Aktívny zvukový generátor

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

depe92
Dátum registrácie: 26.06.2022 20:23
Zdieľať na Facebook

Aktívny zvukový generátor

Príspevok od používateľa depe92 »

Ahojte, má tu prosím niekto skúsenost s dodatočnou montážou aktívneho zvukového systému? Ak áno ktorú značku a servis na montáž odporúčate?
herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Re: Aktívny zvukový generátor

Príspevok od používateľa herin »

Iba taká otázka, že na čo Ti to bude dobré?ja neviem,ale doteraz sa každý snažil, aby mal v aute úplné ticho a ty sa snažíš,aby "robilo" nejaký zvuk?
cicmanec942
Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Opravím ťa: nie každý, ale každý normálny. Tuzingoví kreténi tu boli vždy. Teraz sa navyše niektorí presunuli do vývoja automobiliek.
volkl
Dátum registrácie: 19.02.2009 23:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa volkl »

Možno som už starý, ale čo to je a k čomu je to dobré?
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Nasrať niekoho aby mu hodil šuter do skla...
Naposledy upravil/-a tatkotom v 10.03.2025 13:32, upravené celkom 1 krát.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

volkl napísal: 10.03.2025 12:42 Možno som už starý, ale čo to je a k čomu je to dobré?
Teraz mi vybehlo na Tiktoku video - motorka ako jogurt, ale na baterky a k tomu generovaný zvuk Kawasaki , tak asi na to.
Inak odborníci píšu že EV majú a budú mať vela nehôd z titulu, že ich chodec nepočuje. :4012:
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Viacero najmä benzínových áut má hodne tichý zvuk motora v nižších otáčkach, nie len EV.
Dôchodca.
volkl
Dátum registrácie: 19.02.2009 23:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa volkl »

Čiže tu ide o zvuk, ktorý má byť počuť vonku alebo vo vnútri auta?
depe92
Zdieľať na Facebook

eddienel1098 napísal: 10.03.2025 11:37
depe92 napísal: 09.03.2025 20:36 Ahojte,uno online má tu prosím niekto skúsenost s dodatočnou montážou aktívneho zvukového systému? Ak áno ktorú značku a servis na montáž odporúčate?
Odporúčam aktívny zvukový systém od Kufatec alebo Maxhaust, pričom montáž je najlepšie zveriť odbornému servisu so skúsenosťami s vaším konkrétnym modelom auta.
Ďakujem za radu, Maxhaust je jedným z tých ktoré zvažujem.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

depe92 napísal: 10.03.2025 14:16 Ďakujem za radu,
No vidíte a vy sa tu navažate do AI a tutok chlapcovi jako pomohla. :o
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Viaceré otázky čo sa tu objavujú by zodpovedala. No nie v súvislosti s opravami.
Dôchodca.
herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa herin »

Aha, takže to má byť další magor čo mu bude hučať auto zvonku?
ja nechápem čo robia na STK...u nás v obci/Malinovo/ tiež jazdí jeden totálny imbecil s takým starým storočným seat leonom a má na nom výfuk ako ja na komíne a preváža sa pri škôlke..
každe decko má z toho stres a len sa obzerá čo to ide za debilka...
Pamätám si ako moji bývali kamaráti na jogurtových motorkách ked sme neboli v schengene sa báli prejsť hranicami,aby ich rakušaci neotočili..radšej motorky pomali pretlačili čiarou...
depe92
Zdieľať na Facebook

herin napísal: 11.03.2025 08:41 Aha, takže to má byť další magor čo mu bude hučať auto zvonku?
ja nechápem čo robia na STK...u nás v obci/Malinovo/ tiež jazdí jeden totálny imbecil s takým starým storočným seat leonom a má na nom výfuk ako ja na komíne a preváža sa pri škôlke..
každe decko má z toho stres a len sa obzerá čo to ide za debilka...
Pamätám si ako moji bývali kamaráti na jogurtových motorkách ked sme neboli v schengene sa báli prejsť hranicami,aby ich rakušaci neotočili..radšej motorky pomali pretlačili čiarou...
Najprv si naštuduj poriadne o čo ide. Toto zariadene sa dodáva sériovo napr. do Audi A6/A7 bitdi a je možné v prípade potreby tento zvuk "stíšiť" poprípade úplne vypnúť, práve pre situácie keď si napr. pri škôlke alebo ráno pred domom. Nejedná sa o výfuk ako "máš ty na komíne" ;)
tuninka
Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tuninka »

herin napísal: 11.03.2025 08:41 ja nechápem čo robia na STK...u nás v obci/Malinovo/ tiež jazdí jeden totálny imbecil s takým starým storočným seat leonom a má na nom výfuk ako ja na komíne a preváža sa pri škôlke..
STK je raz za dva roky, na STK pôjde so sériovým výfukom, akonáhle prejde, príde domov a za pár desiatok minút prehodí za výfuk s ktorým by cez STK neprešiel, takto to robili kamoši s autami a aj s motorkami pred 20 rokmi.
Zadávateľ ak má príliš tiché auto, tak mu to možno vadí, že dal kopec peňazí za auto so silným tichým motorom a teraz ho nikto nepočuje, ani v interiéri, ani vonku. Aj na elektromobily by bolo dobré, keď už majú toľko senzorov, aby v prípade, že je nablízku chodec, tak by auto začalo vydávať nejaký zvuk, keď senzor zachytí chodca, aby ho bolo počuť... lebo napríklad aj mne sa stalo minule keď som parkoval vedľa Tesly, že sa zrazu pohla a úplne v tichosti okolo mňa prefrčala na parkovisku. Ak by to bolo normálne auto so spalovákom, bolo by najprv počuť naštartovanie a potom by si očakával, že sa začne hýbať. Toto bolo úplne z ničoho nič, úplne ticho.
vykopanafosilia
Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa vykopanafosilia »

depe92 napísal: 10.03.2025 14:16
eddienel1098 napísal: 10.03.2025 11:37
depe92 napísal: 09.03.2025 20:36 Ahojte,uno online má tu prosím niekto skúsenost s dodatočnou montážou aktívneho zvukového systému? Ak áno ktorú značku a servis na montáž odporúčate?
Odporúčam aktívny zvukový systém od Kufatec alebo Maxhaust, pričom montáž je najlepšie zveriť odbornému servisu so skúsenosťami s vaším konkrétnym modelom auta.
Ďakujem za radu, Maxhaust je jedným z tých ktoré zvažujem.
Neviem, či si si všimol, ale bavíš sa s robotom. Tak sterilne to človek nikdy nenapíše, a nikto na svete by sa sem nezaregistroval preto, aby ti napísal odpoveď. Toto debilovanie s robotmi za chvíľu úplne zabije všetky fóra...

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], db69, lubos zimovcak a 8 neregistrovaných