Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano
roztec

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
triangularis

Založený: 13 júl 2009

PríspevokZaslal: Po 08.02.2010 09:00    Predmet: roztec Odpovedať s citátom

zdravim. chcem sa spytat ci by mi nevedel niekto poradit kde by sa dala zohnat za rozumnu cenu podlozka na zmenu roztece zo 4 dierovej na 5 dierovu...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lakinooo

Založený: 17 apríl 2008

PríspevokZaslal: Po 08.02.2010 09:19    Predmet: Re: roztec Odpovedať s citátom

Super tema....
nabster999

Založený: 27 máj 2009

PríspevokZaslal: Po 08.02.2010 09:23    Predmet: Odpovedať s citátom

vyber si ine disky ktore mas v rozmeroch vyhovujucich tvojmu autu, mi nechci povedat ze sa nedaa.....a neries tu ziadne podlozky!
laura

Založený: 03 marec 2005

PríspevokZaslal: Po 08.02.2010 09:52    Predmet: Odpovedať s citátom

no toto uz tu bolo, najdi podla klucoveho slova tuto temu...ale tento postup je to posledne, co by mal niekto riesit...menit roztec podlozkou v dnesnom svete ... mas mnozstvo moznosti na zakupenie diskov v roznych cenovych a kvalitivnych urovniach, ale Ty chces podlozku??Na com chces usetrit?Na svojej bezpecnosti a bezpecnosti ostatnych??Myslis si, ze podlozticka medzi nabojom a diskom netrpi pri prenose krutiacich momentov, obvodovych sil a zrychleni???Ze tie skrutky, ktorych tam na jednom zavese a podlozke budes mat devat, z toho styri v naboji a pat v disku namahane na strih zlepsia silu a tlak uchytu?lebo je ich tam devat?... Ta podlozka bude mat znacnu hrubku, aby si tam napratal dlzku nadstavovacej skrutky, to tiez asi nezlepsi stabilitu a jazdne vlastnosti vozidla, zvysit rozchod, nie je to ako dat sirsi plast, resp.disk...Kup si druhe disky, ci uz starsie , alebo nove, stvordierovych diskov je trhu kopec...Ale to je len moj nazor...
siracisko

Založený: 08 december 2005

PríspevokZaslal: Po 08.02.2010 10:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Dobre si prečítaj čo Ti napísal "Laura".Radšej vymeň komplet náboje ak sa to dá a je Ti to finančne dostupné.
Návrat hore
01Eagle

Založený: 10 september 2006

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 02:36    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tak ako laura pise mal som podlozky 2cm v predu a 2,5 cm vzadu na fave ...... kazdy rok vymena capov......po roku a pol vymena oboch poloosy..8000sk...........kazdy sa uci na vlastnych chybach ......... vzadu pohoda........ ale to auto vyzeralo po pizzi
Návrat hore
triangularis

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:33    Predmet: Odpovedať s citátom

laura napísal:
no toto uz tu bolo, najdi podla klucoveho slova tuto temu...ale tento postup je to posledne, co by mal niekto riesit...menit roztec podlozkou v dnesnom svete ... mas mnozstvo moznosti na zakupenie diskov v roznych cenovych a kvalitivnych urovniach, ale Ty chces podlozku??Na com chces usetrit?Na svojej bezpecnosti a bezpecnosti ostatnych??Myslis si, ze podlozticka medzi nabojom a diskom netrpi pri prenose krutiacich momentov, obvodovych sil a zrychleni???Ze tie skrutky, ktorych tam na jednom zavese a podlozke budes mat devat, z toho styri v naboji a pat v disku namahane na strih zlepsia silu a tlak uchytu?lebo je ich tam devat?... Ta podlozka bude mat znacnu hrubku, aby si tam napratal dlzku nadstavovacej skrutky, to tiez asi nezlepsi stabilitu a jazdne vlastnosti vozidla, zvysit rozchod, nie je to ako dat sirsi plast, resp.disk...Kup si druhe disky, ci uz starsie , alebo nove, stvordierovych diskov je trhu kopec...Ale to je len moj nazor...

toto su tie disky http://www.autobazar.eu/sk/225.....34101.html
problem je v tom , ze na megana cc je roztec 4 krat 100 a zial na tychto diskoch je pat dierovy.
ja na 18stkach diskoch -znacka ronal,jazdim a viem ake "ovcie" to tiez prinasa...
takze len som sa chcel spytat ci sa to neda nejako riesit
Návrat hore
redfavo

Založený: 16 august 2008

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 10:05    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ešte jedna možnosť:))predaj megane a kúp si ten sport a budeš mať aj disky k nemu a bez podložiek
Návrat hore
laura

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 02:29    Predmet: Odpovedať s citátom

triangularis, radsej na tie disky zabudni, nie je to prave idealny rozmer na Megane CC, zavesy kolies, ulozenie zavesov, loziska atd...nie su na CC-cku dimenzovane na 18" kolesa...To je moje presvedcenie, jasne ze to super vyzera...ale to je asi tak vsetko...kup radsej ine disky, 4 x 100 a maximum 17"...ale podlozky neries...
triangularis

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 08:38    Predmet: Odpovedať s citátom

laura napísal:
triangularis, radsej na tie disky zabudni, nie je to prave idealny rozmer na Megane CC, zavesy kolies, ulozenie zavesov, loziska atd...nie su na CC-cku dimenzovane na 18" kolesa...To je moje presvedcenie, jasne ze to super vyzera...ale to je asi tak vsetko...kup radsej ine disky, 4 x 100 a maximum 17"...ale podlozky neries...

dakujem za radu.
a co mam robit so svojimi 18 ktore tam uz mam?
mam ich tiez vymenit?
su zapisane v tp
Návrat hore
laura

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom

no uz ked ich tam mas a si s nimi spokojny tak co uz...Ale trpia Ti jednotlive komponenty a diely zavesu kolies...Najma na Megane CC, myslim ze mas DA, tak tu teda nie je velmi naprava a zavesenie kolies konstruovane na 18". Ja by som volil 16"-max.17", rozmer podla zapisu v OEV.
triangularis

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom

laura napísal:
no uz ked ich tam mas a si s nimi spokojny tak co uz...Ale trpia Ti jednotlive komponenty a diely zavesu kolies...Najma na Megane CC, myslim ze mas DA, tak tu teda nie je velmi naprava a zavesenie kolies konstruovane na 18". Ja by som volil 16"-max.17", rozmer podla zapisu v OEV.

aj ja si myslim, ze to trpi.nieco bucha v naprave...lenze neviem co. len co uz mam s nimi robit.
aj by som pristal na nejake slusne original disky, lenze tie nevyzeraju nejako extra pekne.
vynimkou su asi iba tie RS a este jedny na lagunu, zial s inym roztecom...
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: