Audi A4 b7 , 2005 - nesvietia svetla

Diskusia ohľadne vozidiel značky Audi

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

DP02
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 20.12.2020 08:40
Zdieľať na Facebook

Audi A4 b7 , 2005 - nesvietia svetla

Príspevok od používateľa DP02 »

Zdravím Vás páni, potreboval by som radu od odborníkov. Stala sa mi taká vec že založil som do cuvacich svetiel led žiarovky a prestalo mi svietit brzdove svetlo na pravej strane. Myslel som ze to je len ziarovka vypalena tak som ju vymenil a stale svetlo nesvietilo. Chcel som sa objednat k elektrikarovi lebo mi po case prestalo svietit aj tretie brzdove svetlo takze mi svieti len lava strana ale tam sa objednat je pri korone zázrak. Tak som sa obratil sem na Vás. Ďakujem za každý komentár.
pacok
Príspevky: 319
Dátum registrácie: 21.07.2009 13:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pacok »

RJ svetiel je u niektorych vozidiel nastavena tak ,ze ak sa vyskitne blba hodnota vypne napajane.Takze vyhod led ziarovky a vypni a zapni svetla.Tymto sa RJ resetuje a nacita nanovo.
dreeevo
Príspevky: 454
Dátum registrácie: 21.11.2010 20:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dreeevo »

Pokiaľ si dobre pamätám tak na tej audine sú svetlá z helly a sú tam 4 žiarovky P21W. Konektor bol 5-pinový - 1 kostra a 4x šťava na funkcie. 2 žiarovky slúžia ako obrysovka a z toho krajná žiarovka má funkciu brzdového svetla (zmena napájacieho prúdu). Pokiaľ sa tam založila správna a funkčná žiarovka tak sa chcem spýtať, či obrysovka na danej žiarovke funguje OK a nesvieti len ako brzda alebo nefunguje ani ako obrysovka ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Audi fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných