Skoda Fabia II 1.2 TSI buchajuci privod paliva na volnobehu

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

roman-a
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 26.04.2015 22:40
Zdieľať na Facebook

Skoda Fabia II 1.2 TSI buchajuci privod paliva na volnobehu

Príspevok od používateľa roman-a »

Ahojte, uz treti rok mam problem s buchajucim privodom paliva na volnobehu - bez plynu. Akonahle pridam otacky, tak buchanie uplne prestane. Ak pustim klimu tak sa buchanie trochu znizi.
Problem je celkom rozsireny, v servise mi to opravovali uz 3 krat. Naposledy vo stvrtok tam dali novu vystielku, ale po par dnoch to bucha znova. Podarilo sa niekomu tuto zavadu uplne odstranit?
Skusal som hladat prislusnu temu to na forach, ale nenasiel som. Nechce sa mi verit ze sa to tu uz neriesilo. Vdaka za odpovede.
marian369
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 08.01.2008 15:28
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marian369 »

Ahoj Mam 1,2 tsi a obcas sa to ozve. tiez mi to servis riesil vystielkou. zatial som nepocul o inom riesení.
66QUATTRO
Príspevky: 668
Dátum registrácie: 19.01.2010 19:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 66QUATTRO »

Podobný problém nevedeli na 2 x odstrániť v autorizáku kde to stále len zatlačili do úchytu z ktorého sa to uvoľnilo po pár hodinách/minútach. Vyriešil som to natrvalo podložením rozstrihnutého kúska duše z bicykla obalením tých prívodov a stiahnutím rýchlospojkami od vtedy pokoj. A že neostala ľudová tvorivosť ´´embéčiek´´ , trochu hanba... no keď nič horšie...akurát že u 1,2 TSI asi toto nebude nosný problém....
Pre ostatných ktorí hľadajú radu sa to prejavuje zvukom ako keby na voľnobeh auto bolo diesel a nie benzín..a prívody sa nachádzajú vpravo z pohľadu vodiča pod čelným oknom...
roman-a
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 26.04.2015 22:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa roman-a »

Dnes mi auto znova zobrali do servisu a slubili kreativnejsiu opravu tak uvidim. Kedze som myslel ze opravu v minulosti iba odflakli tak som to tentokrat riesil cez sefa servisu. Podla toho co mi povedal(a podla toho co som sa docital na inych forach), problem je v tom ze skodovka o probleme vie, ale riesenie ktore predpisala autorizovanym servisom pri zarucnej(bezplatnej) oprave nefunguje. Vsetci vedia ze riesenie nefunguje, ale kedze skodovka to papierovo "vyriesila" tak ich to nezaujima. V servise sa mi stazovali ze ludia chodia az kym ich to omrzi, alebo kym sa to nejakym zazrakom nepodari opravit. Vacsina ludi to opravila az takym domacim riesenim(do ktorych sa servisu nechce). Osobne to neviem pochopit, taky maly problem a tolko starosti vie narobit. Aspon ze je to jediny problem za skoro 4 roky.
@66QUATTRO vdaka za odpoved, to skusim ak sa im to znova nepodari vyriesit v autorizovanom servise. Piatykrat to do servisu kvoli tomuto problemu uz davat nebudem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 41 neregistrovaných