Range Rover kĂşpa

Diskusia ohľadne vozidiel značky Rover

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Range Rover kúpa

Príspevok od používateľa Acon »

Nikdy som si nemyslel, že budem kupovať auto s asistenciou tohoto fóra, no došlo aj na to.
Všetko zlyhalo, za hranice sa mi zatial nechce chodiť a neviem zohnať RR v zelenej farbe. Neriešte prečo zelený, jednoducho je to moja farba a srdcovky som mal vačšinou zelené.
Takže chlapi aj dámy, musí to byť L322 4,4 TDV8 čiže po r. 2010, vo výbave Autobiography alebo Vogue, HSE so zadným audiosystémom. Ideálne bledá koža aj keď tú oželiem no obloženie musí byť drevo, žiadny hliník. Prvý majiteľ, jasná hostória okolo 100 000km +- 20tis. Odpočet DPH by bol super. Extra to neponáhla, ak sa to podarí do 2 mesiacov, bude to fajn. Ak takého poznáte vo svojom okolí, a bol by na predaj, dajte vedieť. Motivačná prémia 100€ ak to klapne.
Alternatíva V8 5l SC
Cenovka tak do 40 bez DPH
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

Počuj, ty si nejaký labužník :-)

Pri jazdenke máš dosť vysoké nároky. Ak by si to bral na objednávku ok, ale jazdenku ??? No držím Ti palec, aby si presne také auto našiel :-) Bude to zrejme na dlhšie nájsť presne taký kúsok :-)
webster88
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 12.06.2013 19:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa webster88 »

OK stači zapat uja googla a ide to jeden som nasiel tak ho pozri :
http://auto.bazar.sk/10184973-land-rove ... 30kw-a6-5d :2f93:
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

taký múdry som aj ja a viem o ňom ;-) No to nie je na SK a mne sa nechce ísť cez pol světa a zistiť že tam niečo nehrá. Preto hľadám niečo na SK. A potom ak nemusím, rád sa vyhnem reg. poplatku 3000€

Kujon, vždy som mal predstavu a počkal som si. Jaga som hľadal vyše roka a našiel do puntíku akého som chcel. Při tomto aute je jediný problém. Farba. Ale viem že sú a raz sa objaví.

Lakinoo a v čom by mohla byť téma závadná? ;-)
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Ale šak ja nič neinzerujem ;-) ale keď bude, zveziem ;-)
peq
Príspevky: 148
Dátum registrácie: 13.06.2008 20:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peq »

pozri SS
funci
Príspevky: 880
Dátum registrácie: 21.11.2013 14:13
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa funci »

auto :2f93:

nech sa podarí nájsť správny kúsok a veľa radosti za volantom prajem
jergusd
Príspevky: 959
Dátum registrácie: 30.06.2012 18:16
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jergusd »

perfektný výber :3906: budem ti držať palce aby sa pritrafil taký ako si želáš, viem že máš rád tieto autá a že si mi ako prvý poradil pred pár rokmi L322 keď som bol pred kúpou :3035: čo sa týka SK trhu a prihláseného auta asi to bude trošku na dlhšie lakte ... síce si sa vyjadril, že dovoz neriešiš,a myslím že ten za 38.000 eur na autoscout si videl ... iný som nenašiel ani cez mobile.de ktorý by bol viac v norme :4012: + je veľká škoda že funguje tá zbojnícka daň
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Chlapi, Mobile.de a podobné mám prelezené, tam si to naozaj viem nájsť aj sám. No už z princípu budem platiť 3000€ reg. poplatok len ak naozaj zlyhá výber na SK. Doteraz sa mi vždy podarilo nájsť auto na SK a jako som povedal, nejdem to kupovať hneď teraz. Mám na čom jazdiť a som zvyknutý počkať si na auto pár mesiacov ak třeba. Ono je to niekedy fajn, lebo za ten čas sa čo to dozviem a niekedy člověk zmení názor...
Takže naozaj, PRIORITA JE AUTO NA SK prvý majiteľ. Minimálne 2 mesiace ma autá za hranicami nezaujímajú.

Jerguš o to prihlásenie by ani tak nešlo, no z princípu mám problém zaplatiť to Ficove reg. výpalné. A za nejaké 2 mesiace sa s tým snáď zmierim no takéto autá sa na SK predali to viem a snáď sa před koncom roka niečo objaví. Pretože je tu nový model, treba niečo odpočítať z daní a teraz je ten čas, kedy sa prvý majitelia budú rozhodovať predať.
Nick21212
Príspevky: 450
Dátum registrácie: 14.07.2009 00:22
Bydlisko: LH
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Nick21212 »

Ja by som volil výbavu pred farbou.

Ked farba nesedý daj auto za 1000€ ofoliovať a máš aj ochranu pôvodnej farby.

Mne sa páči strašne svetlá koža v aute ak je svetlá aj palubovka je to pre mňa porno :d :D

Rozmýšlal si aj nad tým.

Inak obdivujem ta že si čakal 1 rok na auto
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Ja osobne foliu nechcem ani vidieť. Na auto za 40 000 také niečo nepatrí. Osobne som prísny zástanca originálního stavu.
Pokial ide o výbavu, tak požiadavkou na Autobiography je povedané asi všetko ;-) Svetlú kožu som dal tiež ako podmienku lebo k zelenej bledá pasuje.No kdeže u mňa si to auto užije aj terén, tak akceprujem kvoli udržbe aj tmavšiu farbu.
Pokial ide o dobu čakania... pre mňa sú niektoré autá skrátka srdcovka a ja ich kúpiť nemusím ale chcem a počkám si.
dodik13
Príspevky: 534
Dátum registrácie: 27.01.2013 23:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dodik13 »

No Acon si moja krvna skupina co sa tyka Terenakov a suv ale na rovinu ! Preco chces prave tuto velku ,,imidzovu krabicu,, ? :zg282: Znamy v Prahe mal na firme dve kusy nove a rychlo sa toho zbavil. Jedno bolo v benzine a to bolo pocas zaruky 3x z elektrikou v servise a druhe diezlove ani raz! No co mi znami hovoril,ze niekto bol v servise len na bezne prehliadky a niekto zase ako na klavir!-cize co kus to treba asi mat stastie na dany kus Ale k veci viezol som sa na tom a je to tichsie ako v novom mercedese S a perfektne to zehlilo cestu a tymto moje pozitiva na take drahe auto skoncili.porovnavali sme klasicku x6 diezlovu s biturbom a ten diezlovy 4,4 motor a vysledok,ze bol uspornejsi oproti X6 ale v nizkych otackach neako lenivy,pri podradovani to tiez neslo ako v x6 ,brzdilo to tiez horsie ako v x6 a ovladanie palubaku oproti bendzu tiez pomale .Ja osobne som bol z toho auta velmi sklamany a prazak to predal a vozi sa v trosku hrkotavej X6 a mercedese :40bd: Ale imidz to ma ale za aku cenu? Ze reku co ta na tom aute nadchlo? ci nebolo by lepsie ist radsej vyskusat neaky mercedes a potom sadnut do toho zazraku a porovnat co by ti lepsie vyhovovalo? viem,ze mas k tej znacke asi blizko no od auta co stalo cez 100litrov by som cakal viaz muziky ked to clovek porovna s bmw alebo medvedom lol . A co sa tyka terenu-kedze mas asi disco tak vies dobre,ze ked na auto neobujes poriadme mt pneumatiky tak ti nepomoze ziadna elektronika ani redukcie ani uzavierky a tym padom si neviem predstavit,ze budes na take auto obuvat At alebo MT pneumatiky aby si vyuzil aj jeho vlastnosti v terene
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Ide o to aký ročník to bol. Po oslobodení od BMW išla spolahlivosť hore. Ja som RR vždy chcel ale P38 bol baworácky zmetok, L322 do r.v. 2007 bol na tom podstatn elepšie a poznám skor spokojných majiteľov no BMW dieslový 3ojliter alebo 4,4 benzín stáli za prd rovnako ako převodovka. Zmenou majiteľa sa do áut dostala primeraná motorizácia a spolehlivé ZF převodovky. Dlho som chcel Disco3 alebo 4 no po skúsenostiach a doporučení kamoša ktorý to na Morave vlastní aj servisuje som sa rozhodol pre toto. Ono je to s tými autami tak, že o tých dobrých nehovorí nikto no ak sa pokazí, hneď je okolo toho rečí ako keby sa kazilo každé jedno.
Mercedes nechcem. MB momentálne nevyrába ani jeden model ktorý by ma akokoľvek oslovil. X6 je pre mňa skutočne asi najhnusneší baworák aký sa kedy vyrábal. X5 je hneď za ním.
Pozri, odhovárali ma od Disco 2, mám už druhú a obe autá boli absolútne spolehlivé. Před tým som roky jazdil na Talianoch s rovnakou skúsenosťou. Podobne to bolo s Jaguarom a za 5r. som menil len olej. Skutočne by som už rád kúpil auto, ktoré s ami bude kaziť ;-)
RR som pár rokov vylučoval okrem iného aj pre image ktoré okolo toho auta je. No nakoniec mi je to jedno. Budem sa voziť ja a kam ma pre auto zaradia ľudia, čo ma vobec nepoznají mi je lautr jedno. Som stará škola a na značke oceňujem, že nestartila svoju tvár a nepodobá sa na kadejakých vajcovitých Korejčanov jako je tomu aj u BMW aj MB aj vlastne u všetkých značiek. O MB, BMW a pod člověk zakopáva na každom kroku Tak takto ;-)
dodik13
Príspevky: 534
Dátum registrácie: 27.01.2013 23:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dodik13 »

No ako som pisal prazak to bral nove 2012r a pisal som,ze s benzinom bol v servise s poruchami elektroniky a s diezlom ani raz ! ale vies ,ze v servise ked cakas tak porozpravas aj s inymi cakajucimi co tam su alebo len na beznej vymene spotrebakov alebo s neakou poruchou. Ja len preto,ze to auto stoji kopec penazi a malo by s technologiou byt na rovnakej urovni ked ne na lepsej ako nemec typu bmw alebo mercedes ale realita je ina a to ma sklamalo ! jednoducho tiez cakal som ,ze za tie love to bude lepsie a znamy bol z toho dost sklamany ale kazdy len blabotal,ze ma rendza :4090: fasa kara :40bd: Rovno sa Ta opytam .Viezol si sa v tom aute? Vies jedna vec ked ta auto oslovi a ina vec ked sa na aute prevezies a mas ho dajme tomu,ze na vikend na vyskusanie a urobis aspon 500kilometrov a cerpas z pocitov .Len niekedy srdce hovori nieco ine co rozum :300f:
Hyundai1
Príspevky: 719
Dátum registrácie: 27.04.2007 13:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Hyundai1 »

No neviem ako X6 ale po presadnutí z X5 do Range Rovera som sa v RR cítil ako v nebíčku . V RR je všetko krásne tiche , maximálne pohodlne , podvozok neskutočne pohodlný proste fakt luxusne auto . X5 mi oproti RR príde ako keby človek porovnával Fabiu a Citroen C5 . Len do auta ako je Range Rover si neviem nič iné ako benzín predstaviť . Diesel = rakovina , smrad , dym . Nechápem prečo chce niekto šetriť na palive pri aute čo stoji 80 000-eur .............. a ak prečo nie radšej LPG ale traktor

Návrat na "Rover fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní