VW Golf III 20.16v gti - otackomer-snimac kluky

Diskusia ohľadne vozidiel značky Volkswagen

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

valentinor1
Príspevky: 19
Dátum registrácie: 29.01.2009 08:10
Zdieľať na Facebook

VW Golf III 20.16v gti - otackomer-snimac kluky

Príspevok od používateľa valentinor1 »

zdravim neviete mi poradit kde je napojeny otackomer na golfe3 20,16v.a mam este jeden problem zdochne a nechce nastartovat a na druhi den chiti na supu.dal som novu hlavu rozdelovaca a palec. robi to iste,aj svieckove kable som menil.na pc. neukazalo ziadnu chybu.ked som ho skusal roztiahnut tak naskocilo a zdochlo asi po minute opakoval som to viackrat nastartovalo a a po minute zdochlo.tak som odpojil baterku pockal som chvilu a zas to iste sa opakovalo.tak som zacal odpajat vsetke snimace co to bude robyt s autom len pri jednom malo take priznaky asi je to snimac kluky lebo len vtedy mi zdochlo dakujem za rady.
domco99
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 04.07.2007 20:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa domco99 »

ak by to bol snímač kluky tak auto ani nenaštartuješ...RJ by nevedela kde sa nachadza piest a tym padom nevie kedy vstrieknut palivo ani kedy opalit...skus hladat inde...to je aspon moj nazor
delong
Príspevky: 138
Dátum registrácie: 06.11.2007 23:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa delong »

A to elektronické trafo zapalovania si premeral ? Ak sa zohreje troška motor tak treba osciloskopom sledovať inpulzy.Tento tvoj prípad je zrelý kandidát na takéto meranie.Tipujem 99percentnú úspešnosť na vadné trafo lol Golfi priam vynikajú poruchamy zapalovania lol riešim to skoro každý týždeň lahvôdka :3035:
Napísať odpoveď

Návrat na "Volkswagen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 78 neregistrovaných