Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano
Vypisuje Abgas werkstatt!

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Volkswagen fórum
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tomi54

Založený: 28 máj 2009

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 02:37    Predmet: Vypisuje Abgas werkstatt! Odpovedať s citátom

Mám golf IV TDI PD 74 kw., r.v. 2004. Auto bolo pravidelne servisované v Nemecku. Mám ho pol roka. Teraz v týchto mrazoch keď naštartujem a motor sa zohreje na 90 st., tak mi vypíše na displej ABGAS WERKSTATT! a svieti žltá kontrolka. Keď s autom dlhšie pojazdím a potom vypnem a znova naštartujem už to nesvieti. To isté sa znova opakuje keď vychladne. Viem, že to sú vyýfukové plyny a chyba môže byť LS, katalyzátory EGR ventil no mne na VAGu neukáže žiadnu chybu. Jazdím v poslednej dobe len veľmi krátke trasy, môže to mať súvis? Má niekto s tým skúsenosť? Prosím o radu, ďakujem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
laura

Založený: 03 marec 2005

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:11    Predmet: Odpovedať s citátom

nuz preklad das abgas je: vyfukovy plyn, splodina, spalina a werkstatt: dielna, autodielna, garaz, servis...Palubak Ta posiela po analyze vyfukovych plynov z oxidacneho katalyzatora do servisu. Laicky povedane. System vykazuje chybu oxidacie vyfukovych plynov nasledkom nespravnej funkcie/cinnosti niektorej casti spalovacieho systemu...ale ktorej, to Ti nepoviem
tomi54

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak dík, ale toto viem, však som to tam napísal, ja tomu rozumiem čo to znamená. Nemčina mi nerobí problém, keďže som tam osem rokov žil. Ty si mi bohužiaľ dal len preklad. Ale ja sa pýtam na skúsenosti niekoho s touto chybou. Hľádám teda niekoho kto vie poradiť konkrétne...........
Návrat hore
tommy154

Založený: 18 marec 2008

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 07:06    Predmet: odpoved Odpovedať s citátom

Naposledy upravil tommy154 dňa Št 05.08.2010 03:29, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
tomi54

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 07:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Motor ide ako hodinky a ťahá ako guľa. Hľadal som tri dni na nemeckých fórách, a ani jeden prípad nebol čerpadlo. Vždy len Lsonda, katatlyzátor,EGR ventil.... Takže to čo píšeš je podľa blbosť. Nie som nejaký macher do áut, ale čo s tým má spoločné čerpadlo to by ma fakt zaujímalo.
Návrat hore
tomi54

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 07:40    Predmet: Re: odpoved Odpovedať s citátom

tommy154 napísal:
javascript:emoticon('') cerpadlo je problem motor bude klepotat a nebude mat tah tak ze uz len pockat a mozes ho vybrat 17656 tento kod ked vag ukaze tak

17656
44F8
Regulace počátku vstřiku -
- regulační odchylka
Návrat hore
tomi54

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 07:41    Predmet: Re: odpoved Odpovedať s citátom

tommy154 napísal:
javascript:emoticon('') cerpadlo je problem motor bude klepotat a nebude mat tah tak ze uz len pockat a mozes ho vybrat 17656 tento kod ked vag ukaze tak

17656
44F8
Regulace počátku vstřiku -
- regulační odchylka

...keď už, tak o čom píšeš
Návrat hore
tommy154

Založený: 18 marec 2008

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 10:05    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som si neudrel na bruho a napisal som tebe nieco ako niektory ale vlasna skusenost kamaratovy som robil oktaviu ktora je z nemecka z hruba rok dovezena a toto iste to mu robilo minuli tyzden cerpadlo je opravene a okej to iste mu vypisovalo teraz uz ma cz jazyk tak tolko
Návrat hore
vlado1130

Založený: 30 júl 2009

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 10:52    Predmet: Aj ja Odpovedať s citátom

Ydravim.chcem len poradit.Na kamaratovom W.phaeton zacalo pisat presen to iste .na diagnostike sme zistili ze ide o chybu:váha vzduchu.Tak ju skus vicistit alebo skus namontovat novu.mi sme ju precistili a slape uz asik 50000tisic KM.
Návrat hore
tomi54

PríspevokZaslal: St 10.02.2010 11:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem za reakcie, problém je, že neviem kde začať, keďže mne na diagnostike nevypisuje žiadnu chybu.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Volkswagen fórum Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: