856 356
inzerátov
Pridať inzerát

Autobazar.EU nový design LIVE !

   Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU
Odpovedať Nová téma
<123151617>
Autor Správa
starec62
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 12 november 2008
Príspevky: 58
Nabehané: 7 hod 56 min
PríspevokZaslal: 07.02.2017 15:33   
Datum a čas je v poriadku.
Za ten čas pokial ste mi napisal som si pozeral nejake auta a padlo mi to asi šest krat a robi to sporadicky. Je celkom možne,že tento stary tablet tieto stranky už nezvlada,ale na tej starej verzii to nerobilo. Použivam prehliadač ktory bol original nainštalovany v tablete. Skušal som kedysi aj chrome lebo mi v tom original prehliadači neišli niektore videa ale aj chrome aj firefox mi išli ešte horšie. S tou operačnou pametou na tom moze niečo byt kedže je to už dost stary pristroj.
Citovať
starec62
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 12 november 2008
Príspevky: 58
Nabehané: 7 hod 56 min
PríspevokZaslal: 07.02.2017 15:56   
Tak som teraz nainštaloval chrome a na tom to ide dobre. Zaujimave prečo mi ta stara verzia išla bez problemov.
Ked už musim použivat chrome v nom sa neda posuvat fotky kliknutim na velku fotku? Alebo to zasa iba mne nejde.
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4568
Nabehané: 2 mes 7 dní 22 hod
PríspevokZaslal: 07.02.2017 16:02   
Super, predpokladam, ze islo o zastaraly prehliadac, ktory nebol dlho aktualizovany, alebo ho vyrobca prestal aktualizovat.. Za tym sa moze skryvat aj alokacia pamate pri prezerani webu a nasledne padanie prehliadaca zahltenim pamate... Ktovie..

Posuvat fotky myslite prezeranie inzercie? Tie posuvate nie kliknutim, ale swipe zo strany na stranu..
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
starec62
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 12 november 2008
Príspevky: 58
Nabehané: 7 hod 56 min
PríspevokZaslal: 07.02.2017 16:12   
Ano myslel som posuvanie fotiek v inzerate. Zdalo sa mi to šikovnejšie dotykomako posuvanim,ale to je asi aj vec zvyku. Škoda že nezostala možnost vratit sa na staru verziu.
Tak dakujem za pomoc a trpezlivost.
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4568
Nabehané: 2 mes 7 dní 22 hod
PríspevokZaslal: 07.02.2017 16:16   
Za malo ;)

Novy dizajn je vec vkusu.. Aj dlhorocny koder bol vecnym zastancom stareho dizajnu. Bol vsak nuteny prejst na novy dizajn a po par tyzdnoch by uz nemenil.

Rozumiem vyhodam, ktore stary dizajn pre niektorych uzivatelov prinasal, z dlhodobeho hladiska vsak bol neudrzatelny a vyvoj musel ist dopredu.

Dovolte, aby som nalinkoval clanok na blogu, kde sme sa so starym dizajnom nostalgicky rozlucili ;)

https://blog.autobazar.eu/stary-dizajn-na-autobazareu-konci-clanok2814.html
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
foter
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 28 júl 2008
Príspevky: 9981
Nabehané: 6 mes 5 dní 7 hod
Bydlisko: East
PríspevokZaslal: 07.02.2017 19:09   
citácia:
Novy dizajn je vec vkusu.. Aj dlhorocny koder bol vecnym zastancom stareho dizajnu. Bol vsak nuteny prejst na novy dizajn a po par tyzdnoch by uz nemenil.


Škoda že to nie je môj prípad Starý dizajn mi vyhovuje a na nový sa ani neprihlasujem keď nemusím...
_________________
Tipovačka:) 931

https://forum.autobazar.eu/prispevok918028.html#918028
Citovať
dusan168
Založený: 18 január 2007
Príspevky: 61
Nabehané: 2 dní 2 hod 41 min
PríspevokZaslal: 08.02.2017 09:18   
Zdravim,funguje ostatnym vyhladavanie podla parametrov ?
Mne to stale vyhadzuje ,ze nie nic v ponuke so starou verziou to fungovalo.
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4568
Nabehané: 2 mes 7 dní 22 hod
PríspevokZaslal: 08.02.2017 09:33   
Dobry den,

co konkretne Vam nejde, ake parametre? naklikate si parametre a nenajde Vam ziaden vysledok? Alebo aky je problem?

U mna sa to javi ok


_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
dusan168
Založený: 18 január 2007
Príspevky: 61
Nabehané: 2 dní 2 hod 41 min
PríspevokZaslal: 08.02.2017 09:59   
Zadam znacku ,rok vyroby,kilometre v policku dole ukaze pocet najdenych vozidiel a ked dam vyhladat vypise nexistujuci inzerat.teraz som zistil,ze to robi v Chrome(je aktualizovany) v Safari to funguje ,pouzivam Mac.
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4568
Nabehané: 2 mes 7 dní 22 hod
PríspevokZaslal: 08.02.2017 10:14   
mohli by ste prosim skopirovat url adresu takehoto vyhladvania, ktore toto vyhodi?
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
dusan168
Založený: 18 január 2007
Príspevky: 61
Nabehané: 2 dní 2 hod 41 min
PríspevokZaslal: 08.02.2017 10:51   
Chcel som to poslat a uz to funguje aj v Chrome
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (321)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4568
Nabehané: 2 mes 7 dní 22 hod
PríspevokZaslal: 08.02.2017 10:53   
Skoda, dufam, ze to nie je nejaka specificka skryta vada...

Ak by sa to este niekedy vyskytlo a ste si pri tom isty, ze vysledky vyhladavania sa mali zobrazit, vlozte sem potom prosim link

Dakujem
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
stevesigma
Založený: 29 október 2010
Príspevky: 33
Nabehané: 1 dní 9 hod 11 min
Bydlisko: NR
Predmet: Najnovšie - návrh na doplnenie filtra. PríspevokZaslal: 15.02.2017 09:43   
Mam navrh na doplnenie filtra pri vyladavani najnovsich inzeratov. Doplnil by som cenu a palivo.

Nejako mi to nejde vlozit, ako si predstavujem...
http://imgur.com/63i7VDo

Ja viem ze to je mozne cez hlavny filter. Tato odpoved od magnetique je na otazku ci sa to da. Ja som dal navrh, ako to doplnit. Uz som dostal aj od admina odpoved, ze to je dokonale a uz sa niet kam posunut.


Naposledy upravil stevesigma dňa 15.02.2017 11:54, celkom upravené 1 krát.
Citovať
magnetique
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 07 december 2007
Príspevky: 64
Nabehané: 10 hod 1 min
PríspevokZaslal: 15.02.2017 10:26   
myslim ze sa tym bude len zbytocne duplikovat hlavny filter, v ktorom to je mozne nastavit uz teraz:

_________________
Citovať
encore16V
Nová tvár - Trabanto (7)
Založený: 05 júl 2011
Príspevky: 212
Nabehané: 6 dní 0 hod 32 min
Bydlisko: Bazmek City Nad Hornadom
PríspevokZaslal: 21.08.2018 20:13   
Neda sa nieco zrobit s tym preblikavanim na bielo pri kazdom nacitani stranky?
_________________
WRX 2002 Wagon
Citovať
Odpovedať Nová téma
<123151617>

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU