411 771
inzerátov
387 326
registrovaných
Pridať inzerát

Skoda Fabia - zamky dveri

   Obsah fóra Auto Fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
fifo1109
Založený: 08 marec 2009
Príspevky: 9
Nabehané: 33 min
Predmet: Skoda Fabia - zamky dveri PríspevokZaslal: 09.11.2011 15:50   
Zdravim niekto chcel ukradut fabiu a pri otvarani poskodil predny lavy zamok takze po zasunuti kluca nejde otocit + znicil uzamykanie volantu. Kedze auto nema central musim otvarat cez spolujazdcove dvere.
Chcem sa opytat ake najlacnesie riesenie by v tomto pripade bolo. Da sa kupit len jeden zamok stym ze mi ho prisposobia na moj kluc alebo treba vymenit vsetky zamky ? To sa mi moc nechce pretoze by to bolo viac ako 100eur. Dakujem
Citovať
patko1
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (129)
Založený: 03 december 2007
Príspevky: 4318
Nabehané: 11 dní 3 hod 57 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 16:25   
na tvojom mieste skacem dva metre ze ti tú embéčku neukradli a nie ze 100e za vymenu zamkov by bolo vela. Kup si sadu z vrakoviska alebo objednaj len zamky ktore ti poskodili (ano daju sa objednat) Tych 100eur s robotou liznes len tak tak kazdopadne v oboch pripadoch si myslim.
Citovať
fifo1109
Založený: 08 marec 2009
Príspevky: 9
Nabehané: 33 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 16:33   
fabiu sa nepodarilo ukradnut koli zabezpeceniu constuct.
Kedze som student peniaze moc nemam takze sa snazim usetrit kde sa da.
Takze mam ist do servisu a objednat jeden zamok ktory mi prisposobia na moc kluc ? Cena bude za jeden zamok okolo tych 100eur ?
Nasiel som aj toto http://nahradne-diely.autovia......a-17-61871
ale teraz vazne nemam predstavu co stym. Je mi mozno zbytocne kupovat cely mechanizmus, neda sa len vymenit konkretne len ten zamok do ktoreho sa dava kluc ? Mohlo by to byt lacnejsie ako cele zariadenie. Ale vazne nemam predstavu ako to funguje. Dakujem
Citovať
patko1
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (129)
Založený: 03 december 2007
Príspevky: 4318
Nabehané: 11 dní 3 hod 57 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 16:38   
keby chceli tak ti ju zoberu a mozes mat aj 10 construktov. To co si tam dal link by ti bolo tak na dve veci, cize na prd. Vidim ze absolutne sa nevyznas tak chod do autorizaku a oni ti aspon vysvetlia co potrebujes a myslim si ze ten zamok a spinacka co potrebujes by sa mohli zmestit oba do 100eur. Vcera som objednaval origo vo Forde na mondeo 2005 komplet sadu zamkov s dvoma klucmi za 160eur
Citovať
Založený: 01 január 1970
Príspevky:
Nabehané: 0 min
Predmet: info. PríspevokZaslal: 09.11.2011 16:45   
nazdar.mas v kluci dialkove alebo iba klasicky bez dialky?ten zamok sa da opravit.odkial si?
Citovať
fifo1109
Založený: 08 marec 2009
Príspevky: 9
Nabehané: 33 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 16:56   
pavolsuliga: nie, je to klasika bez dialky a bez centralu.
Bratislava.

Chceli ale nepodarilo sa, ukradnut sa da vsetko ale construct urcite zvysi cas na ukradnutie co v mojom pripade bolo stastie. Keby tam nebol uz som nemusel mat auto.
Pytam sa preto lebo sa fakt nevyznam. Takze ina moznost nieje ako teda skocit do servisu. Myslel som si ze zamky si zozeniem sam a dam si to tam len namontovat. Ale asi som sa mylil. Dakujem za radu.
Citovať
pedro727
Nová tvár - Trabanto (16)
Založený: 22 marec 2009
Príspevky: 465
Nabehané: 4 dní 6 hod 20 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 19:14   
mám jeden doma LP z fabie 1 ale je tam vadný mikrospínač.ale keď nemáš centrál myslím že by to nemalo vadiť. neviem čo povedia skúsenejší na tomto fóre či to vadí alebo nie. inak moja posledná oprava v servise bola kvôli tomu zámku ktorý nieje poškodený iba mi zamykalo dvere teda stačilo vymeniť ten mikrospínač za cca 3-4 € a oni menia zámok. inak cena v škodovke je 103€ bez DPH teda toho môjho.
Citovať
PROCHY603
Povedomá tvár - Favorito (41)
Založený: 11 február 2008
Príspevky: 3008
Nabehané: 15 dní 6 hod 13 min
Bydlisko: BLAVA
PríspevokZaslal: 09.11.2011 20:13   
Potrebujes len vlozku-fabku. Zozen si fabku-zamok z vrakoviska a ti to prisposobim na tvoj kluc.
Citovať
fifo1109
Založený: 08 marec 2009
Príspevky: 9
Nabehané: 33 min
PríspevokZaslal: 09.11.2011 20:14   
dik moc, skusim teda skocit do servisu popripade sa opytat ci sa to neda opravit. Otvoril to cez original skoda kluc ale s rovnou drazkou v strede, zalomil sa mu v zapalovani. Takze ako lahko sa da otvorit .
No uvidime ale dakujem.
Citovať
PROCHY603
Povedomá tvár - Favorito (41)
Založený: 11 február 2008
Príspevky: 3008
Nabehané: 15 dní 6 hod 13 min
Bydlisko: BLAVA
PríspevokZaslal: 09.11.2011 21:23   
Opravit sa to da!!!

Novu fabku zamok-vlozka kluca vodicove dvere ti objednaju v SKODA servise presne na tvoj povodny kluc. Nemusis menit vsetky zamky na aute.!!!

2X zamok dveri,spinacka,nadrz.

Koncernove auta SKODA,SEAT,AUDI,VW sa daju velmi lahko otvorit. Navod sem nedam.
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum