Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano
splynovač KOLTEC

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> LPG, CNG - Hybrid
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
paul999

Založený: 17 jún 2009

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 11:12    Predmet: splynovač KOLTEC Odpovedať s citátom

Poznate niekto tento typ splynovača Koltec EGI VG 392 je to holandsky splynovac je namontovany v mojom aute subaru legacy, ktore som kupil z Belgicka servis ale co som nasiel je iba v CR v Prostejove, Novy Jicin a tak... Volal som im, ale nikto nemeni membrany, keby bolo treba, ale holandania ich maju jeden servis, ktory som kontaktoval tam cesi menia iba cely reduktor, co je dost velka palka a membrany mi holandan posle za 45 eur. Len potom ich vymenit je k tomu ja s fotkami postup na ceskej stranke, lebo v servise to nechcu, keby som ich doniesol nie je tu niekto schopny, ktory by ich vymenil?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
andy.gee

Založený: 10 jún 2009

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 02:01    Predmet: lgp Odpovedať s citátom

poslal som ti SS
Návrat hore
paul999

Založený: 17 jún 2009

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:29    Predmet: Koltec Odpovedať s citátom

diky za tip, volal som mu vyzera byt ozaj seriozny bol by to schopny urobit len je to daleko, lebo ja som z PD. Ak ma niekto vseobecne radu ako sa prejavuje ked odchadzaju membrany na splynovaci? Lebo moj problem je neviem ci to moze byt membranamy, ze na volnobehu mi ide krasne na plyn, ale aakonahle stlacim prudko plyn z volnobehu mi to trhne tak streli a az potom vyleti plynulo do otacok, co mi na benzine voebc nerobi moze to byt membranamy, ci na co to tipujete. dakujem za rady
Návrat hore
thorus

Založený: 26 október 2009

PríspevokZaslal: St 17.02.2010 09:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Vieš to je ťažko povedať, podľa mňa ak sú poškodené membrány, je tam aj istý únik plynu. Mne sa poškodila membrána a začal mi zo splyňovača silno unikať plyn až doslova vytekať. Môžeš to mať len zle zostavené, preto ti to trhá a striela. Alebo ešte môžeš mať nečistoty v splyňovači. Skús pozrieť, či tam nie je nejaká čistiaca skrutka a vypustiť to von.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> LPG, CNG - Hybrid Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: