autoumyvaren v BA (najlepsie Bratislava II)

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

Napísať odpoveď
GeeKooN
Dátum registrácie: 05.01.2009 16:17
Zdieľať na Facebook

autoumyvaren v BA (najlepsie Bratislava II)

Príspevok od používateľa GeeKooN »

Zdravim,

chcel by som sa opytat na rucnu autoumyvaren s ktorou mate dobre osobne skusenosti v Bratislave, najlepsie by bolo ak by bola skoro zadarmo a najlepsia :4090: vazne, hladam nieco kde by mi neposkriabali auto a nepolamali veci v aute (co sa mi stalo napriklad v servise pri blbej vymene oleja) preto si na to davam pozor :)

ak nahodou vlastnite/pracujete v jednej z nich a mozete ju odporucit, rad vam pridem vo stvrtok urobit kseft a samozrejme ak budem spokojny vratim sa znova

este poprosim priblizne ceny a sluzby ktore vami odporucana rucna umyvaren aut poskytuje.

DAKUJEM ZA KAZDY ROZUMNY TIP!

btw kefy nechcem, mam rad svoje auto :3035:
petyy
Dátum registrácie: 16.12.2009 15:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa petyy »

Aupark, príp. ružinov-šalviová ulica...atd
pato080
Dátum registrácie: 16.12.2009 18:42
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pato080 »

Tak Geekon .Ked chces kvalitu a dobru cenu tak sa raz zastav v Hlohovci na Tehelnej ul. a mozes porovnat. fungujeme uz 6 rokov. www.automagic.sk :zga28:
demon222
Dátum registrácie: 16.10.2009 09:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa demon222 »

umyma.sk odporucam perfektne!
dragoo
Dátum registrácie: 08.06.2008 15:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dragoo »

S firmy davame umyvat dolu do garaze v Avione, cca 20e to stoji, auta su dobre umyte aj znutra vycistene
mareceks51
Dátum registrácie: 06.04.2008 13:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mareceks51 »

ak chces kvalitu chod do modranky ...........my fungujeme uz 12 rokov :)
fukes
Dátum registrácie: 07.11.2008 23:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa fukes »

MBJ na racianskej
simonfenix
Dátum registrácie: 12.08.2007 13:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa simonfenix »

aupark, polus, okrem umytia, ti v zaklade umyju aj podbehy, ramy karoserie ked otvoris dvere, okna vylestia, na elektronoch s kyselinou daju dole sajrajt od brzd a pod... je to rozdiel oproti kefam, tam ti ostane bordel na podbehoxh aj na elektronoch.. podla mna.. a ptrsku priplatis, vylestia interier, povysavaju, okna znutra a pod.. podla mna ok aspon raz za cas
GeeKooN
Zdieľať na Facebook

martin BA napísal:a coze to mas za korab ked nejdes na kefy???
mam W124 300E 4Matic, lak je vo velmi schopnom stave na vek a ja nemam potrebu ho ist poskriabat dobrovolne na kefy, aj ked verim, ze uz nie su to co byvali...ale stale je to rotacny princip, ktory lak menej ci viac poskodzuje
martin BA napísal:lak na aute nie je dolezity,auto je spotrebak...aj ked stalo 46tisic euri nove,ale ciste auto nie je vsetko,takze stastnu volbu.. :40bd: :zg282:
ciste auto nie je vsetko, teba tych 46tis neboli kedze je (asi) sluzobne a cast z jeho ceny si odpises, ale ja firmu nemam a vsetko co do toho auta dam/nedam sa mi vrati ked ho budem chciet znova predat. preto si zbytocne neznizujem cenu auta, ked nemusim

dakujem za rady, pojdem asi do Avionu do CleanCar a dam vediet skusenosti
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

v avione som sa pytal ci mi vedia restaurovat lak - teda pouzit obycajnu lesticku, prislusne pasty. Ti dvadsatrocni chlapci vratane majitela na mna kukali ze taku poziadavku este nemali za celu svoju existenciu a ze obcas ku nim chodi taky ujo s vrtackou ktory tieto veci robi. Ale to si ho treba objednat dopredu a ked udrel cenu ze "od", tak som si myslel ze mi chce predat moje auto :)

zhruba tolko by som ku schopnostiam - akoze nehnevajte sa na mna ale umyt + vystriekat auto vodou s nejakou gebuzinou a prebehnut handrickou dokaze kazdy.

no zase je pravda ze u nas na Slovensku nemame vela firiem ktore sa venuju tomu skutocnemu "detailingu" tak ako ma byt.
adam221
Dátum registrácie: 29.01.2006 19:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa adam221 »

Ja zase odporucam Autoclean v Dubravke... Robia aj restaurovanie laku...
Pri predaji kamosovej Oktavky sme ju tam dali na kompletku /lak+vnutro proste full/
Auto vyzeralo uuplne inac... Zmizly skrabance, a lak ziaril ako novy...
http://autoumyvaren-autoclean.sk
treba vyskusat, ale pracuju iba na objednavku..
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

to hej, mozno KDSa poznas z referencii v mojich prispevkoch - uz som tu o nich zoparkrat spieval.

bohuzial ich MEGAprofesionalite zodpovedaju aj MEGAceny. Kuknite si cennik... kto z vas da "vylestit" auto za radovo 1000 libier ?? :)
GeeKooN
Zdieľať na Facebook

bol som teda vcera...okolo pol 6tej som prisiel do garaze, odstavil auto na pre nich vyhradenom fleku. Vosiel som do kancelarie, kde sedel asi 20rocny chlapec, tvaril sa ako sef :D som mu povedal co je vo veci a on ze ma iba jedneho cloveka a ze maju este 3 auta umyt a ze dnes to urcite nestihnu. Po mojej poznamke ze nepojdem predsa niekde inde, ked som to uz sem hlavne kvoli tomu doniesol a po asi 2 minutovom pozerani z oci do oci chlapec vstal, otvoril dvere do umyvarne a opytal sa, ci to zvladne chalanisko umyvac. Chcel som iba exterier umyt. Nakoniec sme sa teda dohodli, ze to stihnu, za stredne auto (MB W124) chcu 12E cize celkom pohoda, nechal som kluce a o hodinu a pol uz bolo umyte.

Zaujimave je, ako musite niekedy presvedcit ludi, co poskytuju sluzby, ze ich potrebujete a oni vas presviedcaju, ze oni nepotrebuju vas :zga27:

A ked som bol vecer natankovat na Shell-ke na krizovatke Drienova-Tomasikova (pisem pretoze mozem iba odporucat) tak tam vzdy ukazu, ako by mal vyzerat zakaznicky servis. Tankman ma presvedcil na aloevera napoj co mali v akcii a este som dokonca zvazoval ze natankujem shell v-power co mi odporucil (ktory je o dost drahsi ale dlho by ma uz lamat nemusel). Holt niekto sluzby potrebuje a zije z nich, niekto asi nie.
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Re: autoumyvaren v BA (najlepsie Bratislava II)

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

„Úžastne” nenápadná reklama! :3c90:
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: autoumyvaren v BA (najlepsie Bratislava II)

Príspevok od používateľa db69 »

je to reklama tak isto ako tie z 2010.Ale ked bol spokojní prečo nie.A nerobí reklamu svojej firme
Juraj Fekete
"Navštívil som toto detailingové štúdio a bol som naozaj príjemne prekvapený. Auto vyzeralo po ich starostlivosti ako nové, všetko bolo dokonale čisté a upravené. Personál bol veľmi príjemný, ochotne poradili a postarali sa o všetko, čo som potreboval. Je vidieť, že používajú kvalitné produkty, ktoré naozaj fungujú. Určite sa sem vrátim a môžem len odporučiť každému, kto chce svojmu autu dopriať naozaj skvelú starostlivosť."
Možno prispeje aj do ďalších tém a bez reklamy
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní