terano 2 alebo pajero wagon????

Diskusia ohľadne vozidiel značky Nissan

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

hyzik
Príspevky: 49
Dátum registrácie: 08.02.2009 10:54
Zdieľať na Facebook

terano 2 alebo pajero wagon????

Príspevok od používateľa hyzik »

ahojte mal by som zajem kupit niektore z tychto aut nissan terano 2 (2,7)
alebo mitsubishi pajero wagon (2,8) obydve su to naftove motory mate niekto nejake skusenosti??Načo si mám dat pri kúpe pozor ???Dík moc
JANOMA
Príspevky: 33
Dátum registrácie: 28.09.2008 17:07
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa JANOMA »

Mám Terrano II.,2001 2,7TDI ,260000km,a zatiaľ som spokojný,spotreba cca 10 l a to jazdím viac v meste na krátke vzdialenosti,je to jednoduché auto,rozvod ozub.kolami,motor nezničiteľný,nedymí,nežerie olej,málo elektroniky, nemá úzávierku diferenciálu,čo veľa ľudí kritizije,ale samosvorný diferenciál je v bežnej prevádzke ako je sneh a blato skôr výhoda,samozrejme pokiaľ jazdíš v ťažšom teréne,kde máš veľké kríženie náprav,tak uzávierka chýba.Pajero 2,8 TDI má veľlmi dobrú povesť+uzávierku dif, takže myslím ,že ani v jednom prípade neurobíš chybu. Pri kúpe každopádne vyskúšať 4x4 a redukciu,aj pri maximálnom vytočení,aby ti nič nepraskalo v homokinetických klboch,funkčnosť volnobežiek,aby nebola vyťahaná náhonová reťaz vpredu,býva prasknutá u novších modelov plastová trubka nad termostatom,zvykne šmýkať spojka-choroba Terrán,ale s tým som nemal problém.Výhoda je dostatok aút z Anglicka na ND.
girman
Príspevky: 399
Dátum registrácie: 24.12.2007 10:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa girman »

tiez rozmyslam o tychto autach ale bez spz len tak na blaznenie....ide oto co od auta cakas..ked chces pravy off road tak zober kratke pajero 2,8td alebo naj by bolo PATROL to je uz ale inde...urcite aj terano je faj vozba..skus sa previezt na obidvoch a uvidis co ti viac sadne
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

ak potrebuješ auto do terénu, tak z týchto 2 ber to Terano. Vagon je ťažký a v teréne nemotorný a na ceste to tiež nie je sláva. Pri kúpe OFFu je dôležité dobre zvážiť, na aký účel to auto kupuješ. Ak len preto, že sa Ti jednoducho páči, tak je to jedno a kúp to, ktoré jednoducho chceš.
hyzik
Príspevky: 49
Dátum registrácie: 08.02.2009 10:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hyzik »

nepotrebujem auto na nejaky tazky teren klasicka polna cesta trosku viac do kopca. Mame chalupu v myjavskych kopaniciach a ked v zime nasype moc snehu tak z obycajnim osobakom z predním nahonom sa tam nemame sancu dostat! Ja myslim ze bude fakt najlepsie ak si sadnem do obydvoch a povozim sa na nich.
sadlo
Príspevky: 122
Dátum registrácie: 18.04.2008 10:55
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sadlo »

Pajero je krajšie ale drahšie.
JA som kúpil Terrrano II pred rokom a pol a jedine spokojnosť. Obrovský úžitok. Mám to auto vyslovene rád.
Napísať odpoveď

Návrat na "Nissan fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 53 neregistrovaných