Biele bodky po kamienkoch

Všetko okolo údržby a starostlivosti o lak, lakovanie vozidiel, opravy laku, fólie na karosériu.

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Fanter
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 22.08.2010 20:54
Zdieľať na Facebook

Biele bodky po kamienkoch

Príspevok od používateľa Fanter »

Zdravím vás chalani,
Chcem sa informatívne spýtať. Včera keď bolo trochu teplejšie, vytiahol som Mustanga, s tým že nejaký frajer počas toho ako ma chcel obehnúť, nastrieľal do mna XY kamienkov.
Samozrejme som hneď ja spomalil, ale pár som schytal. Keď bol samozrejme v zábere, mám biele bodky (do základnej farby) otázka znie, ak to chcem mat v 100% stave tak jedine lakovanie? Vo Forde mi poradili, že mi vedia namiešať farbu, ale keď sú tam fyzicky jamky, asi to nebude plnohodnotne riešenie to prejsť len farbou ? Ak by ste o niečom vedeli, budem rad. Tie bodky nie sú veľké, ale zas lakovat na novom aute nárazník ma moc neťahá :3020:
Vigora100g
Príspevky: 315
Dátum registrácie: 14.07.2009 00:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Vigora100g »

Ahoj, ja som tiez minule vytiahol prevetrat kosti na veteranovi a kamienky mi obili farbu po zaklad a samozrejme na krasnom laku si to clovek hned vsimne, da sa to jedine zatret ale uz to nebude uplne ono len z istej vzdialenosti ked to zatres tak to nebude ani vidiet - cize isiel by som do tejto moznosti, aj ja som to tak spravil. Nakoniec je to len auto - neziva vec a da ta to prelakovat keby to bolo velmi hrozne, no viem ze to cloveka nastve.
Fanter
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 22.08.2010 20:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Fanter »

Asi najlepšie rozhodnutie bude dočasne (kým sa to ešte môže stat) zabodkovat namiesanou farbou, následne na jar keď ocistia cesty to hodím do lakovne. Bohužiaľ
christiane
Príspevky: 1648
Dátum registrácie: 16.12.2011 14:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa christiane »

Myslis to cistenie na Slovensku?Veru tak,kazdy rok na jar cistia a vysavaju cestari cesty.Asi ti nic ine neostane ako pockat.
seven549
Príspevky: 7880
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

Naši cestári sypú na cestu kamene asi rovno z kameňolomu.su to ostré kamene.na budúce auto neber na cesty v tomto období.nicim to neopravis ak je farba obita.ja som si dal zastriekat nárazník na mojom starom veteránovi jedna jazda cez donovaly nárazník ako sito.lakyrnika som sa pred tým pýtal.auto je vinovo červena tmava farba prečo podklad biely keď z výroby bol čierny.ze koli výsledku aby to sedelo z 24rocnou farbou.a teraz to robí tak ako som mu nakázal.kapota je od kameňov obita až hanba ale čierny podklad to maskuje lepšie.
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

a pre buducnost asi radsej dat na predok nalepit priesvitnu foliu
sbf
Príspevky: 1356
Dátum registrácie: 06.02.2009 10:05
Bydlisko: TN
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sbf »

ujko sak si kup autolak na nechty, od nepamati sa tymto riesia bodky po kamienkoch, je hustejsi ako metaliza a viacmenej vyplni jamky (pri trochu preciznej robote) ale ak chces tajne nad svojim fordom masturbovat tak ozaj len nalakovat, najlepsie celolak
Napísať odpoveď

Návrat na "Lak auta - údržba, kozmetika, lakovanie"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných