Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?
800kcs doplatok za samonavijacie pasy?.to by som nedal nech tam budu tie gurtne.auto aj tak zostarne a nikto si taku vec ani nevsimne.
ale plechovka laku za 15kcs hmm dobra cena.
ale plechovka laku za 15kcs hmm dobra cena.
-
seven549
co mi chces ukazat ze co ujo v telke hovori?policajt nepamata vsetke vyhlasky je to len clovek.PROCHY603 napísal: ↑15.03.2025 18:16 [
link len pre teba: https://www.noviny.sk/krimi/154596-zast ... elnom-skle
ak chces bojovat na ceste z fizlami alebo z technikmi na stk ohladom auta musis poznat vyhlasky a ich dodatky
auto cize osobne motorove vozidlo,nie dodavky kamiony atd.
nemuselo mat zadne zasterky ani za sociku ak malo za zadnymi kolesami dost dlhu zadnu cast a nemalo konstrukcnu vysoku vysku od zeme.aka miera to je nepamatam a ani sa mi nechce do toho pozerat.
ten ford scorpioo mal pekne dlhy zadny kufor a dost nizko naraznik preto tam nikdy neboli povinne zasterky.
tie vyhlasky je dobre poznat,napr ako som cital nedavno ze jednemu nestatnikovi nefungovali na aute stretavacky vw passat nesli mu xenony tak siel cez mesto na parkovackach.fizli si ho vsimli a dostal pokutu.
lebo nevedel co sa moze pouzit ako alternativa ak na aute nejde ani jedno stretavacie svetlo
policajt na ceste nieje povinny poucovat.moze ale nemusi.a tak isto nemusi dokazovat priestupok na ceste napr.prekrocenie rychlosti.robia lebo su tak nauceny.ale az nebudu udeli pokutu a hotovo.ani zastavovat nebude.dokazovanie neviny sa riesi cez DI.no a tam bud budu alebo nebudu poriadne dokazy
ja som casty navstevnik alebo mailom riesitel priestupkov chcem vzdy dokazy a nielen na slovensku aj od rakusakov nemcov a svicarov.nemas dokazy neplatim nic.len teraz asi 3 mesiace dozadu som riesil pokutu z rakusakmi ze som nemal platnu 10 dnovu dialnicnu nalepku.ziadal som dokaz fotku tej ich hypertechniky 200 megapixelove kamery,fotaky co tak v mediach ospevovali.dokaz mi poslali ale asi taky ze
cize svetla,dopisane je tam ze sa mozu pouzit hmlove svetla alebo dialkove ale nesmie oslepovat.
u aut co maju xenony je automaticke sklonenie vysky svetla cize musis ist na hmlovkach
auta co maju halogeny da sa sklopit vyska svetla a v tedy sa mozu pouzit dialkove svetla na nudzovy dojazd do ciela.
ciel nieje specifikovany cize kludne aj domov 500km cestu.
ked som mal skodu favorit rok 1994 comfortline ako mlady v roku 2002 mal som tam kolesa 185 R13 vysku uz nepamatam.ale bola nizka nie ako u 165 70 R13
zakazdym na stk ma siel vyhodit koli kolesam ale bohuzial vo velkom TP to tak bolo zapisane ze auto moze mat sriku pneu 155 165 175 185 pri 185 bola aj ina sirka disku.nechal som si to dopisat pretoze v tej knihe povodny velky TP to tam bolo.ten TP mi robili na 3x v den prepisu lebo stale nieco zabudli doplnit.
zasterky u tej embecky favorit tam boli povinne lebo kratky zadok a vysoko.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Zásterky boli povinné.
A dal by som ich aj dnes za povinné.
Ostatné hlúposti, škoda komentovať.
A dal by som ich aj dnes za povinné.
Ostatné hlúposti, škoda komentovať.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Akurát, že tie plné na kamiónoch neskutočne vyhadzovali kamienky mopedistom, motorkárom do očí a marí sa mi, že jeden čas boli preto zakázané.
-
seven549
na dialnici su tie zasterky pre osobaky somarina.auto ma vacsi odpor vzduchu
to co tu pise zimovcak je nepremyslene
my sa mame chranit zasterkami?za svoje peniaze?a platis cestne poplatky?nech sa stara ten co za to kasiruje peniaze.
nech cestari tie cesty upracu od kamenov a kazdy kto zablati cestu od blata odchytit vypokutovat.
tak to robi zapadna eu preto zasterky niesu povinne.
to co tu pise zimovcak je nepremyslene
my sa mame chranit zasterkami?za svoje peniaze?a platis cestne poplatky?nech sa stara ten co za to kasiruje peniaze.
nech cestari tie cesty upracu od kamenov a kazdy kto zablati cestu od blata odchytit vypokutovat.
tak to robi zapadna eu preto zasterky niesu povinne.
-
tatkotom
Máš Ty fakt svojské uvažovanie...
-
seven549
https://www.youtube.com/watch?v=x04tkjgQqYI&t=60s
europe unie
do 1968 sa dalo cestovat vonku lahsie ako od 1969.
zasterky boli povinne od januar 1974 https://www.youtube.com/watch?v=sLitwlDX-wg
predtym to nemali povinne ani nakladiaky. daju sa popozerat aj videa z 50-60 rokov.
europe unie
zasterky boli povinne od januar 1974 https://www.youtube.com/watch?v=sLitwlDX-wg
predtym to nemali povinne ani nakladiaky. daju sa popozerat aj videa z 50-60 rokov.
Naposledy upravil/-a seven549 v 16.03.2025 18:07, upravené celkom 1 krát.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
A preco asi...? 
-
seven549
preco sa nedalo uz tak cestovat vonku?no ved sami si za to mozeme.ved rusi neprisli do prahy len tak.do 1968 im to nevadilo.
co ich donutilo prist? no neviem ci rusov,lebo ukrajinci to hlavne boli.
co ich donutilo prist? no neviem ci rusov,lebo ukrajinci to hlavne boli.
-
tatkotom
"do 1968 sa dalo cestovat vonku lahsie ako od 1969" - Si objavil Ameriku...
cicmanec942 - neuveríš no teraz (aj pred pár postami) s Tebou 100% súhlasím.
cicmanec942 - neuveríš no teraz (aj pred pár postami) s Tebou 100% súhlasím.
-
PROCHY603
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
TAK BOLI ALEBO NEBOLI ZASTERKY POVINNE!!!!seven549 napísal: ↑16.03.2025 17:58 https://www.youtube.com/watch?v=x04tkjgQqYI&t=60s
europe unie
Rozhodni sa
-
PROCHY603
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
-
tatkotom
Veľmi dobre pamätám a nie je mi smutno za tým.
-
seven549
ale ved rus sa pytal pred zacatim operacie ze ci beriete ukrajinu do unie a do nato.cicmanec942 napísal: ↑16.03.2025 18:22 Sami si za to môžeme, že sme v 68-om chceli žiť ako slobodní ľudia a nie ako otroci pod diktátom Moskvy, že? Rovnako ako teraz si Ukrajinci môžu za to, že chceli patriť k Európe a preto sa im tam natrepala tá horda degenerovaných primitívov, že?
Ty si fakt vytretý chuj!![]()
odpoved bruselu bola nie.
tak o 48 hodin zacal cistku.ukrajina ostala prekvapena ze je v tom sama.ziadna nahucana pomoc neprisla.to su az taky blby na ukrajine ze europa pride na pomoc?nikto si na na rusa nedovoli ani trump
ty si aj tak mal v plane ze ukrajina pojde do eu zalozis si tam firmu a chudaci nevzdelany ukrajinci budu robit na tvoju cicmansku rit stale za rovnaky plat.a este ti budu lizat rit ze im davas robotu a este sa im budes smiat.ze su chudaci.
ty tu meles stale o slobode.aku slobodu ma slovensko v europe.aj miki dzurinda to chcel.ale dzurindovi merkelova povedala ze bud budes pocuvat alebo nebude ziadne slovensko.tak krasne to vsetko od zlosti aj z miklosom rozpredal.
vies ako ta vojna skonci?
plan eu je taky ze europske firmy si tam budu budovat krajinu a chudaci ukrajinci budu robit na tie najmy a robit na zahranicne zadky min po 5 generacii.uz tu bolo hafo clankov ze vojna konci a este teraz ked prisiel trump kazdy cakal ze co bude.nic nebude trump nic nezmeni.
ale este ze je tam rus.skonci to tak ze ukrajina zostane spustosena vojnou pod okupaciou rusov a nikto tam zarabat miliony nebude.rus bude zarabat.
a teraz slovensko.to bude vzdy hladova dolina.vsetke tie sny co niekto ma ze raz bude dobre treba zabudnut.slovensko ide ekonomicky dole.a ziadna politicka strana to nenapravi.ani o 50 rokov.
Naposledy upravil/-a seven549 v 16.03.2025 22:04, upravené celkom 2 krát.
-
seven549
to je len informacia pre vsetkych nie len pre teba.kto chce si to pozrie.to je fsePROCHY603 napísal: ↑16.03.2025 20:26TAK BOLI ALEBO NEBOLI ZASTERKY POVINNE!!!!seven549 napísal: ↑16.03.2025 17:58 https://www.youtube.com/watch?v=x04tkjgQqYI&t=60s
europe unie
predtym to nemali povinne ani nakladiaky. daju sa popozerat aj videa z 50-60 rokov.![]()
![]()
![]()
![]()
Rozhodni sa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], encore16V, Google [Bot] a 45 neregistrovaných