zbytočne preplatiť veľa na servise viem že to bude veľa s čim počitam ale nechcem zbytočne veľa tak sa pytam na skusenosti ľudi predom ďakujem za normalne odpovede 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: bmw 430i
tu si to popísal.jakubrelovsky159 napísal: ↑25.03.2025 17:53 viem že všade sa piše ak maš na opicu musiš mať na banany ale len chcem viedieť nejake skusenosti pretože nechcem zbytočne preplatiť veľa na servise viem že to bude veľa s čim počitam ale nechcem zbytočne veľa tak sa pytam na skusenosti ľudi predom ďakujem za normalne odpovede![]()
aké odpovede čakáš?
Ale na 90% sa ich tu nedozvieš.Nechceš platiť vela.Lenže budeš musieť zaplatiť lebo BMW.
P.S kamarát si chcel kedysi pred 18-20 rokmi kúpiť jazdenku BMW 3.jeho spoločný príjem s manželkou nebol ani 1000€
ked mu mechanik povedal čo sa tam kazí a kolko to stojí, tak rozumne vycúval.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Nechcem robiť reklamu jednemu velmi znamemu aaautobazaru, ale pri hladaní auta pre pani čo u nej bývam, mi vyskočil - Opel Adam 1,4 turbo - motokára s 900kg (odhad) a benzínovým turbomotorom s výkonom 110kw.
Normalne som začal zrátavať všetky sporiace učty čo kde mám
Na dva dni ma chytila druhá puberta
Navyše by som bol neprehliadnutelný, lebo v ponuke sú len dva kusy tohto modelu
Navyše by som bol neprehliadnutelný, lebo v ponuke sú len dva kusy tohto modelu
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Oco kup. Nahlepsi motor. Iba prepaluje piesty.
-
oco13
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Ten motor vzhladom na parametre je mrtvola. Ma to na svetelne roky napr od R5 1,4 GTT.
-
db69
nebol Opel Adam len prezlečená 500 od Fiatu ?
-
db69
OK.zisťoval som na internete ako to je.A fakt len pripomína siluetou 500
Ale motory od Fiatu montovali už dávno. Akurát tam dávali retiazky
Ale motory od Fiatu montovali už dávno. Akurát tam dávali retiazky
-
lorak777
- Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52 Zdieľať na Facebook
to ste dobre zatali klesnut v teme na opel adam a fiat 500, ked sa pyta na 430 a 440...cico, preco to nie je prenho, ved robi v D, hadam tam nieco zarobi a asi zacal zarabat, ked sa pyta na tieto typy...pre zadavatela je to velky rozdiel aj pre laika, ja by som bral vzdy R6 od bmw-robia to pomaly sto rokov, tak sa hadam nieco naucili, spotreba nie je priepastne rozdielna, zalezi, ako jazdis, podvozok auta je vyborny...na servis viac chodia štvorvalce, ale asi su viac pretazene, lebo ten sestvalec je na nase cesty a dialnice neznicitelny...karbonuju malo a oba...len je tu jeden problem, nie je to auto okolo komina, musi sa zohriat, aby olej nedegradoval benzinom, nejazdit cca mesiac 10 km tam a poobede 10 km naspat a olej menit poctivo do 15t., ak prevazuju jazdy v meste, tak pod 10t. ....treba si vyskusat, ale aj ten stvorvalec ta chyti, ak donho prestupis z oktavky, alebo superba...napis potom co si kupil...a este - budes aj na bmw pocuvat - autom tam, vlakom spat a b-budes,m-mat,w-vydavky.... 
-
oco13
Začal som to ja, preto vysvetlím. Otázka vo mne okamžite evokovala 20 ročného frajera s prvou, alebo 50 ročného ženača s druhou neriadenou pubertou . Proste auto ako predlžovak
pipika. A v tomto kontexte mi malé preposilované motokary prídu zabavnejšie ako velká krava.
A Fiatka vo verzii Abarth tu nedavno bola za ludových 27 tisíc, a to jazdená prosím pekne - zase v kontexte "na čo ja mám" sú premiovky vzadu.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: BMW 430i
čičo - za toto palec hore 

-
vykopanafosilia
- Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18 Zdieľať na Facebook
Re: BMW 430i
Toto bola asi najdlhšia veta na tomto fóre. Nový nick, prvý príspevok, takže nemá význam reagovať. Je to len umelá téma na rozvírenie debaty na upadajúcom fóre.jakubrelovsky159 napísal: ↑25.03.2025 17:53 Zdravím chcel by som sa opýtať či ma niekto skusenosti s BMW 430i zvažujem kupu tohto auta lebo ma oslovilo, viem že to je 4-valec a pozeral som aj po 440i čo je 6-valec ale chcel by som vedieť ako su tieto 2 modely servisovo či tam je veľky rozdiel a tak ďalej bude to moje druhe auto pracujem v nemecku kde chodime firemnym a na doma chcem mať svoje chcel by som vedieť nejake skusenosti viem že všade sa piše ak maš na opicu musiš mať na banany ale len chcem viedieť nejake skusenosti pretože nechcem zbytočne preplatiť veľa na servise viem že to bude veľa s čim počitam ale nechcem zbytočne veľa tak sa pytam na skusenosti ľudi predom ďakujem za normalne odpovede![]()
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní