309 726
inzerátov
Pridať inzerát

VW autoradio

Obsah fóra Auto Fórum Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy...
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
lumenos

Založený: 30 máj 2007
Nabehané: 2 hod 18 min

Predmet: VW autoradio PríspevokZaslal: 25.06.2012 15:46   
passat r.v. 2009 origo autoradio s navigaciou, vstup na SD karty - ad1-da sa tam niekde dopojit usb? nevyberal som radio...ad 2 ked sa prehrava DVD tak sa da len pri stojacom aute- da sa to nejak "preprogramovat" aby siel aj obraz zajazdy nie len zvuk? dik
Citovať
mastik29
19 : 11

Založený: 07 apríl 2010
Nabehané: 3 dní 18 hod 27 min

PríspevokZaslal: 25.06.2012 16:33   
Pekne, ze mas passat, aj ze mas v nom radio... Ale omnoho viac by pomohlo, keby si napisal ake to radio, jeho nazov, to co tam preblikne pri zapinani, teda ked uz chces sa o nom bavit...

Ale k veci. Myslim, ze tam mas RNS 510, verziu tazko povedat, ale USB slot to samozrejma nema.
Da sa to urobit, teda dorobit, ale to by si si musel kupit Media-in interface MDI pre to radio, teda asi RNS 510. Vtedy by si mal aj to USB. Je to taky kastlik. Pozor, ak by si ho chcel, tak musis kupit priamo pre Passat, lebo pre Octaviu, Golf su tie kastliky o nieco malo mensie. Rozdiel byva v oznaceni toho kastlika, pre Passat by tam malo byt na konci pismenko B, alebo tiez C, no to si este pre istotu niekde over, konkretne pre tvoje auto. Cena cca 100 eur.
Odblokovanim DVD zije mnoho ludi, daj si do google, mozno natrafis na niekoho poblizku. Teoreticky by si to mohol odblokovat aj ty sam, teda nahratim firmware ktory umoznuje sledovanie pocas jazdy, da sa to, len zas to ma aj svoje take specifika ktore ked nepoznas, tak sa ti po prehrati firmware v tom radiu bude vybijat akumulator, zalezi to od gateway aku tam mas jednotku. Preto je mozno lepsie to zverit niekomu kto to robi a ROZUMIE tomu.
To je asi vsetko takto, snad som pomohol.
Citovať
lumenos

PríspevokZaslal: 25.06.2012 17:11   
Dakujem velmi pekne za odpoved, ano pomohol si mi aspon viem kam budu smerovat moje kroky, typ radia este pozriem ozaj netusim
Citovať
fester777
6 : 3

Založený: 19 jún 2009
Nabehané: 2 dní 8 hod 57 min

PríspevokZaslal: 25.06.2012 18:53   
neviem ako u tohoto radia ale naposledy som robil jedno radio s displayom a zaobislo sa to prepojenim jedneho kabliku
Citovať
mastik29
19 : 11

Založený: 07 apríl 2010
Nabehané: 3 dní 18 hod 27 min

PríspevokZaslal: 25.06.2012 19:15   
Ale ono hooodne zalezi na autoradiu. Niektore maju proste kontakt na radicke a pod., no u koncernu to berie info z CAN zbernice (komunikacia).
Tuna clovek vlastne ani nevie o ake to autoradio sa jedna, netoboz o verziu firware v nom. Da sa poradit vseobecne a od toho sa odrazit a hladat dalej. Kedysi, na jednej verzii firmware u tej RNS 510 sa dalo video zapnut pocas jazdy stlacenim dvoch tlacidiel naraz, lenze to bolo u jednej verzie firmware, navyse, potom sa uz nic nesmelo na tom radiu nastavovat (ani hlasitost a pod.), inak "zamrzlo".
Ale vzhladom na obsirnost, komplikovanost, mnoho variacii by som to predsalen zveril niekomu kto sa tym zaobera. Ono, nespravnym pristupom sa daju tuna napachat slusne skody.
Citovať
lumenos

PríspevokZaslal: 26.06.2012 18:12   
ano je to presne ten typ RNS 510
Odpovedať Nová téma

Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy...