Audi A6 avant - otvaranie kufra , motorceky
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
gabo177
- Dátum registrácie: 23.08.2007 16:27 Zdieľať na Facebook
Audi A6 avant - otvaranie kufra , motorceky
Zdravim pani nikde som podobnu temu nenasiel riesilo sa niekde otvaranie 5 tych dveri s motorcekmy? Je to seriovo montovane original, pootvoria sa dvere cca 20 cm ale potom motorcek ako keby preskakoval, zvykly odchadzat tieto motorceky alebo sa nieco lamat v nich? Je mozne ich opravovat alebo rovno menit? stretol sa stym uz niekto?
-
Marci1986
- Dátum registrácie: 24.05.2008 19:41 Zdieľať na Facebook
Zdravim ta, ja mám ten istý problem Audi A6 Avant, už som ju takto kupil, predosli majitel mi povedal že bola na umyvárke a tam zatvárali kufor rucne- pritom tam bolo tlačítko zatvárania kufra. Ja teraz ked otváram kufor tak mu musím pomoct dvíhat, ináč sa tiež otvorí cca 20cm a sám sa zatvorý. Inak ked je kufor otvorený a stlačím tlačítko zatvárania kufra, tak sa kufor krásne zatvorý sám. Chcel by som aj ja radu čo tam može byt zlé, a co byto stálo keby si to vymením sám, dakujem za info.
-
gabo177
- Dátum registrácie: 23.08.2007 16:27 Zdieľať na Facebook
-
Marci1986
- Dátum registrácie: 24.05.2008 19:41 Zdieľať na Facebook
-
wilz
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
Vyzerá to tak,že sú vylomené nejaké zuby na koliesku v pohonnom mechanizme.gabo177 napísal:vymena tych motorcekov, sada stoji 550 eur ako original diel
Myslím že za tie peniaze by to aj stálo za to rozobrať a zistiť rozsah škody.
Aj také ozubené koliesko šikovný frézar vyrobí a keď ho urobí z mosadze, tak už sa mu nevylámu zuby, čo u plastového nie je žiaden problém.
-
milan-lehotsky
- Dátum registrácie: 22.03.2026 12:11 Zdieľať na Facebook
Re: Audi A6 avant - otvaranie kufra , motorceky
Dobry den,mam audi A6 avant c7 kombi rok 2015,a mam ten isty problem o ktorom sa tu pise,lava strana kufra,skace,trha,ako by bolo niake ozubene koliečko strhane.kufor sa otvory cca 20 cm a hned sa zatvory.chcel som sa spitat vedel by my niekto prosim poradit,co stim?dakujem
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Ono to asi pár tých zatvorení manuálne vydrží...
Tiež na a6 c7 sedan sa manželke pár krát podailo zatvoriť kufor manuálne aj ked je tam tlačítko..a taktiež v jednom servise ho takto zavreli..asi si tiež nevšimli tlačítko...
našťastie to funguje a nič sa nepokazilo.
Osobne by som sa popozeral na bazosi..je ich tam dosť porozoberaných čo predávajú na diely..predsa už to nie je až taká novinka..
Tiež na a6 c7 sedan sa manželke pár krát podailo zatvoriť kufor manuálne aj ked je tam tlačítko..a taktiež v jednom servise ho takto zavreli..asi si tiež nevšimli tlačítko...
našťastie to funguje a nič sa nepokazilo.
Osobne by som sa popozeral na bazosi..je ich tam dosť porozoberaných čo predávajú na diely..predsa už to nie je až taká novinka..
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
az sa take nieco pokazi mne nikdy to uz neopravim nahradim to plynovymi vzperami.
niekedy ked som doma a v aute mam svoje naradie otvaram kufor aj 20x za den.mam ho len premknuty na zamku aby zakazdym nesvietilo svetlo.otvorim vezmem co treba za zavriem napr ak vonku prsi alebo je vlhke pocasie.
mne taka vychytavka k zivotu nechyba.
tiez som vypol svietenie svetiel,stretavacky a zadne koncove pri kazdom odomknuti dialkovym alebo auto stoji na dvorku idem nieco zobrat otvorim dvere a svetla svietia.to su zbytocnosti pre mna.staci ak zasvieti spatne zrkadlo na zem.
take veci by mali fungovat ak svetelny senzor zaregistruje ze je uz tma v tedy je to ok ale cez den.naco.
niekedy ked som doma a v aute mam svoje naradie otvaram kufor aj 20x za den.mam ho len premknuty na zamku aby zakazdym nesvietilo svetlo.otvorim vezmem co treba za zavriem napr ak vonku prsi alebo je vlhke pocasie.
mne taka vychytavka k zivotu nechyba.
tiez som vypol svietenie svetiel,stretavacky a zadne koncove pri kazdom odomknuti dialkovym alebo auto stoji na dvorku idem nieco zobrat otvorim dvere a svetla svietia.to su zbytocnosti pre mna.staci ak zasvieti spatne zrkadlo na zem.
take veci by mali fungovat ak svetelny senzor zaregistruje ze je uz tma v tedy je to ok ale cez den.naco.
-
speedmann
- Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01 Zdieľať na Facebook
No vidíš Seven pekne si opísal svoje dojmy, ale nájde sa aj nejaká fundovaná rada pre zadávateľa? Z Tvojej strany asi ťažko.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
rozober a daj si vyrobiť kolečká bud na 3D tlačiarni alebo niekomu na CNC
Môžeš kúpiť aj z búračky.Ale nevieš ako to vyzerá vo vnútri .
A nakoniec môžeš kúpiť nové. Nemáš moc možností ako to opraviť.
Môžeš kúpiť aj z búračky.Ale nevieš ako to vyzerá vo vnútri .
A nakoniec môžeš kúpiť nové. Nemáš moc možností ako to opraviť.
-
seven549
rada bola kupit plynove vzpery.
alebo nove??? kolko 300-500 euro?
ako tu uz pisu pouzivane bude macka vo vreci.vydrzi den alebo mozno aj 5 rokov.
a majitel si to opravit nevie ci?ja by som to rozobral ak to nefunguje aspon uvidim co je vo vnutri.co sa kazi.
ak je to plastovy diel tak by som ho pohladal na strankach ako thigiverse alebo yeggi a je ich este par co su tam hotove veci.
3d tlaciaren prusa mam uz davno par veci som si povyrabal no treba si na to kupit aj plast.PLA je nic.vela ludi tlaci z pla plastu ale to slnko roztopi ako cokoladu.treba plast vhodny na mechanicke namananie je ich vela druhov kilo kotuca cca od 30 euro.no treba k tomu este na niektore napr kaplanovu pasku ktora sa nalepi na tlacovu podlozku aby ten plast pocas tlace dobre drzal na podlozke.su aj spraye ale nie vsetke su vhodne.
vsetko kam sa pohne stoji prachy.treba ti stroj,materialy byt zrucny a opravis to.ak to nemas tak....
co som mal poradit ????
-
Qcko
- Dátum registrácie: 05.12.2009 12:51 Zdieľať na Facebook
Postup je jednoduchý:
1. Sadnúť do auta
2. Navštíviť servis AUDI
3. Dať opraviť
4. Zaplatiť
5. Spokojne používať
Či to sa už v dnešnej dobe nenosí?
1. Sadnúť do auta
2. Navštíviť servis AUDI
3. Dať opraviť
4. Zaplatiť
5. Spokojne používať
Či to sa už v dnešnej dobe nenosí?
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Qcko
postup fajn,akurát vynechať slovíčko "AUDI"
tam sa mu bude cena opravy rovnať cene auta.
postup fajn,akurát vynechať slovíčko "AUDI"
tam sa mu bude cena opravy rovnať cene auta.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
To je vztah opica - banany.
-
seven549
a bude treba viac na banany.nemca som sa dnes pytal co ho tak otaca na mieste ze nevie stat kludne.
nemecko ide zdvihat dph z 19 na 22 percent.zase vsetko pojde hore.
nemecko ide zdvihat dph z 19 na 22 percent.zase vsetko pojde hore.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní