aky olej do posilovaca riadenia?

diskusia o aditívach, aký olej pre moje vozidlo ...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

mareknb1
Dátum registrácie: 08.11.2011 23:13
Zdieľať na Facebook

aky olej do posilovaca riadenia?

Príspevok od používateľa mareknb1 »

chcem sa Vas opytat ci aj pri oleji do posilovaca riadenia musi byt dodrzana daka viskozita alebo staci iba farba oleja napr.mam tam cerveny tak ho vymenim za cerveny.... za normalne rady vopred diky:)
foxhall
Dátum registrácie: 01.05.2007 20:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa foxhall »

nic sa nepytaj chod do mototechny kup si ATF cerveny a mas po probleme dufam ze takto ti to staci cus
braga
Dátum registrácie: 26.10.2009 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa braga »

je tam cerveny olej ktory ide do automatickej prevodovky
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

podla toho v akom aute, ale pre moje to plati - napriklad Chrysler trepe do posilovacov riadenia kvapalinu Mopar ATF+4, co je olej do automatickych prevodoviek splnajuci ich internu normu MS-9602.

Kedze ta kvapalina pre automaty hrubo prevysuje naroky na servoriadenie (tlak, teplota, strihova stabilita, odolnost voci oxidacii atd), nie je dovod preco ju tam nedat. Ani nie je draha, liter original 30eur ako to klasicky byva, avsak 7eur v neautorizaku ako to uz klasicky byva.

A tej kvapaliny potrebujes tak dve deci... mimochodom toto mi pripomina ze som do mojho "tecuceho serva" chcel kupit liter ATFka, diky moc :) za tri roky co mam auto som dolial dve deci.
mareknb1
Dátum registrácie: 08.11.2011 23:13
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mareknb1 »

ok diky Vam za rady... MP3turbo presne aj ja potrebujem len doliat lebo mam na minime...ale nikde nevidim ani slzicku.. a kolega ma castrol cerveny do aut.prev a servo riadeni celu flasu... inak mam mazdu premacy 2000 r.c ... takze ak to tam mozem dat zajta veselo dolievam ..
Napísať odpoveď

Návrat na "Oleje, mazivá, palivá, aditíva"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných