Skoda Felicia diesel - montaz autoalarmu

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

diessel
Príspevky: 14
Dátum registrácie: 18.11.2010 16:31
Zdieľať na Facebook

Skoda Felicia diesel - montaz autoalarmu

Príspevok od používateľa diessel »

Potrebujem poradit pri montazi autoalarmu keetec ts 10 do felicie, ako treba zapojit rele? vdaka ak mate fotopostup, alebo len opis, sem s nim :28b7:
carbi
Príspevky: 173
Dátum registrácie: 28.02.2010 09:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa carbi »

za sumu toho alarmu mas komplet nove pneu.alebo nieco ine ved feldy sa nekradnu hadam uz 10 rokov...
diessel
Príspevky: 14
Dátum registrácie: 18.11.2010 16:31
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa diessel »

Cudovali by ste sa, ze aj dnes sa najdu individua, co si myslia, ze aj v sto rocnej felde sa schovavaju "miliony". Jedneho krasneho rana som nasiel zamok na cucky.. Tak preto alarm. Ocenil by som rady, a nie otazky typu naco ti je alarm. Ked ho raz dakto dava, asi vie preco.
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Nehnevaj sa na nikoho za žiadnu odpoveď....pretože z Tvojej otázky ťažko niečo vydedukovať...jaké relé kam chceš pripájať...Ak sa zreteľne vyjadríš poradím Ti možno ak budem v obraze...
Ak myslíš relé imobilizačné aby pri aktivácii alarmu dačo odpojilo...tak to záleží len na tebe...či Ti stačí odpojiť len spínanie štartovania a teda stačí rozpojiť plusku či už vstupnú alebo výstupnú priamo ako idú káble do spínačky ....alebo chceš odpojiť palivové čerpadlo alebo chceš odpojiť vstrekovacie čerpadlo... Vždy to je zväčša malý problém pre zlodeja ale väčší pre majiteľa ak sa dačo pokašle. Zapoj alarm na trvalú plusku a plusku od kľúča a plus má v sebe otrasové čidlo a pripoj dverové spínače a nešpekuluj viac. Ak to má origo immo továrenský tak to aj tak nikto kradnúť nebude a aby to vyplašilo zlodeja čo rozbije okno na to to stačí.Pár krát som také riešil....relé zblblo alebo aj alarm samotný nikto nevedel kde ho predošlý majiteľ strčil schoval zamaskoval zapojil a len terajší majiteľ hlava v smútku on sa ponáhla musí ísť autom a auto neštartuje ....A ja jak blbec rozobrať polku palubovky aby som po pol dni došiel k tomu že samotné immo relé strčené v podbehu a káble naťahané pod kobercom a k nádrži k čerpadlu....
oco13
Príspevky: 17842
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Práve včera chlapec zlomil kluč od Feldy , tak som vytiahol zo skrine duplikát a - neodišiel som.Po hodine pátrania v celej elektrike som prišiel na to že tá mrcha má immo v klúči. Inak mám ju (teraz už chlapec) v naozaj cukríkovom stave , bez hrdze a napriek tomu ju ani nezamykám. Asi v Nitre sa Feldy naozaj nekradnú . Alarm prudko neodporúčam , lebo práve "keetec" v Peugeote mi robil to že auto vždy po natankovaní sa zamklo a začalo vrieskať na celú pumpu. Hanba na celú dedinu . Takže za mňa zahoď alarm do žihlavy a oprav za 2eurá zámok. Aj tak si myslím , že ti ho pokazil závistlivý sused :40bd: :40bd: :40bd: :40bd: :40bd:
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
hnr
Príspevky: 765
Dátum registrácie: 14.02.2009 03:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hnr »

Domontovany lacny alarm-imobilizer ako fakt viac prekvapi majitela ako zlodeja. V čine asi nemaju take rozsahy teplôt ako tu. Lebo prekvapenia prichadzaju pod -10 alebo ked je nad 30 a potom alarm ochrani auto aj pred majitelom.
Napísať odpoveď

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 34 neregistrovaných