Seat Ibiza - ťažké otváranie vodičových dverí

Diskusia ohľadne vozidiel značky Seat

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

thomasneverland
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 17.06.2020 07:57
Zdieľať na Facebook

Seat Ibiza - ťažké otváranie vodičových dverí

Príspevok od používateľa thomasneverland »

Ahojte, mám Seat Ibizu 2005 a vždy keď nastupujem tak dvere vyžadujú strašnú silu na to aby som ich otvoril. Zvnútra nieje problém no zvonka musím dosť silno zatiahnuť.
scendo
Príspevky: 343
Dátum registrácie: 04.11.2017 23:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa scendo »

A skusal si sa vobec pozriet kde to drhne, ci idu tazko panty, ci nieje deformovana tesniaca guma po obvode a ci niesu dvere vychylene a ci dosadaju presne na svoje miesto a na zamok. Z toho co pises nieje ani zrejme ci tazko ide smotna klucka, ci dvere v celom rozsahu alebo len tych par cm ked dovieraju na tesnenie. Hadam ked si k tomu sadnes a sledujes tak by si mal vidiet co kde prekaza. Zatvaraju sa v pohode lahko? Skus trocha upresnit co konkretne ide tazko.
Ak nad prispevkom svieti moje meno, bol by som rad aby bol text vo forme v akej som ho napisal, JA! Ak ho zmenis, prosim... ale hod tam o tom info.
thomasneverland
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 17.06.2020 07:57
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa thomasneverland »

No takže takto. Dvere samotné nejdú ťažko. Len na samotnú kľučku treba veľkú silu aby sa dvere otvorili. Dvere dosadajú tak ako majú a hýbu sa ľahko len tá kľučka síce ide vytiahnuť no na konci treba priam trhnúť aby sa otvorili. So zatváraním nieje problém
seven549
Príspevky: 7880
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

treba vybrat zamok lepsie povedane fabku a pod nim je lanko ktore sa nasuva na take drazky klucky.s podstate sa s tym steluje v akej polohe potiahnutia sa maju dvere otvorit.lanko sa ti natiahlo treba to troska doladit.ma to byt v polovici drahy.nastudovat navod ako vybrat zamkovu cast.jedna chyba a bude to uz blbnut alebo sa zlomi kolik ktorym sa to mechanicky odomyka zamyka.je rovnaky ako na octaviu 1 za 3,50e v skodovke.
Napísať odpoveď

Návrat na "Seat fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný