"> " />

Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano

VW Golf 1.8 cl - vysoká spotreba

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Volkswagen fórum
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
rlacko

Založený: 03 jún 2010
Nabehané: 3 hod 7 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 09:05    Predmet: VW Golf 1.8 cl - vysoká spotreba Odpovedať s citátom

golf 1.8cl 66kw ľudia porade auto žere ako keby to bol tank z 8 litrou išlo na 13 uz som zúfali vymeneny vstrekovač druha riadiacia jednotka nova lambda káble sviečky vymenené čerpadlo a stále nič keď naštartujem krásne ide ani nedymí a po minúte začne dymet a vypluvat čierny bordel to je tým ze dava veľa benzínu sviečky su čierne ako uhol dakujem za kazdu radu
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VLADY

Založený: 11 september 2007
Nabehané: 94 hod 11 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 10:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja tipujem snímač teploty...Kedže píšeš , že nastudeno je OK aj pekne štartuje ,ale akonáhle sa zohreje tak by malo prestať dávať bohatú zmes , ale tak asi dáva furt dávku ako keď je studený a preto ten dym....Tlak v palivovej rampe je OK?
Návrat hore
rlacko

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 10:33    Predmet: Odpovedať s citátom

no mechanik co to mal povedal ze tlak je ok aj ten snimac teploty no ja mechanik niesom takze neviem ked ten snimac odpojím zistím niečo vyzualne
Návrat hore
scorpi4
moderátor fóra

Založený: 18 júl 2008
Nabehané: 265 hod 17 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 11:00    Predmet: Odpovedať s citátom

scorpi4 napísal:
mna by zaujimalo, ci nieco ukazala diagnostika..lebo pri takomto spravani tam jednoznacne nieco musi byt..
siel by som postupne a od zaciatku...preco tam ide tolko benzinu?cize bude chyba vo vstrekovani paliva..daval si nove vstrekovanie?

toto som Ti napisal do rovnakej temy...vies mi vysvetlit dovod zalozenia novej?mas pocit, ze ked budes mat tri rovnaske temy, bude Ti skor odpovedane?

ak sa to zopakuje, budu z toho vyvodene dosledky..kolega uz duplitnu temu zamkol a dal do kosa..
Návrat hore
VLADY

Založený: 11 september 2007
Nabehané: 94 hod 11 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 11:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyzuálne nie....len ohmetrom odmerať ....je to teplotne závislý odpor.
Návrat hore
rlacko

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom

co sa tyka tych tem tak pardon nevedel som ako to funguje vstrekovanie som daval druhe nie nove lebo je to viacmenej sportka a nove by stalo 10 krat viac na diagnostyke to bolo ale mechanik povedal ze mu ukazovalo len lambdu a ze je to stare auto ze tie jednotky nevedia tak popisat chybu ako novsie vravel nieco o nejakych artefaktoch tak potom som volil kupu druhej riadiacej jednotky ale nepomohlo ani to preto neviem co dalej aj on bol stoho zufali auto jazdi len zere ako tank
Návrat hore
scorpi4
moderátor fóra

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 12:05    Predmet: Odpovedať s citátom

niet nad dobreho mechanika...

hladal by som mechanika, nie "radobymechanika"
Návrat hore
vialle

Založený: 29 september 2010
Nabehané: 37 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 12:26    Predmet: Odpovedať s citátom

vidim že skoro všetko si pomenil a nič sa nezlepšuje, predpokladam že emisiami by si tiež neprešiel.Jedine čo mi napadlo v suvislosti s tvojim problemom je katalizator- zrejme je deravy(nefunkčny) preto riadiaca jednotka dava vela benzinu, lebo lambda sonda stale indikuje chudobnu zmes.Riešenie: vymen katalizator za novy(Bosal 100Euro) a si vysmiaty na povodnych 8L/100KM.Hodne zdqaru
Návrat hore
mhlavaty

Založený: 22 apríl 2005
Nabehané: 253 hod 56 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 02:21    Predmet: Odpovedať s citátom

vialle...myslím že si mimo v problematike a súvis katalizátor,lambda,riadenie zmesy si si vyložil velmi nesprávne.Takže,ak je Kat nie je rozpadnutý a upcháva priechod tak jeho úlohu v tejto veci môžeme úplne zanedbať.
K veci.Je úplne zcestné vymieňať jedno za druhé,a RJ to už je úplne uletené.Tieto veci sa opravujú tak že sa meria a ešte tri krát meria.Tak sa odhaluje čo je v norme a čo je mimo.Až potom príde na výmenu,keď je isté prečo.Že sa tak nedeje a ľudí čo sa z cťou zhostia takejto nevďačnej úlohy pomali niet má svoju príčinu.Riešil som velmi veľa zapeklitých problémov ale tie majú v sebe jednu nepríjemnú záležitosť.Často končia tak,že sa dokonca nič nevymení a preto sa pýtam ako potom.Tri dni prplenia a premeranie všetkého čo existuje až po vzorek na pneu. Po troch dňoch treba vystaviť účet.Nula nákladov,tri dni práce. je to dobré na imidž dielne,na zárobok ani mzda pomocného kopáča.Lebo mechanik je razom posledný hazlí..k čo si dovolil za tri dni "opravy" vypýtať .Nedávno som tu taký prípad mal,zo skorpim sme to preberali.Sú iba dve cesty.Buď priznáte že to bola jedna urvaná kostra (opísal som ho tu,lad vo výfukovom kolene) a budete sviňa v zákazníkových očiach,alebo mu tam hodíte zaplatiť svietenie a kúrenie za tri dni,budete somár na kvadrát a žene dáte desať eur na sobotný nákup.Dnes tieto veci už neriešim a núkajú sa mi denno denne práve odtialto,len poradím ak je záujem.Zarobili všetky dielne v ktorých to doteraz bolo.A ja zadarmo ,no akosi to nejde,a tak nemusím byť ani somár ani sviňa
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Yahoo Messenger
mastik29

Založený: 07 apríl 2010
Nabehané: 33 hod 46 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 06:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Neni nahodou v sani este jeden vstrekovac (sytic)??? Ja neviem ake typove oznacenie motora mas a ani aky system vstrekovania, len podla toho co si tu napisal, tak to bude asi jednobodove, CIS E, mozno, neviem. Ak v tom sani je ten vstrekovac ( ma funkciu ako sytic), tak sa obcas stane, ze ho nezavrie, ostane pootvoreny, napr. koli necistote atd. a proste vtedy teplejsi motor nepojde.
Návrat hore
mhlavaty

Založený: 22 apríl 2005
Nabehané: 253 hod 56 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 07:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Odmeral niekto systémový tlak ? Stačí nepatrná prasklina na regulátore tlaku a palivo za krátky čas začne prenikať hadičkou z regulátora priamo do sacieho a potom už nepretržito obohacuje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Yahoo Messenger
Thomasl

Založený: 04 október 2009
Nabehané: 1 hod 58 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 07:36    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravim ,
mal som podobný problém ,pred pár rokmi ked so také auto kúpil s autoalle...,po meraní spotreba cca 16 litrov,nešlo mi to do hlavy a zistil som ,že teplomer vody ukazuje.cca 60-70 C, to však nebola pravda reálne tam bola asi 40 C,ten teplomer a palivomer u 3 golfov to sú iba detske hračky ,tak som zistil ,že je v prdeli termostat ,bol zaseknutý a velký okruh bol stále
otvorený a sitič atd,,čidlo teploty bolo OK, po vymenení som spadol na cca 10 l,aj to bolo vela tak som robil všetko možné aj nemožné a na nič som neprišiel ,až do zimy ,ked som prezul za zimné z felície 165ˇ70 R13 a letné som mal 205/50R15,,verte -neverte spotreba 7 litrov.,U benzinaka 1,8 66kw
robia spotrebu 3 litre široké gumy!!!!!To je moja reálna skúsenosť,asi tak
Návrat hore
tiesto.nl

Založený: 03 september 2010
Nabehané: 2 min

PríspevokZaslal: Št 23.02.2012 09:37    Predmet: Odpovedať s citátom

skús si pozrieť či nemáš odtrhnuté testenie pod karburatorom..ja som mal presne tento istý problém na 1.8
Návrat hore
rlacko

PríspevokZaslal: Pi 24.02.2012 04:34    Predmet: Odpovedať s citátom

vďaka za odpovede inač ta teplota je ozaj 60-70 ale neprislo mi to divne lebo je zima ale auto kúry normálne a ta spotreba je ozaj taka akú si napísal 16 litrou inač auto nemá problém aj otačky voľnobehu klesnú na okolo 900 keď sa zohreje to čidlo som skusal merat ale nejak sa v tom nevyznám ale odpor dávalo su tam 4 koliky ale fungoval každy s každym ja som tiež uvažoval nad tym ci to nejde na sitič lebo keď auto naštartujem tak asi minútu ide krásne ani nedymí a potom to začne začne dymit a vypluvat cierne chcem sa opytat na tu telotu kto ma take auto zdvihne sa teplota aj v zime na 90 a drzi sa tam
Návrat hore
scorpi4
moderátor fóra

PríspevokZaslal: Pi 24.02.2012 05:00    Predmet:

kazdy by ju taku mal mat..

myslim vsak, ze bolo jasne napisane a pomenovane, co by si mal v prvom rade pozerat...
riesis kopec zbytocnosti okolo, a platis a platis..

ale kazdemu, co chce...
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Volkswagen fórum Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: