Vyvaro 1.9CDTi vyteka nafta z mot. cez prepad po mrazoch
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
maroo33
Založený: 22 február 2009 Príspevky: 11 Nabehané: 48 min
|
Zaslal: So 04.02.2012 10:16 Predmet: Vyvaro 1.9CDTi vyteka nafta z mot. cez prepad po mrazoch |
|
|
| Prosim o radu, mam Opel Vivaro 1995 cc CDTi rok vyroby 2007, najazdenych 165000km, po tychto mrazoch ktore uderli na Liptove -30 st. celzia mi na aute po nastartovani po chvili zacala vytekat nafta z motora cez prepad. Neviem odkial tato hadicka ide, nevidim tam je ukotvena o napravu a smeruje niekde dozdu motora aleboo???? no neviem Potrebujem prosim radu co sa mohlo stat ze cez ten prepad mi unika tak 0.5l nafty pri 10 min. nastartovaneho motora. Dakujem vsetkym za rady.[/b] |
|
| Návrat hore |
|
 |
mhlavaty
Založený: 22 apríl 2005 Príspevky: 4856 Nabehané: 253 hod 56 min Bydlisko: Nové Zámky
|
Zaslal: So 04.02.2012 12:02 Predmet: |
|
|
| Je to jeho úloha,odviesť naftu späť do nádrže.Tej otázke vôbec nerozumiem,treba to urobiť aby to šlo kam má a nie na zem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
abula71
Založený: 08 apríl 2011 Príspevky: 39 Nabehané: 8 hod 34 min
|
Zaslal: So 04.02.2012 12:37 Predmet: |
|
|
| To mate pravdu p.Hlavatý ako vzdy,ale mám pocit ze ten pán nad vami myslel,že tá nafta ide na zem ale zabudol to tam dopisať aspon si to myslim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
maroo33
Založený: 22 február 2009 Príspevky: 11 Nabehané: 48 min
|
Zaslal: So 04.02.2012 08:13 Predmet: |
|
|
| Este raz aby ste ma dobre porozumely. To Vivaro mi asi primrzlo, ta nafta mi tecie cez prepadovu hadicu ktora ide volade zozadu z bloku motora a je ukotvena na dvoch miestach na karoserii a na naprave original uchytkami aby nafta vytekala na zem. Ide o to ze nikdy mi tade nafta nevytekala, teraz sa mi to zda privela za 10 minut ked motor bezi mi vytecie cez tu prepadovu hadicu na zem 0.7 l nafty. Dnes som to odmeral a naftu som chytal do flase. Druhy den auto stoji vo vyhriatej garazi a stale to po nastartovani vyteka, neviem si rady. Ja som si tiez myslel ze ta hadica ma ist spat do nadrze ale tak to nie je, lebo ta hadica aj uchytky su original nikde nevidim kde by mohla ta hadica ist. tak este raz dakujem za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
cicmanec
Založený: 15 október 2008 Príspevky: 18005 Nabehané: 629 hod 17 min
|
Zaslal: So 04.02.2012 08:56 Predmet: _ |
|
|
Určite je to originál, výrobcovia bežne nedávajú vývod z prepadu do nádrže resp. filtra, ale len tak voľne pod auto... _________________ Upozornenie: Moje príspevky môžu obsahovať iróniu, sarkazmus, cynizmus, nadávky a urážky. Ak s tým máte problém nečítajte ich!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
martin BA
Založený: 27 august 2009 Príspevky: 577 Nabehané: 9 hod 49 min
|
Zaslal: Ne 05.02.2012 08:04 Predmet: |
|
|
....ze asi by som s tym isiel rano do oplu alebo tam kde tomu budu rozumiet.podla mna tam bude porucha banalneho typu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|