824 604
inzerátov
Pridať inzerát

Audi A6 , C7 , 2012 - startovanie

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Audi fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Jozef D.
Založený: 13 december 2010
Príspevky: 4
Nabehané: 41 min
Predmet: Audi A6 , C7 , 2012 - startovanie PríspevokZaslal: 21.11.2019 22:06   
Dobrý deň, mam audi a6 3.0 tdi a asi pred týždňom sa mi 1x stalo že pri štarte mi začali na prístrojovke vypisovať poruchy vozidla napr. Porucha prevodovky, porucha svetiel, strata tlaku v pneu. , porucha vzduchového pruženia... Pri ďalšom štarte mi to zas nerobilo a pri ďalšom zas áno. Teraz uz auto vobec nestartuje. Adamkalis to uz riesil, nepoznaho niekto, alebo ako to vyriesil?

Dakujem 0904403992
Citovať
cicmanec
Legenda - Ford T (1142)
Založený: 15 október 2008
Príspevky: 26791
Nabehané: 3 mes 26 dní 13 hod
PríspevokZaslal: 21.11.2019 22:30   
Baterka.
_________________
Upozornenie: Moje príspevky môžu obsahovať iróniu, sarkazmus, cynizmus, nadávky a urážky. Ak s tým máte problém nečítajte ich!
Citovať
jergusko
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (149)
Založený: 13 júl 2009
Príspevky: 1805
Nabehané: 6 dní 3 hod 18 min
Bydlisko: Bratislava
PríspevokZaslal: 23.11.2019 08:46   
Ako píše čičo - treba začať baterkou. Poriadne ju nabi a uvidíš. Slabá baterka dokáže veci, že by si sa divil
Citovať
Jozef D.
Založený: 13 december 2010
Príspevky: 4
Nabehané: 41 min
PríspevokZaslal: 23.11.2019 15:44   
Chalani nepomohlo. Adamkalis to riesil, neviete ako?
Citovať
vsevetko
Známa tvár - Feldo (50)
Založený: 19 marec 2017
Príspevky: 562
Nabehané: 3 dní 20 hod 40 min
PríspevokZaslal: 23.11.2019 16:40   
Čo nepomohlo ? Vymeň baterku za novú. Aká stará je tam aktuálne baterka?
Citovať
Jozef D.
Založený: 13 december 2010
Príspevky: 4
Nabehané: 41 min
PríspevokZaslal: 23.11.2019 19:38   
Baterka vymenena za new bosch. Auto stale hodi do modu ze prevodovka nie je v P. Na pristrojovke ked preradujem, tak krasne ukazuje P,D,R. ...ale ikona stale ze zaradte do polohy P a vsetky ostatne chyby. Raz za cas to nastartuje a zase vypne. To je jedno ci sa pohnem, alebo auto stoji. Aj riadackaprevodovky ukazuje podla polohy paky. Vzdy ked ma hodindo toho modu, neda sa dostat do motorovej riadacky. Zase ked nastartuje neukaze vobec ziadnu chybu.
Citovať
Ladislav8484
Založený: 22 december 2018
Príspevky: 24
Nabehané: 5 hod 24 min
PríspevokZaslal: 23.11.2019 19:47   
Kamaratovy robilo podobne len na inom automate zaradil do D a auto mu vobec neukazovalo vobec ze zaradil to iste do R auto ani necuklo otvorili mu vrch packy na automate a tam mu vymenili nejake blbosti cidla nejake ci co lebo mu to odyslo a auto vobec nevedelo ze hybe s packou koli tomu. Po vymene islo vsetko ako ma. Auto Audi Allroad 2009rv
Citovať
Jozef D.
Založený: 13 december 2010
Príspevky: 4
Nabehané: 41 min
PríspevokZaslal: 23.11.2019 21:45   
No dolu na display mi ukazuje, ked preradujem, ale v strede displaya mi ukazuje ze zaradte do P. Skusal som diagnostiku a riadackaprevodovky ukazovala ze hybem a ukazaovala pozicie. Riadacka motora na to vobec nereagovala. nedalo sa do nej ani dostat.
Citovať
mastik29
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (111)
Založený: 07 apríl 2010
Príspevky: 2445
Nabehané: 15 dní 7 hod 11 min
PríspevokZaslal: 24.11.2019 02:25   
Tak to daj do servisu…
Citovať
patko1
Vážený člen - Gallardo (230)
Založený: 03 december 2007
Príspevky: 5508
Nabehané: 18 dní 10 hod 57 min
PríspevokZaslal: 25.11.2019 13:57   
Tie prevodovky sa dost kazili a tusim aj konektory do nich sa riesili. Skus popozerat aj zahranicne fora
Citovať
velsatisba
Založený: 06 november 2010
Príspevky: 44
Nabehané: 8 hod 46 min
PríspevokZaslal: 25.11.2019 19:17   
Je tam stronik alebo ?? Idealne by bolo pri dopyte zadat cislo karoserie bolo by to asi jednoduchsie ako z ludi páčit co maju za autiak .
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Audi fórum