Audi Q8 etron - lacné elektro

Diskusia ohľadne vozidiel značky Audi

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

jojko1001
Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Zdieľať na Facebook

Re: Audi Q8 etron - lacné elektro

Príspevok od používateľa jojko1001 »

a čo zaujíma odberateľa či už platí čokoľvek,výsledná cena, čo koľko stojí, nie čo je za tým,ak bude nejaká vláda dotovať napr.elektriku a budem platiť cent za 10kw, budem rád že to tak je a nebudem skúmať čo je za tým a ešte byť nebodaj nespokojný že platím tak málo :d :D a prečo budem rád,lebo toto je pre všetkých čo tú elektriku potrebujú,ale dotácie na EV či FVE nepotrebuje každý,kedže si to aj nie každý môže dovoliť
:3dcline:
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Lenze tu " dotovanu " el., ci plyn, zaplatia vsetci obycajni ludia v style, " zoberiem vam miliardu, vratim 400 mil a budete mi vsetci nohy bozkavat"...

Top hlupe riesenie :3c90:
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Väčšina nechápe že peniaze nerastú na strome a každé pokrivenie trhu aj zaplatia a viac.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

lubos zimovcak napísal: 22.08.2025 09:07 Lenze tu " dotovanu " el., ci plyn, zaplatia vsetci obycajni ludia v style, " zoberiem vam miliardu, vratim 400 mil a budete mi vsetci nohy bozkavat"...

Top hlupe riesenie :3c90:
V tom prípade je chyba v obyvateloch, majú slabý systém kontroly.
Treba si brať príklad od čínskych bratov - sprenevera verejného majetku = trest smrti vykonaný verejne. :o :o
Paráda, popravy politikov v nedelu pred futbalom, no nebolo by to krásne ukončenie týždňa. :42f7:
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Iné čínske maniere by Ťa sakra rýchlo prešli :d :D
jojko1001
Zdieľať na Facebook

všetci zaplatia ,všetci užívajú, načo sa rozčuľovať uvedom si lepšie tú miliardu takto investovať ako ju ukradnúť len tak na nič :d :D lebo ak má na ňu niekto ,,zálusk,,ver tomu zoberie si ju tak či tak,je mi to jedno, mňa politika nezaujíma, vždy len cena čo začo dostanem,nie ako a prečo to toľko stojí a podľa toho beriem alebo neberiem.
oco kto by tam potom robil? :40bd:
ak chcete zmenu ... zvoľte si iného ,,zlodeja,, kradne sa už všade,nie len na SK ale aj na samom vrchu EU najviac.je to trend, tu robia ľudia aj za 600e,dôchodky aj 400e a blb povie aké sú na SK vysoké a to nepíšem o platoch že už im nestačia 20tisícové, načo sa rozčuľovať doprajme si ,, Audi Q8 etron - lacné elektro,, :40bd:
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

tatkotom napísal: 22.08.2025 11:05 Iné čínske maniere by Ťa sakra rýchlo prešli :d :D
Určite neprešli obyčajný číňan - Jožko Mrkvička si odmaká svojich 6 smeien v týždni (ako ja) a každý na neho potom kašle. :4012:
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

jojko1001 napísal: 22.08.2025 11:10dôchodky aj 400e a blb povie aké sú na SK vysoké
Áno, sú vysoké. Sú vysoké v porovnaní s platmi a v porovnaní s tým, aký je tento pomer inde v Európe. Treba čítať a počúvať s porozumením. Čo neviem či je u teba možné keď nechápeš dotácie. :::

A to nevravím aké sú vysoké v porovnaní s tým čo si môžeme dovoliť...
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

V Grecku kto ma 1.000 eur v cistom, je uz frajer, bezne 700-800
Pricom v 2004 mali platy 3x vyssie a viac alo my...
Jedine nove Mercedesy S a ine lux
som videl u Srbov, Macedoncov, ci Bulharov.

Vnutrozemie je des a take stare traktory som u nas uz daaaavno nevidel..
Pekne kuknut, co nas caka...
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

Najsmutnejsi pohlad, ked stovky aut s DE znackami stali na hranici, mlado Greci sa vracali z dovoleniek doma... :41c2:
tatkotom
Zdieľať na Facebook

čičo
Pomer priemerného starobného dôchodku k priemernej mzde ku koncu roka 2022 bol 39,8 %. To predstavuje pokles v porovnaní s rokom 2021.
Priemerná výška starobného dôchodku bola 679 eur a priemerná výška predčasného dôchodku 742 eur.

Pomer dôchodku ku platu v iných európskych krajinách
Nemecko: Koeficient náhrady je 47 %.
Francúzsko: Koeficient náhrady je 48 %.
Taliansko: Koeficient náhrady je ešte vyšší, avšak konkrétne číslo nebolo uvedené.
Priemer EÚ: V roku 2023 bol pomer dôchodku k platu na úrovni 58 %.

Máme veľa?
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

Podla mna, dochodcovia by sa uskromnili s nizsimi dochodkami..., " keby"..

Keby skutocne uz NIC neplatili u lekara, za kupele, za lieky, za mhd, vlaky a podobne...
Jednoducho, robil si 40 rokov+-, nemarodil si, nepytal davky, nebol nezamestnany...

Po dovrseni dochodku, neplatis ani ň a v pripade nejakej brigady, neplatis ani odvody.
Lenze, takyto zakon komunisti na Slovensku nikdy neschvalia...
Radsej to bude dotovat letecku linku z Ba do Ke, aby poslanci mohli byt cim skor doma, za 20 eur...

Toto sa neda ani vymysliet... :3c90:
Len u nas zrealizovat.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

To si pridelili namiesto diaľnice...
Nezmyselné nedopatrenia typu vlakov, obedov zadarmo a mnohé podobé kraviny robia v reáli viac škody, než osohu.
Dotovať energie 90%??? Šialené mozgy také robia - aby si udržali vololičov.
13-te dôchodky? Prehlbujúci deficit a peniaze, požičiavaé za šialený úrok (aby bolo čo rozdrbať a rozkradnúť) zaplatia mladší a naši potomkovia - ak nezdrhnú. Len kam?
Ak niekto nezbadal - som dôchodca, vyše 64-ročný no do ekonomiky vcelku vidím - a "nepodplatiteľný" touto bagážou.
jojko1001
Zdieľať na Facebook

,,alespoň,, to štatistický niekto dal tam kam to patrí,lebo ja by som sa tým nezaoberal,povieš mi čokoľvek jedno ucho in a druhé aus :40bd: viem koľko mám a viem aj to že ak by som mal len toto tak nemám ani na toto písanie :3906: keby nebolo práce v DE a 25r.podnikania ťažko by sa ,,poprdalo,,ale aj kopečka čo sa nahrabala má dnes polovičnú hodnotu ako pred 5r. ešte že som si kúpil v 19tom domek,90t. že až bude čas porobím a strelím možno za 130. nech je na kafe,dnes viem že to bude min.3násobok,tak kam by som sa ponáhľal, jednoducho povedané stojí to za H.a ver tomu,že či tam je tento,alebo príde ten tvoj stáť to bude za ešte ,,vačé,,H.každý nový bude kradnúť viac ako ten pred ním, to už snád vec ,,prestíže,,sorry preto na to ser..m nekukám správy,nevolím,naposledy som volil ,,vláčikára,, ešte vačí zlodej ako ten pred ním a v tedy to aj skončilo,teraz niečo napíšem k EVčkám,ale nepresadzujem a nové ... odhováram, jasné podnikateľ do nákladov ok,ale občan ?ved 2-4 ročné ako nové lacnejšie ako 10r. spaľovák a ešte to aj ide ako ,,staré lambo,, a kto by nechcel LAMBO :40bd:
tatkotom
Zdieľať na Facebook

AK budú voliť ľudia s takým náhľadom a rozhľadom - "spaste naše duše" ...

Návrat na "Audi fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný