820 448
inzerátov
Pridať inzerát

Audi A3 - teplota

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Audi fórum
Odpovedať Nová téma
12>
Autor Správa
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
Predmet: Audi A3 - teplota PríspevokZaslal: 29.01.2019 17:20   
Audi a3 sportback 8p 2010 2.0 CR 103kw dsg
Vymeneny termostat,na prevodovke termostat neni,auto ma org zabudovane webasto--je mozne ze k voli webastu neni termostat na dsg??
Kurenie vypnute,,vonku teplota cca 3stupne,prejdena trasa 25km a teplota 70,po dlhej dlhej dove 90 ale casom na mieste klesna na cca75 a kurenie minimum,,
Poradte ????????
Citovať
EASY206
Povedomá tvár - Favorito (26)
Založený: 03 apríl 2011
Príspevky: 466
Nabehané: 5 dní 22 hod 7 min
PríspevokZaslal: 30.01.2019 18:42   
Podla popisu to stale vidim na ten termostat.Aj ked je novy este neznamena,ze bude na 100% funkcny.
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 03.02.2019 16:41   
Ano je to jedna z moznosti ze novy neni dobry,,ale docital som sa ze ak ma auto zabudovane webasto tak nema na prevodovke termostat,,webasto dokuruje rychlo teplotu,ale webasto klasicky nejde,takze odstranit chybu webasta--cerpadlo,riadiacka,horak atd a musi sa to ohriat rychlo na 90,,
Citovať
1soda
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 08 júl 2005
Príspevky: 141
Nabehané: 9 hod 54 min
PríspevokZaslal: 03.02.2019 20:45   
webasto nema nic s drzanim teploty na 90 st...
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 03.02.2019 22:03   
Ano chapeme sa,,ale ja riesim prvomrade dobu ohriatia motora na 90,,po prejdeni cca 30km bez kurenia nema stale 90 a vonkajsia teplota 2-4stupne,,
Citovať
1soda
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 08 júl 2005
Príspevky: 141
Nabehané: 9 hod 54 min
PríspevokZaslal: 03.02.2019 22:13   
Riesil by som to realnym nahliadnutim do systemu podla VIN,ci nemas mat druhy termostat ....a ten co si tam dal by som vymenil za original audi/vw . Nieje ziaden iny dovod ze sa to nezohreje,len termostat/y.
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 04.02.2019 12:01   
Ano podla VIN ma.auto jeden termostat,,prevodovkovy nie je skrz webasto,,piatok sa vymeni org termostat hlavny a uvidime ????
Citovať
luki977
Nová tvár - Trabanto (2)
Založený: 03 október 2006
Príspevky: 22
Nabehané: 5 hod 47 min
PríspevokZaslal: 05.02.2019 07:47   
Nazdar...prvy termostat je hlavny na bloku motora a druhy je na hadici od chladica egr k chladicu oleja...vyzera to ako plastova spojka ale vo vnutri je malicky termostat...a pokial viem tak 2,0TDI CR s automatom ho maju vsetky a manual iba niektore modely...sam som to riesil a kazdy tvrdil ze novy termostat je zly az nakoniec som zistil cez anglicke forum ze je tam aj druhy a od vymeny sa zohreje raz dva aj v zime a drzi krasne teplotu...cislo dielu je 1K0 121 113A
Citovať
mhlavaty
Legenda - Ford T (2305)
opravy & diag
Založený: 22 apríl 2005
Príspevky: 19942
Nabehané: 3 mes 23 dní 15 hod
Bydlisko: Nové Zámky
PríspevokZaslal: 05.02.2019 09:35   
Keby zadavateľ nebol lenivý zadať všetko tj kod motora a prev. tak mu to človek povie.Ale nech si ľudia pátrajú ak sú sami tak hnilý,darmo to tam majú červeným - aby dávali informácie k autu a duplom ak riešia to čo pol republiky roky a zbytočne.Asi bude treba zakázať - potom tam bude všetko aj nepotrebné
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 05.02.2019 10:46   
luki977 napísal:
Nazdar...prvy termostat je hlavny na bloku motora a druhy je na hadici od chladica egr k chladicu oleja...vyzera to ako plastova spojka ale vo vnutri je malicky termostat...a pokial viem tak 2,0TDI CR s automatom ho maju vsetky a manual iba niektore modely...sam som to riesil a kazdy tvrdil ze novy termostat je zly az nakoniec som zistil cez anglicke forum ze je tam aj druhy a od vymeny sa zohreje raz dva aj v zime a drzi krasne teplotu...cislo dielu je 1K0 121 113A


Dakukem za radu,doma to pozrem ci tam take nieco je,,dam vediet ????
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 05.02.2019 10:47   
mhlavaty napísal:
Keby zadavateľ nebol lenivý zadať všetko tj kod motora a prev. tak mu to človek povie.Ale nech si ľudia pátrajú ak sú sami tak hnilý,darmo to tam majú červeným - aby dávali informácie k autu a duplom ak riešia to čo pol republiky roky a zbytočne.Asi bude treba zakázať - potom tam bude všetko aj nepotrebné


Krasne povedane,,lenivy nie som,,na fore som prvy kray,,neviemno podmienkach atd takze klud..!
Citovať
mhlavaty
Legenda - Ford T (2305)
opravy & diag
Založený: 22 apríl 2005
Príspevky: 19942
Nabehané: 3 mes 23 dní 15 hod
Bydlisko: Nové Zámky
PríspevokZaslal: 05.02.2019 11:01   
Je to tam červeným napísané ak sa zakladá nová téma,ako ešte sa dá inak ? Urobiť k tomu ohńostroj ? Je to iba na škodu,ale nie moju.Práveže prvý raz si pozriem kam a čo a podmienky,takže to je chabá omluva
Citovať
luki977
Nová tvár - Trabanto (2)
Založený: 03 október 2006
Príspevky: 22
Nabehané: 5 hod 47 min
PríspevokZaslal: 05.02.2019 11:20   
mechano napísal:
luki977 napísal:
Nazdar...prvy termostat je hlavny na bloku motora a druhy je na hadici od chladica egr k chladicu oleja...vyzera to ako plastova spojka ale vo vnutri je malicky termostat...a pokial viem tak 2,0TDI CR s automatom ho maju vsetky a manual iba niektore modely...sam som to riesil a kazdy tvrdil ze novy termostat je zly az nakoniec som zistil cez anglicke forum ze je tam aj druhy a od vymeny sa zohreje raz dva aj v zime a drzi krasne teplotu...cislo dielu je 1K0 121 113A


Dakukem za radu,doma to pozrem ci tam take nieco je,,dam vediet ????


je to tam na 100 percent[/img]
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 05.02.2019 19:35   
luki977 napísal:
Nazdar...prvy termostat je hlavny na bloku motora a druhy je na hadici od chladica egr k chladicu oleja...vyzera to ako plastova spojka ale vo vnutri je malicky termostat...a pokial viem tak 2,0TDI CR s automatom ho maju vsetky a manual iba niektore modely...sam som to riesil a kazdy tvrdil ze novy termostat je zly az nakoniec som zistil cez anglicke forum ze je tam aj druhy a od vymeny sa zohreje raz dva aj v zime a drzi krasne teplotu...cislo dielu je 1K0 121 113A


Zajtra to vezmem do prace na zdvyhak a pozrem zo spodu,predpokladam ze to je niekde zo zadu pod turbom alebo tam niekde,,je tam dost hadic skrz webasto
Citovať
mechano
Založený: 10 jún 2006
Príspevky: 10
Nabehané: 56 min
PríspevokZaslal: 06.02.2019 08:53   
Nazdar,,,jak hladam tak hladam ale druhy termostat niet,,co ty nato majstro??
Citovať
Odpovedať Nová téma
12>

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Audi fórum