Suzuki SX4 1,6 DDis auto nemá výkon

Diskusia ohľadne vozidiel značky Suzuki

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Maros7
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 09.10.2007 18:37
Zdieľať na Facebook

Suzuki SX4 1,6 DDis auto nemá výkon

Príspevok od používateľa Maros7 »

Chcel by som sa informovať, či nemáte náhodou niekto skúsenosť s tým že auto nemá výkon. Mne sa to stalo potom, čo sa mi vytiahla hadica na prívod vzduchu do turba. Problém som odstránil, sem-tma auto malo výkon, sem-tam nie. No teraz ho nemá stále. Ide ako hladký diesel. Na diagnostike vypísalo ventil plniaceho tlaku, ten sa skontroloval a bol funkčný(údajne). Potom bola aj kontrola EGR ventilu, ten je taktiež v poriadku. Poraďte, už neviem čo mám robiť. Ďakujem.
mhlavaty
opravy & diag
Príspevky: 24976
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Bydlisko: Nové Zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Nevenujem sa týmto autám vo väčšom merítku preto nemusím mať pravdu.Prednedávnom som si všimol tiež u Suzuki že ak padol do núdzového stavu,tak v ňom ostal až do výmazu chyby.Teda nie ako u napr group kde stav pominie opätovným zapnutím zapalovanie.Kedže nosím VCDS group diagnostiku stále sebou tak som cez menu určené pre ostatné OBD značky mimo group urobil výmaz a auto opätovne išlo.Preto je možné že napriek odstráneniu vady budeš výmaz potrebovať.
Maros7
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 09.10.2007 18:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Maros7 »

Na diagnostike ukázalo ventil plniaceho tlaku. Ten skontrolovali a vraj je funkčný. Chybu vymazali, lebo sa jednalo o dočasnú chybu. Vtedy to auto sem-tam malo výkon, sem-tam nie. Potom, čo sa problém opakoval, išiel som na diagnostiku do Suzuki a tam mi nenašli nič. Nechcem tam ísť znovu, lebo sa bojím že zaplatím, aj tak mi chybu nenájdu. Teraz je auto stále bez výkonu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Suzuki fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný