Ako odhlasit auto v CZ na vyvoz?
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 01.10.2008 18:31 Zdieľať na Facebook
Ako odhlasit auto v CZ na vyvoz?
Ahojte, mam taku dilemu ohladne ceskych zakonov, tak sa idem spytat tu, ci niekto neriesil nieco podobne, alebo nema o tom poznatky.
Mam na Slovensku ceske auto s neplatnymi STK, EK. Auto chcem odhlasit na vyvoz, teda prihlasit ho potom tu na Slovensku. Ked som bol este v Cechach, informoval som sa na jednom urade dopravy, ci je mozne odhlasit auto na vyvoz aj bez STK a EK a pani za okienkom mi poveda ze je to mozne, za predpokladu, ze auto nepojde po svojich kolesach, ale na voziku a toto uvediem v ziadosti.
Hladal som k tomu oporu v zakone, ale nic, nenasiel som ziadnu zmienku.
Urcite budem volat na magistrat (Zlin), ale keby to niekto ovladal a potvrdil, ci vyvratil to, bolo by super...

Mam na Slovensku ceske auto s neplatnymi STK, EK. Auto chcem odhlasit na vyvoz, teda prihlasit ho potom tu na Slovensku. Ked som bol este v Cechach, informoval som sa na jednom urade dopravy, ci je mozne odhlasit auto na vyvoz aj bez STK a EK a pani za okienkom mi poveda ze je to mozne, za predpokladu, ze auto nepojde po svojich kolesach, ale na voziku a toto uvediem v ziadosti.
Hladal som k tomu oporu v zakone, ale nic, nenasiel som ziadnu zmienku.
Urcite budem volat na magistrat (Zlin), ale keby to niekto ovladal a potvrdil, ci vyvratil to, bolo by super...

-
Patram, patram a nasiel som oficialny odkaz
http://www.hradeckralove.org/urad/vyvoz-vozidla
kde nie je ani zmienka o platnej STK, ale zase na inych komercnych strankach je info, ze je potrebna STK, tak ako???
tu nejaka pani poistovacka cervenym pise, ze je nutna PLATNA STK
http://www.hrabyova.cz/prihlasovani-voz ... ci-export/
som z toho jelen
http://www.hradeckralove.org/urad/vyvoz-vozidla
kde nie je ani zmienka o platnej STK, ale zase na inych komercnych strankach je info, ze je potrebna STK, tak ako???
tu nejaka pani poistovacka cervenym pise, ze je nutna PLATNA STK
http://www.hrabyova.cz/prihlasovani-voz ... ci-export/
som z toho jelen

-
- Dátum registrácie: 05.02.2008 22:28 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_
Asi to, že on na ňom nechce jazdiť, on ho chce len doviezť...
-
-
-
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_
Keďže sa dovozom nezaoberám tam bohužiaľ neviem. Ale osobne nevidím dôvod aby to vyžadovali...
-
- Dátum registrácie: 26.11.2008 23:59 Zdieľať na Facebook
dobry den prajem. co sa tyka vyvozu z CR tak nepotrebujes STK zaplatis poplatok cca 2000Kč a daju ti prevozne SPZ len uz si nepamatam akej farby no a samozrejme odhlaseny TP ktory musi odhlasit na teba predosly majitel alebo splnomocnenie ktore nemusi byt overene u notra aby si to odhlasil ak uz samozrejme ze auto nemas odhlasene na seba. dufam ze sa nic nezmenilo ale malo by to byt takto Dufam ze som ti pomohol
-
-
Re: Ako odhlasit auto v CZ na vyvoz?
A ináč si sám odpovedal na svoju otázku...a fakt ak auto tam nie je potrebné tak do tej žiadosti uvedie že auto sa toho času nachádza v SR...PatrolGR napísal:
Ked som bol este v Cechach, informoval som sa na jednom urade dopravy, ci je mozne odhlasit auto na vyvoz aj bez STK a EK a pani za okienkom mi poveda ze je to mozne, za predpokladu, ze auto nepojde po svojich kolesach, ale na voziku a toto uvediem v ziadosti.
A bolo to také ťažko auto odhlásiť na vývoz keď si s ním ešte bol v ČR???Tak na čo???Hlavne že je doma a potom sa ideme škrabať čo s ním...hm...nejak takýto prístup nechápem...
-
- Dátum registrácie: 04.11.2008 20:33
-
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní