Seat Leon ST X-PERIENCE 2.0 TDI CR DSG 4x4 2015

Diskusia ohľadne vozidiel značky Seat

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

andrejmp
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 22.09.2013 14:17
Zdieľať na Facebook

Seat Leon ST X-PERIENCE 2.0 TDI CR DSG 4x4 2015

Príspevok od používateľa andrejmp »

Zdravim.
Mám doma škoda superb 2.0 TDI 2007 Elegance ale chcem si kúpiť niečo čo mi poslúži najbližšie 4 roky a možno aj dlhšie uvidíme. Blúdim všade hľadám ale nove auto nechcem chcem jedine predvádzačku u ktorej už klesla cena ale samozrejme aby tam bola aká taka výbava. Pozeram Audi A4, Škoda superb alebo W. Passat Tieto značky by som možno bral ale nekúpim to v takej výbave ako práve tohto Leona. Možno to príde len mne ale skúste posúdiť aj vy a poradiť čo by ste robili a ako cestou išli.
http://seat-leon.. porusenie pravidiel.

Info načo auto potrebuje:
Autom chcem jazdiť do zahraničia takže dialnice určite disel.
Ročny nájazd okolo 40 000 až 50 000km.
Záleži mi dosť na pohodli (toho sa bojím hlavne u Leona či tam to pohodlie aj bude nakoľko mám superb a tam to je fakt že krása sa voziť)
Hlavny dôvod vyvarovať sa samím podvodníkom a stáčaniu Km a starať sa pekne krásne o svoje autíčko hoci na úkor straty ceny preto chcem aj predvádzačku čo to už auto stratilo.
Plánujem rodinu a preto aj ten kombik.

Dik za radu hlavne ku tomu Leonu ST ;)
andrejmp
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 22.09.2013 14:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa andrejmp »

Takže 508 mám vylúčiť ? Kamarát mi ju odporúčal že maju teraz dobre motory. Ale keď píšeš že pohodlie 0 bodov hoci z vonku sa mi zdá krásna :) No keď je Leon to iste ako Okctavia RS tak tiež by to nebola asi dobrá voľba nakoľko fakt pohodlie na dlhú trasu je v tom biedne. Fakt, že sa rozhodnúť a byť spokojný je ťažké.
marko2
Príspevky: 1380
Dátum registrácie: 28.11.2014 22:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marko2 »

ale lubo neni to az take strasne v tej 508.sedadla maju dobre tvarovane a musis uznat ze grupa je oproti tomu tvrda doska.mne sa 508 celkom paci aj tvarovo aj interier je fajn.lubo posed si v leone 3 hodinky a mas o zažitok postarane.rovno možeš ist na marodku s chrbticou. :d :D to je strasna haraburda co sa konfortu tyka.
elauato
Príspevky: 254
Dátum registrácie: 26.09.2013 13:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa elauato »

je to octavia scout, mal som to požičané v lete na víkend. chrbát ma v tom bolel už po nejakých 100 km, za cenovku okolo 30 litrov mi to prišlo nepredajné. za tie prachy kúpiš napríklad 1-2 ročné céčko, čo je vozenie o tri triedy inde. vlastne ktoré koľvek auto zo strednej triedy bude úplne inde.
braga
Príspevky: 1982
Dátum registrácie: 26.10.2009 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa braga »

andrejmp - vidim ze si prikladovy koncernista / teda chces jedine auto od W..../ ale ak hladas pohodlie preco sa nepozries aj po niecom inom , inac zo Superba presedlat na Leon -no neviem podla mna zla cesta , ak chces pohodlie poobzieraj si taky MB triedy E a potom budes hovorit o komforte
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Keď som sedel v Superbe, zdalo sa mi to veľmi tvrdé. A vieš, prečo? Lebo som zvyknutý na hydractive od Citroenu a v porovnaní s HOCIKTORÝM iným autom, ktoré má klasické tlmiče, sú iné autá tvrdé, nekomfortné. Odporúčam Citroen C5, u ktorého padá cena extrémne rýchlo - pre človeka, ktorý chce kúpiť predvádzačku, je to ideálna kúpa :-)
keko535
Príspevky: 423
Dátum registrácie: 16.07.2006 22:17
Bydlisko: Trebisov
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa keko535 »

Určite by som volil Mercedes. ..ja som mal predtým Mercedes a teraz mam opäť Mercedes rok 2012 C komb za tú cenu ako dáš za Leon máš krásnu E triedu.
andrejmp
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 22.09.2013 14:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa andrejmp »

Pravdu povediac všetko pozerám ale mercedes som nejak preskakoval :) Musim sa asi poňom poobzerať. Dik za rady ohľadom seatu som čakal aj názor, že to bude hrozne tvrdé a keď mám ísť natom 1300km tak to by ma asi trafilo. Inak na spotrebu nepozerám rád si zajazdím rýchlo tak isto aj superb ked je možnosť ide vždy okolo 180 samozrejme tam kde to je povolene ;)
Škoda toho seatu pozdával sa mi na fotkách hoci som ho osobne nebol ešte skúšať ale čo som sedel fakt v RS tak bude to iste si myslím.
Inak je tu ešte voľba kúpiť BMW Radu5 len tam je zasa to že auto už bude mať aj 3 roky... za taku cenu neviem či by bola správna voľba do toho ísť. Uznajme platíme si len za značku hoci keď som sa v tom vozil so superbom to porovnať nemôžem :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Seat fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných