reakcia dilera tabletiek na znizenie spotreby :D

odkazy, linky, videá na tému auto-moto

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

peterka85
Príspevky: 334
Dátum registrácie: 19.05.2009 13:01
Zdieľať na Facebook

reakcia dilera tabletiek na znizenie spotreby :D

Príspevok od používateľa peterka85 »

povodny inzerat
Existuje viacero možností produktov, aj tablety, aj kvapalina, ktorá je s lubrikantom, lepšie mazanie teda a podobne.. je toho viac.. je dobré sa poradiť s niekým, kto to pozná a vie odporučiť, čo je najlepšie. Nechcel som to tu vypisovať..

10 tabliet je na 500-700 litrov, cena cca 33e
kvapalina + lubrikant (2v1) je na 800-1200 litrov, cena cca 55eur
Pri vacsom odbere sa vieme dohodnut.


reakcia na to ze je to blbost a snazi sa oblbnut ludi :

Chalani, staci otestovat a potom sa mozete vyjadrovat, ked vam to zafunguje a zo spotreby 8.5 bude 6.5 napr.

a odpovet potencialneho zakaznika

ja by som odporucil tiez otestovat, o kolko sa znizi zivotnost motora

motor je navrhnuty na nejaky druh paliva a ked do toho zacnem primiesavat hnoj, koledujem si o problemy... to je v pohode, len tak z nicoho nic vymenit palivo za rychlejsie horiace? co tak skusit nejake letecke palivo?

benzin je o nieco zlozitejsia zmes ako voda so sirupom... a ja si ho mam upravovat hadzanim tabletiek do nadrze? a co sa stane, ked sa ta tabletka nestihne celkom rozpustit a motor ju nasaje?

co na ten zazrak hovoria vyrobcovia aut?

plus mi je trochu divne, ze s revolucnou novou primesou do paliva prisiel nejaky Fifik, co ma peknu stranku so zelenou travickou, a nie napriklad Shell... a teraz namiesto tucnych zmluv s vyrobcami paliv produkuje reklamy na zazracnu tabletku s Horstom Fuchsom

keby to fungovalo dobre, tak by proste na benzinkach pribudol novy, lepsi (a drahsi) typ paliva, v ktorom by boli ucinne latky spravne primiesane


...a aby som nezabudol, "Moj zlaty, keby toto nefungovalo nezarabal by som na tom" je hlaska mesiaca :)))))

a konecna odpoved dilera


Chlapci zlati :)

Ja mam za klientov dopravne a kamionove spolocnosti, mam uplne v p*.. ci tu z vas niekto tomu veri alebo nie :) Podelil som sa s vami o tuto info nakolko je to naozaj odskusana a dobra vec, nakolko s tym pracujem, viem zabezpecit produkty, viem odporucit co pouzit a v akom mnozstve. Primitivne nazory si nechajte pokial s touto technologiou nemate skusenosti. Ja hodnotim nieco az ked to sam vyskusam.
Co sa tyka spolocnosti Shell a podobnych, nemaju pravo nieco taketo predavat, pretoze je to dostatocne osetrene spolocnostou FFI. Technologia pochadza z vyskumov z NASA a USA armady, v nasom svete dostupna 5 rokov (november 2005), cielom je rozsirit to najrychlejsim moznym sposobom, a to je - pre tych najmudrejsich aby vedeli - MLM system. Prečo? Pretože na pumpách existuje množstvo podobne sa tváriacich produktov, ale keď človek príde, nedokáže si vybrať. Toto je niečo nové, perfektné a majitelia chceli, aby človek človeku , kamarát kamarátovi pomohli, posunuli info, dali popis produktu, atd. Pretože kamošovi veríš, že by si sám do auta nedal blbosť, nebude si predsa sám sebe robiť zle.. Alebo na benzinke vidis nejaku slecnu ako ti ponuka technologiu na znizenie spotreby? Jasne, ze nie, nikto ti nic nepovie, musis sam hladat, a to na benzinke nema nikto cas, natankujes a frcis prec, nezdrzujes sa, nie si v hypermarkete predsa.. Takze to je odpoved na tie benzinky ci iny typ benzinu.

Nemam zaujem tu nic vypisovat nejak extra, proste dostali ste info, zasobujem kamaratov, kolegov, rodinu a samozrejme robim zakazky pre vacsie spolocnosti.

A este jedna poznamocka k tym mudrlantom.. Vyrobok je certifikovany v EPA a mate smolu, nema vedlajsie ucinky, keby aj boli, a to tvoje chuda auticko by nahodou nevydrzalo, tak su vyclenene 2 000 000 dolarov pre takyto pripad. Ja si myslim, ze naklady na take auto ake mas ty by to pomerne slusne pokrylo ;)

Takze, kto ma zaujem, nech sa paci, kto tomu neveri, nech pocka par rokov, este o tom bude pocut :)

S pozdravom (v p* majúci mnohých z vás) váš distribútor ;)
trabant25
Príspevky: 133
Dátum registrácie: 17.10.2010 12:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa trabant25 »

lakinooo napísal:Mne sa do nadrze vycural chuck noris pre 100 tis km a od vtedy som netankoval.....
az na to ze on mocit nemusi
MaceKx
Príspevky: 335
Dátum registrácie: 07.04.2010 17:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa MaceKx »

toš čo to je za tabletky ? na potenciu ? :40bd: chuck noris je teraz popularný a predpokladám že auto líta jak svina ? :3c90:
Japanese performance engine is Mazda KL-ZE, true power is Xedos 6 KL-ZE

Xedos 6 "is religion" !!!
MaceKx
Príspevky: 335
Dátum registrácie: 07.04.2010 17:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa MaceKx »

to je super teraz by sa mi to zišlo lebo som nemilo zistil keď som sa cez výkend jašil tak som na plnú nádrž urobil iba 400 km :-\
Japanese performance engine is Mazda KL-ZE, true power is Xedos 6 KL-ZE

Xedos 6 "is religion" !!!
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

chcel by som tie 2mega dolarov vidiet ked uz su vyclenene.

dalej by som nechcel vidiet ten sudny spor co proti FFI vedie cela amerika lebo to proste nefunguje tak ako hovoria - resp. to nefunguje vobec.
cubicomp
Príspevky: 4526
Dátum registrácie: 24.02.2007 22:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cubicomp »

zaujimave ked to vynasla armada a NASA tak to dali len tak nejakej garazovej firme aby to predavala formou kamarat kamaratovi :d :D
scorpi4
Príspevky: 6093
Dátum registrácie: 18.07.2008 17:35
Bydlisko: TT, PN, TN
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa scorpi4 »

miro, co to trepes? :3020:

ved to je overene, a predava sa to cez MLM...ved ako inak by sa to tak masovo mohlo rozsirit?navyse, nikto z Vas nechape, ze buducnost je v tabletkach..pride doba, ked do nadrze budeme davat LEN tabletky...

benzin uz nebude treba..a toho sa shell a ine spolocnosti boja, a preto nechcu spolupracovat... :40bd: :40bd: :40bd:
klvlado
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 21.04.2009 22:01
Zdieľať na Facebook

hmm

Príspevok od používateľa klvlado »

je to patentované a použiva to aramada a NASA už 40 rokov preto to pustili teraz vonka aj internet najprv využivala armada a až potom sa to dosalo vonka ... a žiadna spoločnost ktorá predáva benzín nebude predávať niečo čo znižuje spotrebu ( logika chlapci asi si nebudú znižovať tržby ) porozmýšlať a potom písať a okrem toto všetky automobilky podpísali dokument ktorým odporúčajú použitie tejto technológie
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

klvlado napísal:porozmýšlať a potom písať
Ale uvedomuješ si, že reaguješ na 2 roky starú tému...? :d :D
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Ja som tú čaknorisovu šťanku musel vyliať. Vždy keď som vyštartoval z križovatky, spôsobil som poistnú udalosť. Tomu z amnou som vždy roztavil plastový nárazník a často popraskalo predno sklo. Ešte šťastie, že Trabantov je ako šafranu, lebo z jedného zostala len kostra a šofér mal oškvrčané fúzy. Ale inak super. Vylial som to do záhrady a vyrástla nám taká tekvica, že teraz v nej bývame a 3/4 ešte prenajímame jednému logistickému centru.
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Páni, neviem v akej konštelácii sú dnes hviezdy.. No dnes sa toho na fórach urodilo požehnane. A hlavne samá kvalitka :40bd: :40bd: :40bd:
bombalino
Príspevky: 1721
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bombalino »

Ja asi začnem podnikať s hruškami garantujúcimi životnosť človeka 250 rokov.Na toto bola tá zasratá revolúcia?To už až tak dopredu vedeli kapitalisti ,že sme také sprosté teľce ktoré im budú robiť za 300 e a kupovat najvetší humus v potravinárstve široko ďaleko? A nechať sa klamať kadejakými buzíkmi dva razy školenými na daný produkt niekde v reštike?To snáď ani nieje pravda!!! :angr:
bombalino
Príspevky: 1721
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Re: hmm

Príspevok od používateľa bombalino »

klvlado napísal: a až potom sa to dosalo vonka ...
O tom čo niekto najskor použil a potom sa to dostalo vonka sa radšej nebudem ani rozpisovať.Ale u Teba to platí "čo dovnútra to von". :coffe:
rudolfo63
Príspevky: 9954
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

..ja pouzivam tabletky Viagra a tiez prd pomahaju a mozem ich zozrat aj pol kila...Takze nech sem nechodia s takymito nezmyslami...
hipisko
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: 17.05.2009 23:09
Bydlisko: Alzbetin Dvor
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hipisko »

ja som sa vzdy divil, ked som stretol nerozmyslajuceho cloveka(a ze ich bolo pozehnane), ze ako sa ludska spolocnost mohla dostat az tak daleko. Az potom mi to zaplo. Prave preto! Prave koli ludom, ktori nemaju/nechcu/nemozu mat informacie/rozmyslat nasa spolocnost napreduje. Pretoze prave oni kupia predrazeny/nezmyselny produkt na zaklade pudov a prave koli nim napreduje vacsina sfer hospodarstva a vyvoja.
Napísať odpoveď

Návrat na "Na pobavenie ;-)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných