Audi A6 Vybracie pri jazde

Diskusia ohľadne vozidiel značky Audi

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

roberto353
Dátum registrácie: 11.03.2012 19:15
Zdieľať na Facebook

Audi A6 Vybracie pri jazde

Príspevok od používateľa roberto353 »

zdravim, chcel som sa spytat ci by mi nahodou nevedel niekto poradit co by moholo sposobovat vybracie pri jazde. pri plynulej jazde sa mi z praveho predneho kolesa ozyvaju neprijemne vybracne zvuky. pri tej istej rychlosti po urcitom case sa tie vybracie stupnuju az do chvenia celeho auta. pri upusteni nohy z plynu to ustane a ked sliapnem znova to iste. ale robi to az po ujdeni cca 80km. Audi A6 r.v 2003 1.9TDI automat. dakujem za odpovede.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Asi bude memožné ukázať na niečo konkrétne,dá sa iba hovoriť o predpoklade.Informácie vlastne žiadne nie sú,ani len km,servisná história,takže v podozrení môže byť všetko čo rotuje spolu s pravým kolom.Alebo sa ta tom podiela viac vecí každá svojim dielom,čiže akýsi celkový stav kde už všade je väčšia menšia vôla.Teplota väčšinou vôle zväčšuje a to može spúšťať reťazovú reakciu
velsatisba
Dátum registrácie: 06.11.2010 18:46
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa velsatisba »

asi takto
uloženie motora a prevodovky.
poloosy a možno aj diferencial ---- má samostatnú náplň oleja .
nejde mi do hlavy tých 80km. poloosy by som kontroloval demontované!!!
A mal som raz taku haluz s kolovým ložiskom. Ale myslím , že tento problém cez monitor nevyriešime.
mastik29
Dátum registrácie: 07.04.2010 20:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mastik29 »

Nechaj si skontrolovat polosi, klby. Myslim, hlavne ten vnutorny klb... No nie tak, ze mechanik iba podvihne auto a potoci kolesom na strany ..... Ale moze to byt aj od napravy, teda pokial ju mas rozbitu, popr. ako spominali tie silentbloky motora, prevodovky..
Alebo tomu nesliapaj tak po krku.
Napísať odpoveď

Návrat na "Audi fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: lubos zimovcak a 5 neregistrovaných