Audi A4 B9

Diskusia ohľadne vozidiel značky Audi

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

mbielik74@gmail.com
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 17.07.2018 21:54
Zdieľať na Facebook

Audi A4 B9

Príspevok od používateľa mbielik74@gmail.com »

Dobrý deň, chcem kúpiť Audi A4 B9 combi, ale mám pár otázok. Som si istý, že to chcem vo verzii Sline a zaujíma ma „autonómna“ jazda s lane assistom , trafic jam, ale nie všetky to majú lebo by som to chcel kúpiť z bazáru. Takže je možné nejako kódovať alebo domontovať? a rovnakú otázku mám aj na ambientné osvetlenie + pravdepodobne bude potrebné namontovať nejaké svetlá. Potom je zvukový systém Bang a Olufsen lepší ako niektoré ktoré sa dajú následne domontovať? Máte nejaké odporúčanie pre zvukový systém ?
hjundai
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: 21.03.2010 07:39
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hjundai »

Zadávateľ by mal vedieť že doplnková výbava nezvyšuje cenu auta - bazárové črepy sú pod tlakom konkurencie takže ak chce niekto predať repráky ani lejnasist mu nepomôžu k vyššej cene a rýchlemu predaju. Naopak všetko domontované je oveľa drahšie ako kúpené priamo v aute.
pogo-roll
Príspevky: 310
Dátum registrácie: 02.08.2009 11:21
Zdieľať na Facebook

Re: Audi A4 B9

Príspevok od používateľa pogo-roll »

mbielik74@gmail.com napísal:Dobrý deň, chcem kúpiť Audi A4 B9 combi, ale mám pár otázok. Som si istý, že to chcem vo verzii Sline a zaujíma ma „autonómna“ jazda s lane assistom , trafic jam, ale nie všetky to majú lebo by som to chcel kúpiť z bazáru. Takže je možné nejako kódovať alebo domontovať? a rovnakú otázku mám aj na ambientné osvetlenie + pravdepodobne bude potrebné namontovať nejaké svetlá. Potom je zvukový systém Bang a Olufsen lepší ako niektoré ktoré sa dajú následne domontovať? Máte nejaké odporúčanie pre zvukový systém ?
Skus radsej Audi club forum tu som presvedceny ze sa na svoje otazky nejakej uspokojivej odpovede nedockas...mozno tak ti napisu odporucanie "kup si hjundaj alebo daciu pripadne feliciu" :D tak konci vacsina odpovedi na otazku o nejakom konkretnom aute :)) nemyslim ze sa tu najde niekto kto realne vlastni toto auto a ma nejake skusenosti...
Napísať odpoveď

Návrat na "Audi fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných