431 223
inzerátov
395 744
registrovaných
Pridať inzerát

Vymedzovacie kruzky na disky

   Obsah fóra Auto Fórum AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia
Odpovedať Nová téma
12>
Autor Správa
keys
Založený: 11 október 2007
Príspevky: 115
Nabehané: 3 hod 7 min
Predmet: Vymedzovacie kruzky na disky PríspevokZaslal: 10.04.2010 12:40   
Zdravim,

hladal som na tomto fore dlho a vela no nenasiel som nic co by mi pomohlo.

Mam elektrony na aute. Su vyvazene vsetko, ale predsa pri takej rychlosti kolo 100 km/h mi klepe volant. V pneuservise pozerali disky, tak mali by byt rovne a vyvazene su na 0. A stale to tak robi. uz som skusal aj menit zo zadnej naprvy na prednu... A stale to rovnako klepka. Moze byt problem v tom ze nemam vymedzovacie kruzky a je tam vola mozno takych 2-3 mm?

Ak by ste mi dali nejaky typ, kde sa daju zohnat tie kruzky v okoli PO.
Disky mam znacky AZEV taketo http://azev.com/typ_u_classico.html, cize od vyrobcu asi tazko.

Dakujem za pripevky.
Citovať
nani33
Nová tvár - Trabanto (9)
Založený: 30 marec 2010
Príspevky: 72
Nabehané: 3 hod 53 min
Predmet: hadze to lebo nemas vymedzeny stred PríspevokZaslal: 10.04.2010 13:54   
toto iste som riesil minuly tyzden a to som mal stredovu dieru vacsiu iba o cca 1mm a mal som nove alu.
aspon na predok zozen tie kruzky mozu byt aj plastove.mne dal dva kamarat zo servisu chodia mu spolu s diskami ale samostatne neviem kto predava.tiez by som bol zvedavy
Citovať
lakinooo
VIP člen - Veyron (327)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 15120
Nabehané: 11 dní 13 hod 18 min
Bydlisko: MT
Predmet: Re: hadze to lebo nemas vymedzeny stred PríspevokZaslal: 10.04.2010 13:58   
Kruzky kupis tam kde disky. A samozrejme ze ich tam treba!!!!
_________________
Citovať
tomaas
Založený: 11 apríl 2008
Príspevky: 43
Nabehané: 20 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 15:09   
Vymedzovacie krúžky kúpiš v každom lepšom pneuservise... Či to len ja som ich videl pomaly v každom jednom?
Citovať
x77x
Nová tvár - Trabanto (6)
expert: detailing
Založený: 14 jún 2008
Príspevky: 2960
Nabehané: 1 dní 9 hod 58 min
Bydlisko: PD
PríspevokZaslal: 10.04.2010 15:14   
............. ked som objednaval eslektrony tak mi automaticky dodali vymedzovacie kruzky .............no neviem ci budu mat na konkretny typ elektronu ktory uvadzas v niakom pneuservise, ale na objednavku urcite........
Citovať
cicmanec
Legenda - Ford T (715)
Založený: 15 október 2008
Príspevky: 24452
Nabehané: 3 mes 9 dní 19 hod
Predmet: _ PríspevokZaslal: 10.04.2010 15:18   
...lebo práve stredová diera vystreďuje koleso na náboji a nie skrutky ako by si snáď niekto mohol myslieť. Treba skúsiť predajcov diskov. A nemusia byť ani z PO, dnes už máme aj internet a poštu...
Citovať
herin
Povedomá tvár - Favorito (23)
Založený: 26 jún 2008
Príspevky: 419
Nabehané: 1 dní 12 hod 15 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 17:06   
Ja by som tiež rád vedel kde sa to dá kupiť, kupil som nove elektrony od kamoša a kružky niekde zapatrošil..prehladal som snad 20 internetových predajni s diskami a nikto to nemal v ponuke..ak niekto vie kde by sa to dalo zohnať v BA alebo na nete, tak by som bol povďačný za info..
PS:To čo tu poniektorí píšete že sa to dá zohnať hocikde nie je pravda..
Citovať
Cosmo
Založený: 04 august 2009
Príspevky: 51
Nabehané: 29 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 18:52   
Skús napísať z akej stredovej diery akú stredovú dieru potrebuješ spraviť...

Asi si slabo hľadal..tak napíš SS vieme pomôcť
Citovať
keys
Založený: 11 október 2007
Príspevky: 115
Nabehané: 3 hod 7 min
Predmet: TT PríspevokZaslal: 10.04.2010 18:58   
Tak ja mam stredovu dieru na elektronoch 58 mm . a Na octaviu je potrebna 56mm.
Citovať
dr-yevan
Založený: 28 január 2008
Príspevky: 151
Nabehané: 1 hod 37 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 19:18   
no problém je v hrebeňovom riadení!!!,je ovela citlivejšie ako tzv maticové alebo aj šnekové ktoré sa montovalo hlavne na staršie autá,tam to nevadilo,stačí dať tie podložky aspoň na prednú nápravu,alebo zohnať origo elektróny stými nie sú také problémy
Citovať
Pilotek
Nová tvár - Trabanto (7)
Založený: 05 jún 2008
Príspevky: 775
Nabehané: 4 dní 23 hod 57 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 19:19   
Nema vacsina VW Group aut 57 (uvadzane aj 57,1) mm?
Citovať
keys
Založený: 11 október 2007
Príspevky: 115
Nabehané: 3 hod 7 min
Predmet: a PríspevokZaslal: 10.04.2010 19:54   
Tak ked je 57 moze byt ze ma skoda, ale elektrony mam 58mm.
Citovať
Pilotek
Nová tvár - Trabanto (7)
Založený: 05 jún 2008
Príspevky: 775
Nabehané: 4 dní 23 hod 57 min
PríspevokZaslal: 10.04.2010 20:57   
Este by sa to snad dalo dat vytocit na mieru na sustruhu (silon, hlinikova zliatina).

Len ci ten disk s len o jediny mm vacsim strediacim otvorom ako treba ma miesto (osadenie) na medzikruzok.
Ak nema, snad by sa este dal nasadit na naboj presne vytoceny tenkostenny ocelovy kruzok (pol milimetrovej hrubky).
Citovať
Pilooo
Založený: 21 september 2008
Príspevky: 370
Nabehané: 3 min
Bydlisko: TO
PríspevokZaslal: 10.04.2010 21:25   
www.elektrony.cz

z vlastnej skusenosti spickovy shop, kruzky pridu do dvoch dni kurierom..
_________________
Hyundai driver..
Škoda RAPID fun

Štýl+kvalita+cena = http://www.nabytokmerasicky.sk/
Citovať
judes
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 07 máj 2009
Príspevky: 200
Nabehané: 5 hod 57 min
Bydlisko: okr. N.Zámky
PríspevokZaslal: 10.04.2010 22:10   
Chalani na stránke http://www.centrumkolies.sk/ predávajú disky a sú ku nim aj vymedzovacie krúžky, osobne som u nich kupoval komplet ale treba im napísať alebo zavolať o tie krúžky. Sú tam ochotný ľudia čo vám určite pomôžu.
_________________
Peugeot 407 2.0 HDI sedan bez Fap.
Citovať
Odpovedať Nová téma
12>

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia