Admin, je toto ešte fórum???

Novinky, problémy a všetky záležitosti týkajúce sa admina

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

katar
Príspevky: 162
Dátum registrácie: 08.10.2008 18:43
Zdieľať na Facebook

Admin, je toto ešte fórum???

Príspevok od používateľa katar »

Fórum je priestor,kde sa pýta a odpovedá.????
Ide o tému Alhambra bufík.
Opýtal som sa ,na problém a chcel som len odpoveď, ale najprv, že sa mi nechce hľadať, potom som lenivec, už sa to preberalo atď.

Ale všetky témy sú už stále dookola a o tom istom, dnešné napr.o tých zlých štartoch sú tu vždy, ked sa ochladí pod 10st. a boli tu už 5000x.
A ak sa treba hrabať v starých príspevkov, tak je fórum zbytočné, treba zriadiť WWW.AUTOPROBLÉM.EU a hotovo,
a tam budú všetky odpovede a príspevky, načo sa stale pýtať a otvárať diskusiu.
admin
Site Admin
Príspevky: 745
Dátum registrácie: 06.05.2008 00:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa admin »

ono by mozno nebolo zle spisat vsetky mozne otazky na vsetky mozne auta a dat to tu niekde oddelene, aby to nemusel niekto dlho hladat...
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

bola snaha ti vysvetlit ze ked sa 100x opytas tu istu temu a egoisticky cakas ze prave tebe vsetci s radostou vysvetlia to co uz 99x pred tebou vysvetlili.... ze to mozno ti ludia nebudu az s takou radostou robit ta zrejme nenapadlo, proste ja a zrejme nikto iny nema naladu 100x napisat to co pisal predtym. PRAVE PRETO TI NA TVOJU OTAZKU BOLA LINKOVANA TEMA KDE SA TOTO DOST PODROBNE ROZOBRALO A AJ TO TI NESTACI !!

v tvojej konkretnej teme som ja bol na zaciatku ticho hoci som ju zaregistroval dve minuty po zverejneni. Hned treti prispevok odvrchu mas linkovanu inu temu z minuleho tyzdna kde som popisal ako ten bufik pracuje, su tam linkovane videa z youtube ako bufik pracuje, ako vyzera, ako ho rozobrat a z coho sa sklada atd.

v dosledku tvojich "vystupov" si bol upozorneny clovekom hned na prvy bod pravidiel fora, aby si si najprv iniciativne pozrel a vlastnymi silami pohladal nieco k tvojmu problemu - co je spravene presne z toho dovodu aby sa veci na fore neopakovali dokolecka.

KEBY SI SPRAVIL ZLOZITU VEC, STLACIL TLACITKO HLADAT, NAPISAL BUFIK A STLACIL ENTER, VOBEC SI NEMUSEL TVOJU TEMU ZAKLADAT PRETOZE HNED PRVY ODKAZ BY TA PRIVIEDOL NA LINKOVANU TEMU.

KUR TOMU ZE BY SI TO MAL RYCHLEJSIE, LAHSIE, JEDNODUCHSIE A PRIJEMNEJSIE AKO VYPISOVAT DESAT MINUT VLASTNY PRISPEVOK, POTOM SA DVE HODINY HADAT V DESIATICH DALSICH POSTOCH S INYMI CLENMI FORA A NAKONIEC VYPISOVAT STAZNOSTI MAJITELOVI STRANKY.

!!! MAL BY SI TO KURWA RYCHLEJSIE A LEPSIE !!!

a este mi prezrad co konkretne chces teraz dosiahnut touto "staznostou" a co konkretne sa ti nepacilo na mojej odpovedi. A co konkretne si nepochopil na tom postupe co som ti napisal s vyhladavanim a CI SA TI ESTE STALE ZDA LEPSIA SITUACIA TAK AKO JE TERAZ NAMIESTO TOHO ABY SI TY [!!!!] POSTUPOVAL TAK AKO SI POSTUPOVAT MAL.

ha?




edit : dakujem neznamemu technickemu systemu ktory moje sproste slovo nahradil slusnym piiiiip. A dakujem adminovi ze si vsima moje "patvary" neslusnych slov a zaraduje ich do automatizovaneho robota :)
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

clovek ver mi, mam galaxy a zboznujem tie auta... ale nejake elementarne zasady by sme mohli dodrzovat VSETCI, zvlast ked su jednoduche... napriklad to vyhladavanie ako som ti popisal.
cubicomp
Príspevky: 4526
Dátum registrácie: 24.02.2007 22:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cubicomp »

v poslednej dobe si vsimam, ze inteligenti, ktory nedostanu odpoved na svoju blbu otazku, ktora tu bola x-krat ale je im poradene aby skusili hladat, tak okamzite zacnu nadavat vsetjym, chcu rusit forum a stazuju sa pomaly aj ficovi :40bd: cudaci, lked sa vam nepaci a neveite sa spravat tak na toto forum nemusite chodit, tie vase nadavky a staznosti tu nikomu chybat nebudy :3c90:
katar
Príspevky: 162
Dátum registrácie: 08.10.2008 18:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa katar »

mp3turbo napísal:bola snaha ti vysvetlit ze ked sa 100x opytas ......POSTUPOVAL TAK AKO SI POSTUPOVAT MAL.

........ "patvary" neslusnych slov a zaraduje ich do automatizovaneho robota :)

Kamárát brzdi , tváriš sa tu ako medicína na všetko, ten tvoj link obsahoval veľké guľové o teplote, kedy sa to zapína a vypína pri zohriatom motore nemáš nič.Píšeš, ako to od 2004 nefunguje atd.
A chcel by som tie tvoje pííííííp sprosté slová , počuť priamo do očí, veľmi silno to tu všetko prežívaš, asi si prehltol manuál všetkých áut, aj tých, čo ešte len prídu.
Dnes tu reaguješ, aký olej a iné sprostosti, to tu nebolo 1000x.
Ty buudeš z Bratyslavy:
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

_

Príspevok od používateľa cicmanec »

.
.

Obrázok
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

> Kamárát brzdi , tváriš sa tu ako medicína na všetko

CHLAPEC NEZVYKNEM REAGOVAT TAKTO ALE : SI TY UPLNE NORMALNY ?!





> ten tvoj link obsahoval veľké guľové o teplote, kedy sa to zapína a vypína pri zohriatom motore nemáš nič.

takze ja chlapec z Bratyslavy ti pre istotu do tejto temy pastnem to co som pisal odslova doslova a co si si urcite precital a v tvojej makovici pravdepodobne spravne pochopil:

[bufik] ...

"nepouziva sa nijako - je to automaticke. Pokial cidlo v motorovom priestore uvazi :) ze je strasna zima, priblizne 8 stupnov a menej, zopne sa a bufik nastartuje automaticky po nastartovani motora priblizne za minutu a pol. Pomaha motoru sa rychlejsie ohriat = setri spotrebu paliva (studeny motor ma neskutocne vacsiu spotrebu ako bufik ktory zozerie na plny vykon priblizne 0.8l za hodinu), rychlejsie a lepsie sa maze cize sa zvysuje zivotnost.

po dosiahnuti teploty vody priblizne 70 stupnov sa bufik prepina na polovicny vykon ; po presiahnuti 80 stupnov sa vypina uplne.

vonkajsie prejavy prace bufika : dym a hukot pri lavom zadnom kolese. Ked sa zohnes pod auto, volnym okom tam uvidis vyvod vyfuku - takej malickej trubky, proste minivyfuk. Pokial ti bufik pracuje, po nastartovani auta budes aj cez zvuk hrkotajuceho diesla pocut hukot duchadla z bufika. Ked auto nastartujes a vypnes zhruba do troch minut, budes pocut hucat bufik ako startujuce lietadlo.

99% sharanov ale ten bufik nema funkcny. Preco to uz je na desat stran... ja som tiez momentalne nefunkcny ale musim to sprevadzkovat do zimy. Bez bufika nezohrejes v mestskej premavke auto na 90 stupnov (=prevadzkova teplota, teplomer kolmo hore) ani po 15km !!!"




ESTE RAZ MI POVEDZ ZE TAM NEMAM NIC O TEPLOTE. Alebo nevies co je 70 stupnov a 80 stupnov? MAS NEJAKE PROBLEMY S INFORMACIAMI O TEPLOTE ?!?!?! a okrem tych informacii o teplote som v danej teme napisal asi desat dalsich veci o tom bufiku.

Stale ti to nestaci?





> Píšeš, ako to od 2004 nefunguje atd.
> A chcel by som tie tvoje pííííííp sprosté slová , počuť priamo do očí,
> veľmi silno to tu všetko prežívaš, asi si prehltol manuál všetkých áut, aj tých, čo ešte len prídu.

ja neprezivam nic, moje sproste slovo bolo prostitutka na pat pismen, zacinalo K a koncilo A. Druhe pismeno bolo U, tretie R, stvrte V. Ja sa netvarim ze som prehltol manual, ja to auto mam a princip prace bufika poznam. A sme sa ti ho snazili vysvetlit ale tusim to bolo marne.





> Ty buudeš z Bratyslavy

ano, som. A ty si odkial, z ustavu pre mentalne postihnutych? V tej teme mas absolutne vsetko plus 10 informacii navyse na ktore si sa ani nepytal.

Ja nechapem co tu robis kovbojku. Vsetky informacie na ktore si sa NEZMYSELNE pytal ti boli podane na zlatom tanieri, bolo ti vysvetlene ze si si ich daleko jednoduchsie mohol najst sam keby si pouzil straznu vezu co nosis na pleciach a ty sa este ides burit ako sa vsetci do teba navazaju.

A mam otazku : cudujes sa?
kiklop263
Príspevky: 671
Dátum registrácie: 26.04.2008 19:45
Bydlisko: BA
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kiklop263 »

... má pravdu: na tomto fóre bolo strašne veľa podobných tém kde bolo napr. 5, 3,8 odpovedí a pod. s z pohľadu uvoľňovania, sprehľadnenia sa určité témy VYMAZÁVAJÚ alebo POPRESÚVAJÚ na príslušné miesta. Uzamykať témy nemá význam nakoľko by to bol po krátkej dobe chaos a pri vyhľadávaní po nájdení určitých príspevkov ešte väčší.

Názov témy: taktiež názov témy by mal byť presný, adresný a malo by mať výpovednú hodnotu o čom bude alebo aká bude-je otázka. Taktiež založené témy ako napr. Alfa 158, pomoc, mám problém, čo stým, pisklavy zvuk, BMW X5 ...... a mnoho ďalších nič nepovedia alebo čo s tým chcel autor povedať. Postupom času sa takéto témy VYMAZÁVAJÚ alebo ak sa to oplatí UPRAVÍ-DOPLNÍ názov témy a ostáva v systéme.

NIE je možné každú tému otvoriť a prečítať a z toho dôvodu sa takéto neadresné témy vymazávajú automaticky.

SAG je tiež moja "srdcovka" a keď niečo potrebujem, hľadám skúšam hlavne goooooooooooogle a rôzne iné formy vyhľadávania a nebudem čakať holuba rovno do huby. Tie 2 české stránky majú tieto autá rozobrané - STAČÍ LEN čítať.
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

jo a co sa tyka napriklad tych uprav a premenovani tem, tak si pozri kolko ich je tu takych co maju hranate alebo normalne zatvorky - ved ludia sa nevedia ani normalne opytat na to co potrebuju :)

ja osobne som za posledny tyzden premenoval a sprehladnil [!!!] minimalne 15 tem. Vidis to hlavne podla tych hranatych zatvoriek, to je moja robota. Pokial sa da, nechavam povodny nazov co napisal autor a pridavam tam nieco normalne podla coho sa ta tema bude dat najst logicky v buducnosti.
katar
Príspevky: 162
Dátum registrácie: 08.10.2008 18:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa katar »

mp3turbo, ešte raz!
A v klude.
Vidím, že tam sedíš a sleduješ to.Mimochodom som normalny.
Utočiť ste začali vy :38eb:
TOTO STE MI POSLALI.

Hľadať si neskúšal, však? Veď načo aj, ešte by si sa niečo dozvedel...

Stačí príspevky od mp3turbo. Pre začiatok napr. toto:

http://forum.autobazar.eu/vw-s.....13443.html

Nie ste prvý, čo som sa na túto vec pýtal, jedni tvrdia, že to v zime ide stále, druhý, preto,že kúrim, tretí, že sa to vypne pri cca:80st.

Ale ja sa pýtam, že mne to asi ostáva vysieť aj keď je motor už zohriaty a nie že mi to nejde, alebo to neodpály.A tam NIKDE NEPÍŠEŠ, prípad, že sa to pri 85st.nevypne a ide to stále??????
Ja sa pýtam, či to je chyba, ak aj pri zohriatom motore na 90st, to stále ide????
Zbehnem z diaľnice,150km/h na pumpu motor zohriaty, a ten bufík, ako vypnem motor pomaly skapína, ale už by mal byť dávno vypnutý???
Tak čo je tam vadné čidlo, alebo termostat,
TOTO sa pýtam.
Ja neviem či to čítate zozadu čo som sa opýtal.Mne to ide asi stále
KAPIŠTO?????

To som sa pýtal, ale s.....e, sa už na to, možno sa to prehreje a odpadne to a dám druhé.

Mimochodom, ja používam Fahrenheit a nie stupne.

Poviem ti, nemám rád tvrdarinu, niekedy sa stane, že o pol roka, sa človek stretne z niekym a zistí, k....a veď toto je ten z tade a tade, dá sa káva a ide debata, atď.

Ale už sa tu nič pýtať nebudem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Témy týkajúce sa Autobazar.EU"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní