aky olej do posilovaca riadenia?
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 08.11.2011 23:13 Zdieľať na Facebook
aky olej do posilovaca riadenia?
chcem sa Vas opytat ci aj pri oleji do posilovaca riadenia musi byt dodrzana daka viskozita alebo staci iba farba oleja napr.mam tam cerveny tak ho vymenim za cerveny.... za normalne rady vopred diky:)
-
- Dátum registrácie: 01.05.2007 20:43 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 26.10.2009 18:24 Zdieľať na Facebook
-
- expert: TDI
- Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26 Zdieľať na Facebook
podla toho v akom aute, ale pre moje to plati - napriklad Chrysler trepe do posilovacov riadenia kvapalinu Mopar ATF+4, co je olej do automatickych prevodoviek splnajuci ich internu normu MS-9602.
Kedze ta kvapalina pre automaty hrubo prevysuje naroky na servoriadenie (tlak, teplota, strihova stabilita, odolnost voci oxidacii atd), nie je dovod preco ju tam nedat. Ani nie je draha, liter original 30eur ako to klasicky byva, avsak 7eur v neautorizaku ako to uz klasicky byva.
A tej kvapaliny potrebujes tak dve deci... mimochodom toto mi pripomina ze som do mojho "tecuceho serva" chcel kupit liter ATFka, diky moc
za tri roky co mam auto som dolial dve deci.
Kedze ta kvapalina pre automaty hrubo prevysuje naroky na servoriadenie (tlak, teplota, strihova stabilita, odolnost voci oxidacii atd), nie je dovod preco ju tam nedat. Ani nie je draha, liter original 30eur ako to klasicky byva, avsak 7eur v neautorizaku ako to uz klasicky byva.
A tej kvapaliny potrebujes tak dve deci... mimochodom toto mi pripomina ze som do mojho "tecuceho serva" chcel kupit liter ATFka, diky moc

-
- Dátum registrácie: 08.11.2011 23:13 Zdieľať na Facebook
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných