814 326
inzerátov
Pridať inzerát

Ťažné zariadenie od výrobcu

   Obsah fóra Auto-moto fórum Polícia Fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Frantisek.Nitra.86
Založený: 19 apríl 2019
Príspevky: 1
Nabehané: 6 min
Predmet: Ťažné zariadenie od výrobcu PríspevokZaslal: 19.04.2019 07:38   
Dobrý deň včera som prihlásil Octaviu 1 na dopravnom inspektorate.na aute mám od výroby originálne ťažné tmb ps008bs ktoré bolo v starom technickom preukaze (nie knižka ale zložený na 3 diely) zapísanie na druhej strane. Tetula na inšpektoráte mi nechce zapísať toto ťažné do nového technického preukazu pretože tam nebola hranata pečiatka. Táto pečiatka tam musí byť aj keď to ťažné tam je od výroby a nebolo dodatočne namontované?
Citovať
laco1871
Vážený člen - Gallardo (216)
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 3781
Nabehané: 23 dní 22 hod 30 min
PríspevokZaslal: 19.04.2019 13:32   
Tetula nema nadriadenú, nadriadeného ??

Velmi rychle by som to poriešil...
Citovať
christiane
Známa tvár - Feldo (63)
Založený: 16 december 2011
Príspevky: 1008
Nabehané: 15 dní 13 hod 25 min
Predmet: Re: Ťažné zariadenie od výrobcu PríspevokZaslal: 19.04.2019 20:10   
Frantisek.Nitra.86 napísal:
Tetula na inšpektoráte mi nechce zapísať toto ťažné do nového technického

Ak si bol v Nitre tak ta ista tetula mi nezapisala vynimky zo stareho do noveho technicaku pri zmene adresy.Mam ich asi 15.Nastastie som si to pri odchode od okienka skontroloval,tak som sa vratil a z usmevom jej oznamil ze pozabudla zapisat vynimky a ak sa jej to nebude chciet,tak to miesto nej zapise riaditel.Dal som jej papiere a ze pockam.No zapisovala a z vedlajsich okienok len cumely
Citovať
wilz
VIP člen - Veyron (285)
Založený: 04 január 2008
Príspevky: 3041
Nabehané: 16 dní 21 hod 33 min
Predmet: Re: Ťažné zariadenie od výrobcu PríspevokZaslal: 19.04.2019 22:11   
Frantisek.Nitra.86 napísal:
na inšpektoráte mi nechce zapísať toto ťažné do nového technického preukazu pretože tam nebola hranata pečiatka. Táto pečiatka tam musí byť aj keď to ťažné tam je od výroby a nebolo dodatočne namontované?

To je porovnateľná situácia s mojim autom, kde mám od výrobcu montovaný plynový pohon.
Tiež je to iba zapísané v TP jedným jednoduchým zápisom.
Opakovane na STK mudrovali že prečo tam nie sú zapísané všetky tie údaje o plynovom zariadení, ktoré sa zapisujú pri dodatočnej montáži.
Ale inak majú predo mnou pravdu, čím skôr to reklamuj sťažnosťou u nadriadeného tej klepice.
Citovať
seven549
Vážený člen - Gallardo (218)
Ľudový rozprávač
Založený: 03 február 2010
Príspevky: 6278
Nabehané: 3 mes 10 dní 0 hod
PríspevokZaslal: 21.04.2019 12:29   
tetula ma pravdu tazne nieje od vyroby ale dodatocne namontovane v servise kludne aj pred predajom.auta typu octavia 1 z vyrobnej linky tazne nemaji.
Citovať
YxoYpsilono
Obľúbený člen - Bawo (98)
Založený: 14 august 2008
Príspevky: 2975
Nabehané: 4 dní 8 hod 48 min
PríspevokZaslal: 23.04.2019 07:41   
to sa stava Mne takto nezapisali originalne kolesa - nechali iba zakladny rozmer, ostatne sa "stratili".

Prisiel som na to na STK, ked ma odtial vyhodili, ze mam zle kolesa.
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Polícia Fórum