Grilujeme a tak

odkazy, linky, videá na tému auto-moto

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

makrela
Príspevky: 2956
Dátum registrácie: 14.05.2010 17:09
Bydlisko: Ta Blava né
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa makrela »

A tento, ako si spraviť pec-gril, zo starej vane ,poznáte?

http://www.modrastrecha.sk/catalog/vend ... /20111120/
Cham
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: 30.01.2009 18:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Cham »

bajo - a to si cyklista :fight:

Ved my, bikeri, mame svoju stravu...

https://www.youtube.com/watch?v=Fvy43QrIW5I
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Poprosím moderátora o upravenie veľkosti fotiek na tretej stránke. Je to roztiahnuté aj na novom dizajne. Ďakujem. Sliny však tečú aj tak. :-\

Moderator hlasi hotovka...
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Hlavne, že to upravuje automaticky... :41c2:
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Aha, tak potom je všetko v poriadku...
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

tie hríby robí aj moja polovica. Len nie v alobale ale priamo na rošte prípaden n agrilovacej platni. Akurát do bnútra sa plní parenica obalená v prošute alebo niečom podobnom. Je to fakt dobrý typ na jednoduchú delikatesu
peterhe napísal:zopár z Trenčína
...... olejom zaliať do hrnca .....quote]

Pethe ak možem poradím Ti. Nikdy, ale nikdy nepoužívaj na grilovanie olej. Olej při grilovaní smrdí a potláča arómu grilovaných špecialitiek. Potom musíš používať tie hliníkové sprepáčenímsračky aby Ti to nekvapkalo na uhlie a nedymilo no hliník je svinstvo a třeba sa mu vyhnúř ak sa dá. Koreniny zarábaj buď do vína alebo piva (čo sa k jedlu viac hodí) alebo jednoducho do vody ak nič iné nie je. Vtedy sa Ti krásne zachová chuť aj aróma a možeš smelo grilovať priamo na rošte. Navyše mnohé masá majú vlastního tuku dostatok a kuracie prsia, ktoré sú suché (či s olejom alebo bez) a keď ich pácuješ v šťave z vína/piva, nasiaknu a sú šťavnatejšie ;-)
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Nerieste kraviny, novy dizajn tie obrazky zobrazoval dobre...

Velkost som zmenil, fajka zhasla...
foter
moderátor fóra
Príspevky: 11338
Dátum registrácie: 28.07.2008 20:32
Bydlisko: East
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa foter »

bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

takto si to rozbalil hned na uvod dovolenky ? :4090: :40bd: :40bd:
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
foter
moderátor fóra
Príspevky: 11338
Dátum registrácie: 28.07.2008 20:32
Bydlisko: East
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa foter »

Už sme docestovali, vybalili a relaxujeme... lol

Návrat na "Na pobavenie ;-)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní