Arteon R - Travel Assist / ACC bez upravy rychlosti dopravnych znaciek

Diskusia ohľadne vozidiel značky Volkswagen

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

uwa090424942
Dátum registrácie: 01.10.2016 13:09
Zdieľať na Facebook

Arteon R - Travel Assist / ACC bez upravy rychlosti dopravnych znaciek

Príspevok od používateľa uwa090424942 »

Ahojte,

rad by som sa tych co mate skusenost opytal o radu. Pri skusobnej jazde Arteonu R som zistil ze Travel Assist nie je mozne pouzivat bez citania dopravnych znaciek a menenia rychlosti na zaklade nich a vraj to ani nie je mozne v menu vypnut ako pri vacsine inych modeloch aut.
Mate s tym skusenost?

-da sa pripadne pustit iba samotny Adaptivny tempomat (pripadne s line assist - tak ako to viem teraz napr na Passate) a nie Travel assist s dynamickymi dopravnymi znackami ktore neustale menia nastavenu rychlost?

- existuje nejaky iny workaround, coding, update atd ako si s tym poradit?

Pre auto som uz bol rozhodnuty no toto ma dost zarazilo, nakolko ACC pouzivam dennodenne, no pri skusobnej jazde som narazil na to ze auto mi neustalo upravovalo rychlost podla znacky namiesto drzania rozostupu auta predo mnou.
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: Arteon R - Travel Assist / ACC bez upravy rychlosti dopravnych znaciek

Príspevok od používateľa db69 »

budeš si musieť zvyknúť
Najhoršie na tom je že to "číta" len značky,nie dodatkové tabule.
Napríklad , MPR nad 3,5 t ,alebo MPR za dažďa.
Dokonca som s jedným hovoril že mu to na KII načítava aj tabuľku na prívesnom vozíku alebo nákladiaku
Ale dám inú absurditu .Na Kii mám adaptívny tempomat,ked v zime namrzne radar alebo ho pokryje sneh, tak prestane fungovať a nedá sa použiť ani ako klasický tempomat.
Ale treba sa opýtať reálny majiteľov daného vozidla
Napísať odpoveď

Návrat na "Volkswagen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný